Įkraunama...
Įkraunama...

Kalankė

Mama persodino, nors sakiau, kad taip nedarytų. Nyksta akyse augalas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(GabiSima @ 2012 01 14, 17:06)
Maniske Kalanke visai isprotejo, pries kazkiek laiko isleido ziedukus ir stiebia juos i virsu, bet iki siol ju neisskleidzia, net nebezinau ka jai ir bedaryti. Parduotuvese jos taip graziai zydi ir as taip noriu smile.gif

Pagaliau pražydo thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
oho kaip gražiai nufotkinta thumbup.gif
Atsakyti
grazus ziedukai smile.gif sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 02 13, 17:29)
oho kaip gražiai nufotkinta  thumbup.gif

QUOTE(Kis Kis Kis @ 2012 02 13, 19:42)
grazus ziedukai  smile.gif  sveikinimai  4u.gif

Aciu wub.gif , laukiu kitos kol prazys smile.gif , gal kitos spalvos bus..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GabiSima: 14 vasario 2012 - 20:30
grazios wub.gif matosi kad gerai priziuretos smile.gif
Papildyta:
o cia mano mamos smile.gif as praeita pavasari saviske apgenejau, sukisau i vandenuka, isisaknijo, pasodinau ir va kokios dabar uzaugo smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
O, kokios gražuolės wub.gif
Atsakyti
Kaip įdomiai, mūsų geltona kalankė nepilnavidurė, bet vis vien labai graži :] user posted image
Atsakyti
šiaip mačiau maximoje bazei kalankės nužydėjusios po 0,29lt... nebūtu buvę mamos šalia belekiek prisipirkčiau. bet, kaip visada buvau sulaikyta ;[
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 02 24, 00:51)
šiaip mačiau maximoje bazei kalankės nužydėjusios po 0,29lt... nebūtu buvę mamos šalia belekiek prisipirkčiau. bet, kaip visada buvau sulaikyta ;[

As ir labai megstu per nukainotus augalus prasinesti, is visu kiek esu parsitempusi, sunyko tik azalija verysad.gif
Mano kalanke tai trenkta kazkokia doh.gif Auga ne i auksti, o svyra sakos ir gyvacioke siemet nezydejo. Pernai tai grozis buvo, visos tos nusvyrusios sakos buvo aplipusios ziedeliais, ateje sveciai net klausinedavo, kas cia per augalas, gaila foto neturiu........
Atsakyti
Čia mano tokia ganėtinai įdomu Kalanchoe laciniata, man ji labai patinka dėl savo kerojimosi. Dar nežydėjo. Gavau iš mūsų forumiečio pedagogo. :] user posted image
Atsakyti
Idomi kokia, kai sulauksit ziedu, parodykit foto 4u.gif
Atsakyti