Įkraunama...
Įkraunama...

Kalankė

QUOTE(bimbaM @ 2012 01 09, 23:51)
o su tokia kalanke nesusitvarkau, kai padovanojo buvo grazi vesliais lapais, ziedu pilna, o dabar isstypele ir kiek beskabyciau vaizdelis vistiek nekoks, nei ziedu nei grozio  schmoll.gif

O gal kasmet ja vis persodint reik, aisku zaidimas, bet kam grazi tai verta 4u.gif
Atsakyti
reiktu kiekvienam zydejimui pasibaigus ja apskabyti, kad nebutu tu istysusiu koteliu paskui smile.gif o ir flenciuku bus nemazai kiekvienais metais biggrin.gif
Atsakyti
VISKAS!! eisiu ir as savo Kalanke snd nuskabyt kiek ji gali man stiebtis , ziedu reikia !! doh.gif
Atsakyti
Maniske Kalanke visai isprotejo, pries kazkiek laiko isleido ziedukus ir stiebia juos i virsu, bet iki siol ju neisskleidzia, net nebezinau ka jai ir bedaryti. Parduotuvese jos taip graziai zydi ir as taip noriu smile.gif
Atsakyti
pries savaite nuskabiau savo gelyte nes lb jau stiebesi i virsu o ziedu neleido .. db ziuriu ji jau toj vietoj kur nuskabiau leidzia mazus lapelius .. g.gif idomu ar bus tie ziedai ar ne..
user posted image
Atsakyti
Mano kalankė numetė visus lapus g.gif
Atsakyti
Manoji sukrovė pumpurus, bet sustojo. Tik neseniai sužinojau augalo pavadinimą, tad turbūt su priežiūra neįtikau.
Visą vasarą balkone prabuvo, laikiau ten ją iki spalio, kol neatšalo. Maniau, kad nieko nebus likę iš augalo, o pasižiūrėjau, kad lapų prileidus ir pumpurus sukrovus. Parnešiau namo ir vsio, sustojo.
Atsakyti
Mano dvi kalankės jau apsipylė žiedais ir dvi dar su pumpurais, bet tuoj tuoj sužydės. Gerą joms vietą radom, tai kas met tokiu metu žydi pilnumoj
Atsakyti
user posted image
user posted imageuser posted image

wub.gif žydim
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 01 21, 22:47)

Man nieko nerodo g.gif
Atsakyti
Hmm.. ir nebeleidžia redaguoti...
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Ogo bigsmile.gif