Nemanau kad ji linkusi žydėt, bet internete rodo kad geltonai žydi
Kazkas joms pas manes nepatinka , nyksta jos nebeismanau ka ir bedaryti

gal perlaistot

Pabandysiu sausai palaikyti, nes namie ir taip dregna. Gal ziedelius nukarpyti,kad atsigautu kuo greiciau?
Kalanke man ne pati paciausia gele, bet auginu, tik gyvate man jau antri metai nezydi, KO JAI MAZA AR PER DAUG GALI BUTI ?

O bandet prietamsoj palaikyti? Ziuriu dauk kur rekomenduoja.
mano ziuriu siandien paliegeles po truputi atsigauna, persodinau.
Buvo kompozicijoje su kitomis gelemis kazko jos ten nesugyveno visos.
mano ziuriu siandien paliegeles po truputi atsigauna, persodinau.

Kazkada bandziau prieblanda padaryt, tai lapus numete, tada as supykau, ismeciau i lauka, ten kaip reikalas atsigalo, vel namo atsitempai (cia veiksmas vyko vasara), bet nuo to laiko nebezydi...Ai tegul nezydi, ismesiu va juo vel i lauka....Arba ant visai istreksiu...O kazkada tokiais graziais ziedais zydejo... Gal sena jau..jau reikia vaiku man jos pasidaryt, gal tie zydes

Jeigu tik yra galimybe vasara visada reikia pasodinti lauke. Rudeni parsinest, isodint i vazona. zydi pas mane kasmet
QUOTE(Jolita10 @ 2012 03 11, 15:32)
Jeigu tik yra galimybe vasara visada reikia pasodinti lauke. Rudeni parsinest, isodint i vazona. zydi pas mane kasmet
Niekada nebandžiau auginti lauke

Sveikos,
gal man ką patarsit
. Auginu senovinę tą vaistinę kalankę. Bet kodėl jos lapai susirietę? Ko galėtų jai trūkti
gal man ką patarsit

skubus klausimas gėlininkėms: kaip jūs pratinat gėles prie saulės? aš padėjau už lango vieną kart kokiai 15min, kitąkart irgi panašiai, vakar nebuvo saulės, o šiandien nuo ryto neužtengtos. nenudegs kažin? (kalankės pas mane). o grynam ore daugiau laistom ar tiek pat? ačiū jums už operatybų ats

QUOTE(gatu @ 2012 04 14, 10:30)
skubus klausimas gėlininkėms: kaip jūs pratinat gėles prie saulės? aš padėjau už lango vieną kart kokiai 15min, kitąkart irgi panašiai, vakar nebuvo saulės, o šiandien nuo ryto neužtengtos. nenudegs kažin? (kalankės pas mane). o grynam ore daugiau laistom ar tiek pat? ačiū jums už operatybų ats 

lauke greiciau dziuna, bent jau as dazniau laistau. O del nudegimo nebijokit, dar nera ta saule tokia agresyvi, baisiau kai buna saule ziema ir atsispindi nuo sniego. As saviskes pastaciau is kart be pratinimu