Įkraunama...
Įkraunama...

Kalankė

Mano kalanke pavasari zydejo ir perzydejo, o dabar vel sukrovusi ziedus thumbup.gif Tik zinoma, tu ziedeliu labai nedaug - gal tik kokie 8, bet vistiek fainiai, kad tuoj issiskleis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 25 liepos 2008 - 17:50
O sakykit, kokia priežastis gali būti, kad mano gėlytė jau antrus metus nežydi schmoll.gif . Pati tai bujoja, labai auga, bet važiedų nesulaukiau niekaip
Atsakyti
gal reiketu palaistyti trasomis skirtoms zydintiems augalams g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 07 25, 19:00)
O sakykit, kokia priežastis gali būti, kad mano gėlytė jau antrus metus nežydi schmoll.gif . Pati tai bujoja, labai auga, bet važiedų nesulaukiau niekaip

Sveikute.Viena is priezasciu gali buti,kad per daug tresi trasomis.As kiekvienais metais po zydejimo nupjaunu ziedynu likucius ir vasara persodinu.Mano gelytes zydi kaip isprotejusios.Nors beturiu tik viena blush2.gif (kitas isdovanojau)
Atsakyti
Na kad lieju ir corhiu trasom ir universaliom, bet nesakyciau, jog per daznai, kada ne tik palieju. As galvoju ja ismesti, o pasilikti jaunu atzalu, tai gal taip naujos zydes bent g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 07 26, 17:47)
Na kad lieju ir corhiu trasom ir universaliom, bet nesakyciau, jog per daznai, kada ne tik palieju. As galvoju ja ismesti, o pasilikti jaunu atzalu, tai gal taip naujos zydes bent g.gif

Šiaip jau kalankė toks augalas, kad jį reikia kas kažkiek laiko atnaujint, nes problemų su šaknų išleidimų ji neturi. Aš atnaujinu kas du, tirs metai, tai labai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 07 25, 19:00)

va ka dar apie jos zydejima suzinojau is savo koleges. smile.gif Kad jos kalanke suzydetu ji viena karta gausiai prielieja ir pastato kuo toliau nuo lango ir paskui visa menesi nelaisto. Po to vel atnesa i iprastine vieta ir laisto,kaip iprastai. Tresia kalio,azoto ir fosforo trasomis. Nezinau ar cia nuo tokios jos prieziuros,ar dar nuo ko,bet ta jos gele thumbup.gif thumbup.gif zydi.
Atsakyti
gavau dovanu ir as kalanke

http://public.fotki....es/img0891.html

dabar jau visa nuzydejus, tai nukarpiau nuvytusias sakeles, tai leidzia naujus ziedynus, bet abejoju, ar cia nuo mano prieziuros, turbut dar parduotuviniai... kai nuzydes, duosiu pailset, paskui bandysiu ta eksperimenta su tamsiu kampu menesiui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(birucaite @ 2008 07 30, 15:48)
va ka dar apie jos zydejima suzinojau is savo koleges. smile.gif Kad jos kalanke suzydetu ji viena karta gausiai prielieja ir pastato kuo toliau nuo lango ir paskui visa menesi nelaisto. Po to vel atnesa i iprastine vieta ir laisto,kaip iprastai. Tresia kalio,azoto ir fosforo trasomis. Nezinau ar cia nuo tokios jos prieziuros,ar dar nuo ko,bet ta jos gele  thumbup.gif  thumbup.gif  zydi.

Reikes ir man su savaja paeksperimentuoti smile.gif .Kaip tik zydejimas i pabaiga eina blush2.gif
Atsakyti
Maniškės jau vieni žiedai nužydėjo dabar kiti žydi ir dar kitus krauna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Irdange @ 2008 10 21, 15:01)
Maniškės jau vieni žiedai nužydėjo dabar kiti žydi ir dar kitus krauna  wub.gif

o kiek laiko taviškei? nes mano ir taip pat elgiasi, ji neseniai padovanota, tai manau čia dar parduotuvinis efektas, paskui užmigs kaip ir kitos g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 10 21, 15:10)
o kiek laiko taviškei? nes mano ir taip pat elgiasi, ji neseniai padovanota, tai manau čia dar parduotuvinis efektas, paskui užmigs kaip ir kitos g.gif

mano irgi jauna,padovanota rugsejo pirma tai dar svieziena wub.gif
Atsakyti