Įkraunama...
Įkraunama...

Kalankė

CRASSULA, o šaknydinti vandenyje, ar tiesiai į žemę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Valiona @ 2008 05 15, 21:32)
Lankydama ligoninėj močiutę nusignybau nedidelį geltonai žydinčios kalankės augliuką, įmerkiau į vandenį, o jis jau šakneles leidžia yahoo.gif Bandysiu sodint į žemę, tfu tfu tfu, tikiuosi, prigis smile.gif

Vogtos geles gerai auga biggrin.gif tongue.gif blush2.gif.Kiek zinau zemei jos nereiklios.O laistau ir as jas labai daznai.Siuo metu 4 lauke-zydi ir miriotis nesiruosia blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2008 05 26, 14:11)
CRASSULA, o šaknydinti vandenyje, ar tiesiai į žemę? g.gif

Apgenėjau vakar savo kalankę biggrin.gif Ir lapelius susodinau tiesiai į žemę, palaisčiau... Tikiuosi įsišaknys tie lapeliai rolleyes.gif
Atsakyti
O AS GAVAU DOVANU KALANKE AUKSTU STIEBU IR TOKIAIS APLIPUSIAIS KAIP SKAMBALIUAKI AR LYH MAZI AGIUSKIUKAI ZALIAIS NA GRAZI BET NEISIVAIZDUOJU KAIP JA PRIZIURETI ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lole @ 2008 06 13, 12:35)
O AS GAVAU DOVANU KALANKE AUKSTU STIEBU IR TOKIAIS APLIPUSIAIS KAIP SKAMBALIUAKI AR LYH MAZI AGIUSKIUKAI  ZALIAIS NA GRAZI BET NEISIVAIZDUOJU KAIP JA PRIZIURETI ? smile.gif

PRASOM-http://www.alfa.lt/straipsnis/149536 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 05 13, 22:31)
Pirmosios gelytes pasalink didziuosius lapus.Statyk saules apsviestoje vietoje ,bet,kad nebutu tiesioginiu saules spinduliu ir greitu laiku turetu isleisti ziedynus.

4u.gif aciu uz patarima
pasalinau lapus didziuosius, tai kaip pradejo zydet thumbup.gif apsikrove visa, net lapu mazesniu nesimato, liuks
Atsakyti
QUOTE(rramii @ 2008 06 13, 17:19)
4u.gif  aciu uz patarima
pasalinau lapus didziuosius, tai kaip pradejo zydet thumbup.gif  apsikrove visa, net lapu mazesniu nesimato, liuks

Prasom,bele tik pamacijo aciuks.gif biggrin.gif
Atsakyti
o mano uzsispyrus kaip ozka doh.gif nezydi ir matau,kad nesiruosia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kūlverstukas @ 2007 08 12, 21:37)
Nusipirkau zydincia kalanke pries tris metus. Kai nuzydejo iki siol dar nesulaukiau nei vieno ziedo.  doh.gif  Kaip ja priversti vel zydeti?

Kalankes geriausiai auga vesiose vietose,svarbu,kad nebutu tiesioginiu saules spinduliu. Prazysta vasari ar kova. Vasara reikia laistyti gausiai, atsalus - saikingai. Vasara reikia tresti kas menesi, rudeni - kas 2 savaites. Gerai auga kaktusams,sukulentams skirtuose zemes misiniuose.
Atsakyti
gal kvaila klausima uzduosiu, bet girdejau, kad kalankes zydi viena karta ir perzydejusia gelyte reikia mesti lauk, nes nebeprazys... cia teisybe? g.gif
Atsakyti
pirma karta taip girdziu,pas mano mama ji zydi kiekviena pavasari. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(birucaite @ 2008 07 24, 18:43)
pirma karta taip girdziu,pas mano mama ji zydi kiekviena pavasari. smile.gif

ale kaip mane apgavo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti