CRASSULA, o šaknydinti vandenyje, ar tiesiai į žemę?

QUOTE(Valiona @ 2008 05 15, 21:32)
Lankydama ligoninėj močiutę nusignybau nedidelį geltonai žydinčios kalankės augliuką, įmerkiau į vandenį, o jis jau šakneles leidžia
Bandysiu sodint į žemę, tfu tfu tfu, tikiuosi, prigis 

Vogtos geles gerai auga

QUOTE(Siracusa @ 2008 05 26, 14:11)
Apgenėjau vakar savo kalankę

O AS GAVAU DOVANU KALANKE AUKSTU STIEBU IR TOKIAIS APLIPUSIAIS KAIP SKAMBALIUAKI AR LYH MAZI AGIUSKIUKAI ZALIAIS NA GRAZI BET NEISIVAIZDUOJU KAIP JA PRIZIURETI ?

QUOTE(lole @ 2008 06 13, 12:35)
O AS GAVAU DOVANU KALANKE AUKSTU STIEBU IR TOKIAIS APLIPUSIAIS KAIP SKAMBALIUAKI AR LYH MAZI AGIUSKIUKAI ZALIAIS NA GRAZI BET NEISIVAIZDUOJU KAIP JA PRIZIURETI ? 

PRASOM-http://www.alfa.lt/straipsnis/149536

QUOTE(merga @ 2008 05 13, 22:31)
Pirmosios gelytes pasalink didziuosius lapus.Statyk saules apsviestoje vietoje ,bet,kad nebutu tiesioginiu saules spinduliu ir greitu laiku turetu isleisti ziedynus.

pasalinau lapus didziuosius, tai kaip pradejo zydet

QUOTE(rramii @ 2008 06 13, 17:19)

pasalinau lapus didziuosius, tai kaip pradejo zydet

Prasom,bele tik pamacijo

o mano uzsispyrus kaip ozka
nezydi ir matau,kad nesiruosia

QUOTE(Kūlverstukas @ 2007 08 12, 21:37)
Nusipirkau zydincia kalanke pries tris metus. Kai nuzydejo iki siol dar nesulaukiau nei vieno ziedo.
Kaip ja priversti vel zydeti?

Kalankes geriausiai auga vesiose vietose,svarbu,kad nebutu tiesioginiu saules spinduliu. Prazysta vasari ar kova. Vasara reikia laistyti gausiai, atsalus - saikingai. Vasara reikia tresti kas menesi, rudeni - kas 2 savaites. Gerai auga kaktusams,sukulentams skirtuose zemes misiniuose.
gal kvaila klausima uzduosiu, bet girdejau, kad kalankes zydi viena karta ir perzydejusia gelyte reikia mesti lauk, nes nebeprazys... cia teisybe?

pirma karta taip girdziu,pas mano mama ji zydi kiekviena pavasari.

QUOTE(birucaite @ 2008 07 24, 18:43)
ale kaip mane apgavo