Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu

Algimantas Gutauskas (jei atmintis neapgauna blush2.gif ). Puikus dygytojas 4u.gif
Atsakyti
Matomai atėjo ir mano laikas darytis šią operaciją, nes jau 10 metelių kaip mano nosį balnoja akiniai.... unsure.gif Jau ir atsibodo taip gyvent.... g.gif Pas mane viena akis -4,75 kita akis -5.25....O cilindras tik vienoje akyje 0,5......Ar prie tokių problemyčių irgi daro operaciją(kalbu apie cilindrą)?Gal galit atsiųst duomenis tos klinikos kur operavotės(pas Gerb. Gutauską)...Tel nr ir kt?Labai iš karto dėkoju.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2007 09 15, 16:33)
Gal galit atsiųst duomenis tos klinikos kur operavotės(pas Gerb. Gutauską)...Tel nr ir kt?Labai iš karto dėkoju.... 4u.gif

Informacijos galima rasti per google mirksiukas.gif
va čia
Atsakyti
Taip, manau per neta ziurekit, nes per tiek laiko turimi mano kontaktai galejo "galiojimo laika" prarasti ax.gif O del cilindru tai nieko nzn. Sekmes ir drasos 4u.gif
Atsakyti
As taip pat operavausi pas Algimanta Gutauska-labai patenkinta! cilindrus be problemu operuoja tos pacios operacijos metu.
O kontaktai ju puslapyje yra, kuri jau kazkas nurode. Sekmes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mist: 16 rugsėjo 2007 - 17:32
doh.gif Hmm nznau. Galvoju ir as apie toki akiu gydymo buda. Akys linziu nebepriima, tai tenka vien akiniais gelbetis. Bet kazkaip nesiryztu.. bijau. Is vienos puses, butu smagu sveikas akis turet, is kitos-tam turbut ir pribrest reikia, ir su ta mintim susigyvent.
Kaip kazkas rase-akiu operacija, tai ne papu drinks_cheers.gif
Atsakyti
atsiprasau o cia 4.5tukst.tai uz abi akis? unsure.gif
Atsakyti
As irgi svajoju apie gyvenima be akiniu, bet mano vyras kategoriskai pries doh.gif Jis labai bijo pasekmiu, sako, o jeigu isvis apaksi. vienu zodziu, neleidzia man operuotis. Aisku ir pinigeliu reikia turet atliekamu, o kaip zinia, tu atliekamu kazkaip retai pasitaiko doh.gif
Atsakyti
Beiker Paskelbta Vakar, 19:49
  As irgi svajoju apie gyvenima be akiniu, bet mano vyras kategoriskai pries  Jis labai bijo pasekmiu, sako, o jeigu isvis apaksi. vienu zodziu, neleidzia man operuotis. Aisku ir pinigeliu reikia turet atliekamu, o kaip zinia, tu atliekamu kazkaip retai pasitaiko 

Akys juk tavo, o ne vyro? smile.gif Ne jam reikia gyventi su "ramentais" ant nosies, be kurių gal toliau savo nosies nematai?

Aš esu pasidarius Lasik operaciją prieš 6-7 metus. Dariausi Vilniuje, "Akių lazerinės chirurgijos centre", operavo A.Gutauskas... konsultavausi prieš operaciją 0,5 metų, nes po apžiūros nustatė, kad prieš tai buvo išrašyti per silpni akiniai, kurie susilpnino regėjimą dar apie 2,5 dioptrijos. Ždž, turėjau trumparegystę ir astigmatizmą, be to, buvo cilindrinis regėjimas ir nevienodas akių nusilpimas (kairė akis - apie 6,5, dešinė - apie 4,5). Pusę metų iki operacijos turi neblogėti regėjimas, operuoja tik nuo 18 metų... prieš operaciją dar patikrina akis, sumoki pinigėlius (apie 4000Lt kainavo abi akytės), pasirašai dokumentą, kad nesėkmės atveju pretenzijų neturėsi smile.gif rimtai, taip buvo, dėl to truputį kinkos drebėjo... ir nuvedė ruoštis operacijai. Pirmiau gavau dozę stiprių raminamųjų (kaip sesutė pajuokavo, "narkomanų džiaugsmo" smile.gif ) ir koridoriuje laukiau kol prasidės jų veikimas. paskui atvedė į operacinę, atsiguliau ir visos operacijos metu kompiuteryje turėjau sekti raudoną taškelį ir stengtis nenukreipti žvilgsnio. na, daugiau tik smulkmenos, po operacijos važiuodama mašina miegojau kaip užmušta, nes veikė vaistai. o šiaip ką, akys jautrios buvo dar kelias dienas, pusę metų tris-du kartus per dieną turėdavau lašintis kelių rūšių vaistukus, porą pirmų mėnesių stengtis vengti saulės, dulkių, vėjo ir dūmų į akis (bet ko, kas dirgina), netgi nesidažiau akių porą mėn smile.gif (čia pati taip nsusprendžiau, kad bus geriau)... o dabar tai ką, dirbu kompu, akys pasilpsta, tas natūralu, į metus porą kursų sugeriu vitaminų akims, pasistiprina. Šiaip, sakė gydytojas, laukia normalus akių senėjimas, kaip ir visų sveikų žmonių, gali atsirasti toliaregystė ir pan... tik vat neseniai sužinojau, kad sunku ar neįmanoma pritaikyti akies dirbtinio lęšiuko kataraktos atveju... tai tik toks minusas...

O šiaip pasiilgau jau akinių smile.gif tik planuoju nusipirkti su apsauga nuo kompiuterio spinduliavimo, kokius stiliovus smile.gif
Atsakyti
Ech, kaip aš norėčiau tokios operacijos, 4u.gif bet mano akytės dar blogėja ir blogėja..... kol kas dal linzės gelbsti, bet kaip norėčiau atsikelti ryte ir viska matyti............ rolleyes.gif na bet dar palaukti teks mirksiukas.gif
Atsakyti
A. Gutausko mob. tel. 868717008 dirba Vilniuje ir Kaune, pas jį operavausi ir labai patenkinta; taip pat gerai operuoja Aidas Kirtiklis tel 867835663
Atsakyti
aš ir vis domiuosi šia operacija. bet man va keista, kodėl šita operacija užsiesnyje nepopuliari? g.gif kodėl tiek daug ačkarikų japonų? juk jie tokie gudrūs biggrin.gif
Atsakyti