Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu

Rygoje aparatūra žymiai naujesnė, nei turima Lietuvoje. čia man ne tik jis taip sakė 4u.gif mano atveju kainuos apie 5500, bet pas mane jau su ragena problemos, bus operacija sudėtingesnė 4u.gif
nusiveža ir operuoja pats gydytojas, tiesiog jis rygiečių aparatūrą nuomojasi. manau jam nebūtų jokio tolko tiek vargintis, jei galėtų tą patį efektą LT pasiekt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rucelie: 21 lapkričio 2007 - 11:08
Aišku, ačiū 4u.gif
Tai gal tau Rygą dėl to ir pasiūlė, kad operacija sudėtingesnė? Aš ketinu kitą rugsėjį akeles taisyt, bet dar nei konsultacijos nebuvau, tik telefonu kalbėjausi ir po internetą išlandžiojau. O apie Rygą žinai kažką konkretaus? Kaip ten ta klinika vadinasi - paskaityčiau gal kokios info internete... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2007 11 21, 12:41)
Aišku, ačiū 4u.gif
Tai gal tau Rygą dėl to ir pasiūlė, kad operacija sudėtingesnė? Aš ketinu kitą rugsėjį akeles taisyt, bet dar nei konsultacijos nebuvau, tik telefonu kalbėjausi ir po internetą išlandžiojau. O apie Rygą žinai kažką konkretaus? Kaip ten ta klinika vadinasi - paskaityčiau gal kokios info internete... g.gif

ne, man iškart siūlė.aš turiu pažįstamą akių ligų profesorių iš KMUK, seniai jį grūzinau kad noriu šitos operacijos. jis mane atkalbinėjo, sakė palauk kol LT geresnę aparatūrą nusipirks. o dabar va sako-važinėja jau į Rygą, dabar jau verta smile.gif nežinau kolkas kokia klinika, trečiadienį eisiu išsamių tyrimų, tada viską išklausiu nuo a iki z. matau džiaugiasi kitos ir čia darytomis tomis operacijomis, nemanau kad čia kažkas labai blogo, bet... kai pas mane dar nesklandumai, tai aš tikrai važiuosiu, jei tik man sako kad ten geriau.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2007 11 21, 11:02)
Aš apie Vilnių galvojau, lazerinės chirurgijos centrą... Beje, kokios kainos dabar, viskas taip brangsta, tai gal ir operacija pabrango?

konkrečiai šiame centre tai lasik operacija 4500 lt.abiem akim,o PRK apie 2800 lt.
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2007 11 21, 12:48)
...trečiadienį eisiu išsamių tyrimų, tada viską išklausiu nuo a iki z.

Papasakok, jei turėsi kokių nors ir kitoms aktualių žinių 4u.gif
Sėkmingų tau tyrimų.

QUOTE(Ingoša @ 2007 11 21, 14:07)
konkrečiai šiame centre tai lasik operacija 4500 lt.abiem akim,o PRK apie 2800 lt.

Tai tokios kainos buvo pernai, bet matau, kad jų internetinis puslapis jau beveik metai kaip neatnaujinamas, tai sakau, gal ir kainos jau naujos, tik nepaskelbtos...
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2007 11 21, 14:17)
Tai tokios kainos buvo pernai, bet matau, kad jų internetinis puslapis jau beveik metai kaip neatnaujinamas, tai sakau, gal ir kainos jau naujos, tik nepaskelbtos...

kainos kolkas tokios mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, o as esu Islandijoje ir labai noreciau gryzusi pasidaryti operacija. Na daug planuoju as gryzus vasara darytis ax.gif ir akis ir sypsena lotuliukas.gif
Tai wat gi, noriu suzinoti, kiek laiko po konsultacijos iki operacijos... nes laiko mazai ... unsure.gif o noriu ryta sutikti spalvota ir be lesiu. Nera mano didele dioptija abi akeles -2, tai gal PRK? g.gif jei galit placiau papasakokit apie tai. wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mes galvojam vyrui daryti akių operaciją, pas jį vienos akies -11, jau apėjom konsultantus, ir išsirinkom Rygą, nes labai didelis minusas, bet pas gydytoją latvį, pavardės nežinau, bet jis daro operacijas ir JAV, o sakė bent jau mums, kad ten labai populiarios, tik brangu. O dabar aš vaikštau po internetą ir bandau patikrinti tai ką mums prišnekėjo, paieškoti atsiliepimų, bei nuspręsti, ar tikrai darysim. Blogiausia, kad pas jį labai jautrios akys, ir negali nešioti lindzių.
Atsakyti
QUOTE(Vanilla_angel @ 2007 11 21, 16:10)
...jei galit placiau papasakokit apie tai. wub.gif

Jei jau esi nusprendusi, kurioje klinikoje operuosies, taigi gali emailą parašyt ir užklaust to, kas tave domina. Aš rašiau su klausimais - man atsakė smile.gif
Atsakyti
Mielos likimo drauges papasakokit apie PRK prasiau! ax.gif
Atsakyti
As dariausi praeita vasara Lasik operacija Lazerines chirurgijos centre pas gyd. Gutauska. Buvo -7 plius dar astigmatizmas. Operacija pavyko ir jau daugiau kaip metai matau puikiai. O ir pooperacinis gyjimas buvo labai lengvas. Tik po operacijos gyd. pasake kad rekomenduoja puse metu nepastot. Tik praejus pusmeciui iskarto kibom i darbus, nes labai norejom vaikelio. Ir jau turim beveik keturiu men. suneli tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes, as is po Lasik operacijos jau ketvirti metai. Ir stai man jau reikia aikinuku. Iki siol tikrai nereikejo,bet dabar pastebiu kad reikia tik neprisiruosiu nueiti, nes skaudu verysad.gif oi kaip skaudu man verysad.gif verysad.gif Na bet mano buvo -8 ir tikimybe kad vel blogies islieka, bent perspeta buvau verysad.gif
Atsakyti