Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu

QUOTE(holiday @ 2007 11 09, 10:07)
aš ir vis domiuosi šia operacija. bet man va keista, kodėl šita operacija užsiesnyje nepopuliari?  g.gif kodėl tiek daug ačkarikų japonų? juk jie tokie gudrūs  biggrin.gif

Populiari. Tiesiog pas juos ta operacija tokia įprasta, kad neatrodo kaip stebuklas. Kaip man., pvz. biggrin.gif
O dėl japonų... Nežinau, ar kas tau atsakys. Tiesiog reikia priimti savo sprendimą, ir viskas.
Atsakyti
Sveikos visos,esu pasidarius akiu operacija pries 14metu.deje tik progresavimo sustabdyma,nes tuo metu man ladai smarkiai blogejo regejimas.sake po metu galima daryti atstatyma iki vieneto.Tada i Kauna buvo atvazeves rusu Fiodorovo akiu klinikos autobuselis. Po metu operacijos taip ir nepasidariau,nes lietuvoje dar ju nebuvo tiek daug daroma,tai bijojau. Jau 13 metu nesioju linzes,akiniu net neturiu. Sake,jau darosi kazkokie tai revai akyse,reiktu panesioti akinius ,bet as su jais nemoku,man sukasi galva,net pykina.Tai va, galvoju apie operacija. tik esu girdejusi,kad pries operacija kuri laika reik nenesioti linziu,o tik akinius.Ar tai tiesa? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(varlyte123 @ 2007 11 12, 09:23)
Sveikos visos,esu pasidarius akiu operacija pries 14metu.deje tik progresavimo sustabdyma,nes tuo metu man ladai smarkiai blogejo regejimas.sake po metu galima daryti atstatyma iki vieneto.Tada i Kauna buvo atvazeves rusu Fiodorovo akiu klinikos autobuselis. Po metu operacijos taip ir nepasidariau,nes lietuvoje dar ju nebuvo tiek daug daroma,tai bijojau. Jau 13 metu nesioju linzes,akiniu net neturiu. Sake,jau darosi kazkokie tai revai akyse,reiktu panesioti akinius ,bet as su jais nemoku,man sukasi galva,net pykina.Tai va, galvoju apie operacija. tik esu girdejusi,kad pries operacija kuri laika reik nenesioti linziu,o tik akinius.Ar tai tiesa? sad.gif

deja, bet tiesa verysad.gif aš kai buvau rimtai susidomėjusi, tai net prieš antrą apžiūrą leipė pora savaičių berods nenešioti doh.gif man irgi su akiniais galva svaigsta, nekenčiu akinių ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(varlyte123 @ 2007 11 12, 09:23)
Tai va, galvoju apie operacija. tik esu girdejusi,kad pries operacija kuri laika reik nenesioti linziu,o tik akinius.Ar tai tiesa? sad.gif

Taip, prieš apžiūrą kelias dienas reik be linzių pabūt, o prieš operaciją - atrodo, dvi savaites. Man galva nesvaigsta, man ją skaudėt pradeda nuo akinių, tai irgi problema, o dar sporto klube diskomfortas... doh.gif
Atsakyti
Nagi, jei akinukai teisingai parinkti ir tiksliai ismatuotas atstumas tarp vyzdziu, netureti svaigti galvos nuo akinuku g.gif .
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2007 11 12, 13:14)
Nagi, jei akinukai teisingai parinkti ir tiksliai ismatuotas atstumas tarp vyzdziu, netureti svaigti galvos nuo akinuku  g.gif .

man tą patį sakė gydytojai, net į Santariškes buvau nuvažiavus tikrintis, kodėl man galva svaigsta nuo akinių... sako, reik priprast ir viskas, akiniai geri... o nepriprantu jau beveik 20 metų, taip ir vaikštau pusiaužlibė.... kai tik galiu, būnu be akinių, tada tik pailsiu... o nuo akinių - įtampa ir spaudimas galvoj ir smilkiniuos, ir aplink akis... maniau, kad man vienai tik taip.... unsure.gif o operuotis bijau kažkaip.... kažkada vienos pažįstamos gydytojos paklausiau, tai ji sako, va matai, aš pati su akiniais, ir dauguma gydytojų, ir japonai visi su akinukais kažkodėl, nors pas juos tai oho kokios technologijos, bet nė linzių jie nenešioja.... blink.gif
Atsakyti
sveikos visos, likimo draugės 4u.gif apsisprendžiau ir aš šiai operacijai. nustebau paskaičiusi, kad pora savaičių teks be kontaktinių pagyvent unsure.gif akinių aš net neturiu blink.gif tai kaip man su savo minus 6,5 reiks prabūt? g.gif negi teks akinius darytis dar vien dėl tų 2 sav? doh.gif
man įdomu, kaip po operacijos bus su darbu kompiuteriu. nieko nepadarysiu, mano toks darbas, aš turėsiu juo dirbti, gal net visai greitai po operacijos. ar labai didelis bus "griekas" ir diskomfortas dėl to?
kitas klausimas-kokiu atveju daro abi akis iškart, ir kokius-atskirai?
Papildyta:
dar vienas toks klausimas-radau kad naudojant hormoninius KT, irgi tipo operacijos nedaro blink.gif aš su hormonine spirale blush2.gif negi išsiimt reikės blink.gif swoon.gif dar 500 lt nuostolio doh.gif cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rucelie: 17 lapkričio 2007 - 20:14
QUOTE(Rucelie @ 2007 11 17, 20:13)
sveikos visos, likimo draugės  4u.gif apsisprendžiau ir aš šiai operacijai. nustebau paskaičiusi, kad pora savaičių teks be kontaktinių pagyvent  unsure.gif akinių aš net neturiu  blink.gif

Geriausia tai būtų tau konsultacijai užsirašyti, ten visą sąrašiuką klausimą ir nusineštum smile.gif
Man tai keista, kaip su tokiu minusu be akinių gyveni? Mano mažesnis, bet akinukus turiu, po darbo grįžusi namo visada linzes išsiimu.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2007 11 18, 21:28)
Geriausia tai būtų tau konsultacijai užsirašyti, ten visą sąrašiuką klausimą ir nusineštum smile.gif
Man tai keista, kaip su tokiu minusu be akinių gyveni? Mano mažesnis, bet akinukus turiu, po darbo grįžusi namo visada linzes išsiimu.

tai aš eisiu konsultacijai, bet nuo visų šitų dalykų priklauso, KADA nutarsiu operacijai datą. nuo akinukų mane pykina, sukasi galva ir skauda doh.gif net užsidėti negaliu...tai ir nebenešioju aš jų.jau kokie 6 metai kaip neturiu unsure.gif
Atsakyti
paskaičiau,tai čia lyg dauguma apie lsik operaciją kalbat,o gal kas PRK darėtės mirksiukas.gif nulėkiau į konsultacijąmpasiryžus lasik adrytis,o mane perkalbėjko ir siūlo PRK,nes mano minusas mažas -1,5 tai kaip ir užtenka PRK,dabat dar vis galvoju,ir niekaip nepasiryžtu doh.gif kelios manpo pažįstamos pasidarę,tikrai džiaugiasi,o aš va vis galvoju biggrin.gif mane stabdo,diskomfortas 3 dienas,ir skausmas doh.gif
QUOTE(Rucelie @ 2007 11 17, 20:13)
dar vienas toks klausimas-radau kad naudojant hormoninius KT, irgi tipo operacijos nedaro  blink.gif aš su hormonine spirale  blush2.gif negi išsiimt reikės  blink.gif swoon.gif dar 500 lt nuostolio  doh.gif cray.gif

pas mane irgi spiralė,tikrai įdomu kaip iš tikro g.gif
Atsakyti
na štai, aš jau buvau apžiūrai pas gyd.Remigijų Gricių iš KMUK. operacija būtų daroma RYgoje (sako ten žymiai geresnė aparatūra), maždaug po mėnesio. dėl spiralės sakiau-sakė nieko tokio ax.gif beliko išsamesnius tyrimus atlikti biggrin.gif oi kaip noriu blush2.gif
gal kas jau esat su šiuo gydytoju susidūrę?nerandu jokių atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
Apie gyd. Gricių nieko negirdėjau... Pabandžiau internete paieškot, ale tikrai nieko nėr.
O kodėl siūlo Rygoje? Aš apie Vilnių galvojau, lazerinės chirurgijos centrą... Beje, kokios kainos dabar, viskas taip brangsta, tai gal ir operacija pabrango?
Atsakyti