Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo

QUOTE(loret30 @ 2007 06 24, 16:53)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif VIRKŠTELĖ VAIRUOJANT ATSIVYNIOJA lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Čia kam taip...gal vairavimo mokytojui??? g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

man liko pora vairavimo pamoku ir lekiu i regitra, tikiuosi suspesiu iki vaikucio ax.gif jauciuosi gerai ir jokio streso nepatiriu (tfu tfu tfu). bet, vairuoju su automatu biggrin.gif
Atsakyti
niu as jau vairuoju masiniuka gan seniai ir pastebejau toki dalyka kad rekcija truputuka suletejo,o as is tu kurios megsta palakstyti.tai dabar teko atsisakyti sio malonumo.ir siaip jei yra galimybe nevairuoti tai stengiuosi to ir nedaryti saviskiui vaira atiduodu smile.gif o iki nestumo pabaigos su vairavimu dar tikrai neaisku kaip ten bus gal isvis baile pasidarysiu!net baisu pagalvot!bandysiu laikytis iki paskutiniuju,nes tai vienintele mano nepriklausomybe nuo saviskio! ax.gif
Atsakyti
Aš šiuo metu laikausi teises. Pilvelis kol kas dar nelabai matosi
Atsakyti
Mano vyras siuo metu isvykes,o mes gyvenam uzmiestyje tai man vairuoti butina,kartais buna nejauku,padarau kliurku ,nes pasidariau nelabai atidi ,bet kaip man pvz;nusipirkti maisto?bet visko bijoti gi negalima blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, man siandien pirma karta pajutau diskomforta vairuojant masina. Kazkaip nepatogu, spaudzia verysad.gif . Sedyne jau kazinkur atsitraukusi seniai vazineju.
Gerai tiek, kad trumpos distancijos ir pas nieka nereikia prasineti pavezinti, t.y. nepriklaisoma jauciuosi lotuliukas.gif
O kaip jums?
Atsakyti
sveika as kaip tik laikaus teise bet turbut nezinau ar sesiu uz vairo isilaikius nerimas ima bigsmile.gif
Atsakyti
aš laukdamasi pirmo vairavau iki pat gimdymo. dabar irgi jokių problemų - 37-ta savaitė, bet dar jaučiuosi puikiai. gal kad mašina didelė ir niekur sprautis nereikia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astaSL @ 2007 08 10, 09:45)
aš laukdamasi pirmo vairavau iki pat gimdymo. dabar irgi jokių problemų - 37-ta  savaitė, bet dar jaučiuosi puikiai. gal kad mašina didelė ir niekur sprautis nereikia? smile.gif

Is pradziu vairaivau setpyniu vietu masina, bet pastebejau, kad man smagiau su mazesne vazineti, patogesne sedyne. DAbar vairuoju Audi, nera ji labi maza.
Skaiciau, kad vairavimas nekenkia, bet nuo pilvo ir vairo, tai turetu buti nemazas atstumas.
Atsakyti
QUOTE(pupux @ 2007 08 10, 09:04)
Is pradziu vairaivau setpyniu vietu masina, bet pastebejau, kad man smagiau su mazesne vazineti, patogesne sedyne. DAbar vairuoju Audi, nera ji labi maza.
Skaiciau, kad vairavimas nekenkia, bet nuo pilvo ir vairo, tai turetu buti nemazas atstumas.

Be masinos jau nebeisivaizduoju kaip gyvenciau doh.gif
Nuo namu yra koks 100 metru zvyrkelis, kuriame duobe ant duobes.
Kad ir kaip vaziuociau, krato ir pilvukas visada apsitraukia. verysad.gif
O kelio taisyti niekas neisruosia verysad.gif
Atsakyti
Sveikos. Aš išlaikiau vairavimą gruodį ir po kelių savaičių pastojau. Aišku, iš pradžiu buvo didelė įtampa, tačiau važinėju iki šiol ir jaučiuosi ko puikiausiai smile.gif Neįsivaizduoju ką daryčiau, jei reikėtų važinėti autobusu. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, man šiandien jau 41 sav, bet vakar dar vairavau, kažkaip visai netrukdo pilvukas lotuliukas.gif
Atsakyti
mano pilvuko tai kol kas dar beveik nesimato blush2.gif tai trukdyt dar negali, bet patogumo prasme, tai... net nežinau kaip be mašinos gyvenčiau g.gif mano tai didelė, nes bijau su mažom važiuot blush-anim-cl.gif2:tikiuosi vietos iki pat pabaigos užteks...
Atsakyti