Aš vairavau ir paskutinę dieną prieš gimdymą. Tik pas mane mašina ganėtinai aukšta, tai ir sėdėti joje jokio diskomforto nejutau - tas pats kaip virtuvėje ant taburetės
as po miesta irgi vazineju
bet darbe kartais prireikia isvaziuoti ir tolimesnius atstumus tarp miestu, tai galvoju, kad veliau jau reikes darbdaviau kazka sakyti, tik nzn, ka...nes mane tiek vaziuojant masina, tiek dar kartais namuose ar shaip kur viesoj vietoj del kvapu ir supykina, ar blogiasniam kely susupa, tai galvoju, kad gal biski pavojinga ?
bet darbe kartais prireikia isvaziuoti ir tolimesnius atstumus tarp miestu, tai galvoju, kad veliau jau reikes darbdaviau kazka sakyti, tik nzn, ka...nes mane tiek vaziuojant masina, tiek dar kartais namuose ar shaip kur viesoj vietoj del kvapu ir supykina, ar blogiasniam kely susupa, tai galvoju, kad gal biski pavojinga ?
Kolkas vašinėju su savo, vėliau sakė MB pasirūpins manim...
IKi pat nestumo galo ( iki 39sav) pati vairavau - be problemu..Nematau tame nieko keisto- tai naturalu..Aisku greicio pedalo stipriai nespausdavau
As tai su savo brangiausiuoju pilvuku ir teises issilaikiau, dabar juokaujam, kad abu turim teises, tik mano kiskiui ju neisdave
O vairavau ligi pacios paskutines dieneles. Kadangi gimdziau 5savaitelem anksciau, tai paskutine nakti po truputeli bego vandenys, as to net nesupratau, nes jie ne bego, o lasejo vos vos, tai ryte atsikelusi nuvaziavau i gimdymo namu priemimo skyriu pati, kad patvirtintu ar tai tikrai bega vandenys (nes gimdymas buvo suplanuotas Kaune, ten mane priziurejo visa laika, o manasis buvo isvykes, tad neturejau vairuotojo) ir grizau pati namo per visa miesta uz vairo
Pasirodo tikrai bego vandenys, bet iki Kauno jau vairavo momentaliai grizes mano brangiausias
Nors ir pati buciau mielai nusivairavusi iki to Kauno is Klaipedos
QUOTE(Grasilda @ 2007 10 24, 11:38)
As tai su savo brangiausiuoju pilvuku ir teises issilaikiau, dabar juokaujam, kad abu turim teises, tik mano kiskiui ju neisdave
O vairavau ligi pacios paskutines dieneles. Kadangi gimdziau 5savaitelem anksciau, tai paskutine nakti po truputeli bego vandenys, as to net nesupratau, nes jie ne bego, o lasejo vos vos, tai ryte atsikelusi nuvaziavau i gimdymo namu priemimo skyriu pati, kad patvirtintu ar tai tikrai bega vandenys (nes gimdymas buvo suplanuotas Kaune, ten mane priziurejo visa laika, o manasis buvo isvykes, tad neturejau vairuotojo) ir grizau pati namo per visa miesta uz vairo
Pasirodo tikrai bego vandenys, bet iki Kauno jau vairavo momentaliai grizes mano brangiausias
Nors ir pati buciau mielai nusivairavusi iki to Kauno is Klaipedos 
Na bet ir drąsi juk pakely galėjai pagimdyti
as irgi vairuoju
nestumo pradzioj nelabai patiko vairuoti,nezinau kodel tiesiog jei budavo galimybe vairavima perleisdavau vyrui. o dabar puikiai jauciuosi uz vairo
planuoju vairuoti iki gimdymo, na jei zinoma betilpsiu i masina
QUOTE(Bebre @ 2007 10 24, 14:30)
Nea, bebriuke, niekaip nebuciau pagimdziusi, kad ir kaip buciau norejusi
Jei ne mano masinyte, puse darbu nespeciau susitvarkyti. Kada cia buvo sugedus ir teko su mikriukais pavazineti - galiu pasakyti tai daug pavojingiau sveikatai, nei vairuoti paciai
Aisku ant 160 jau nebelakstau, bet kol su pilvu per dureles tilpsiu, tol vairuosiu
Aisku ant 160 jau nebelakstau, bet kol su pilvu per dureles tilpsiu, tol vairuosiu
As irgi kolkas vairuoju ir net nepagalvojau, kad tai gali kelti nepatogumu
Be masiniuko nei zingsnelio uz vartu