Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo

As irgi vairuoju ir manau vairuosiu iki gimdymo dienos. tongue.gif Neisivaizduoju kaip galeciau kitaip. Tiesa, anksciau kartais nesegdavau saugos dirzo, bet dabar tai visada prisisegu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš vairavau ir paskutinę dieną prieš gimdymą. Tik pas mane mašina ganėtinai aukšta, tai ir sėdėti joje jokio diskomforto nejutau - tas pats kaip virtuvėje ant taburetės lotuliukas.gif
Atsakyti
as po miesta irgi vazineju 4u.gif
bet darbe kartais prireikia isvaziuoti ir tolimesnius atstumus tarp miestu, tai galvoju, kad veliau jau reikes darbdaviau kazka sakyti, tik nzn, ka...nes mane tiek vaziuojant masina, tiek dar kartais namuose ar shaip kur viesoj vietoj del kvapu ir supykina, ar blogiasniam kely susupa, tai galvoju, kad gal biski pavojinga ? 4u.gif
Atsakyti
Kolkas vašinėju su savo, vėliau sakė MB pasirūpins manim... ax.gif
Atsakyti
IKi pat nestumo galo ( iki 39sav) pati vairavau - be problemu..Nematau tame nieko keisto- tai naturalu..Aisku greicio pedalo stipriai nespausdavau biggrin.gif
Atsakyti
As tai su savo brangiausiuoju pilvuku ir teises issilaikiau, dabar juokaujam, kad abu turim teises, tik mano kiskiui ju neisdave schmoll.gif biggrin.gif O vairavau ligi pacios paskutines dieneles. Kadangi gimdziau 5savaitelem anksciau, tai paskutine nakti po truputeli bego vandenys, as to net nesupratau, nes jie ne bego, o lasejo vos vos, tai ryte atsikelusi nuvaziavau i gimdymo namu priemimo skyriu pati, kad patvirtintu ar tai tikrai bega vandenys (nes gimdymas buvo suplanuotas Kaune, ten mane priziurejo visa laika, o manasis buvo isvykes, tad neturejau vairuotojo) ir grizau pati namo per visa miesta uz vairo cool.gif Pasirodo tikrai bego vandenys, bet iki Kauno jau vairavo momentaliai grizes mano brangiausias rolleyes.gif Nors ir pati buciau mielai nusivairavusi iki to Kauno is Klaipedos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Grasilda @ 2007 10 24, 11:38)
As tai su savo brangiausiuoju pilvuku ir teises issilaikiau, dabar juokaujam, kad abu turim teises, tik mano kiskiui ju neisdave schmoll.gif  biggrin.gif  O vairavau ligi pacios paskutines dieneles. Kadangi gimdziau 5savaitelem anksciau, tai paskutine nakti po truputeli bego vandenys, as to net nesupratau, nes jie ne bego, o lasejo vos vos, tai ryte atsikelusi nuvaziavau i gimdymo namu priemimo skyriu pati, kad patvirtintu ar tai tikrai bega vandenys (nes gimdymas buvo suplanuotas Kaune, ten mane priziurejo visa laika, o manasis buvo isvykes, tad neturejau vairuotojo) ir grizau pati namo per visa miesta uz vairo cool.gif  Pasirodo tikrai bego vandenys, bet iki Kauno jau vairavo momentaliai grizes mano brangiausias  rolleyes.gif  Nors ir pati buciau mielai nusivairavusi iki to Kauno is Klaipedos thumbup.gif

Na bet ir drąsi juk pakely galėjai pagimdyti blush2.gif
Atsakyti
as irgi vairuoju ax.gif nestumo pradzioj nelabai patiko vairuoti,nezinau kodel tiesiog jei budavo galimybe vairavima perleisdavau vyrui. o dabar puikiai jauciuosi uz vairo thumbup.gif planuoju vairuoti iki gimdymo, na jei zinoma betilpsiu i masina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebre @ 2007 10 24, 14:30)
Na bet ir drąsi juk pakely galėjai pagimdyti blush2.gif

Nea, bebriuke, niekaip nebuciau pagimdziusi, kad ir kaip buciau norejusi unsure.gif nes beveik nuo pat nestumo pradzios buvo aisku, kad man nori nenori reikes cezario, nes pas mane ypatingas atvejis-turiu dvi gimdas, be to ir maziukas buvo kojytemis i apacia tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei ne mano masinyte, puse darbu nespeciau susitvarkyti. Kada cia buvo sugedus ir teko su mikriukais pavazineti - galiu pasakyti tai daug pavojingiau sveikatai, nei vairuoti paciai g.gif
Aisku ant 160 jau nebelakstau, bet kol su pilvu per dureles tilpsiu, tol vairuosiu biggrin.gif
Atsakyti
As irgi kolkas vairuoju ir net nepagalvojau, kad tai gali kelti nepatogumu thumbup.gif Be masiniuko nei zingsnelio uz vartu biggrin.gif
Atsakyti
Man kai tycia, kai suzinojau, kad laukiuosi prasidejo komandiruotes , tai i menesi buna net 4 kartus reikia is klaipedos i Vilniu ir atgal. Neskaitant, kad ir i darba kasdien vazineju 20km biggrin.gif . Ir zadu iki pat gimdymo, na beabejo jei gerai jausiuosi. mirksiukas.gif
Atsakyti