Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo

QUOTE(Jolita Mc'r @ 2008 03 20, 17:27)
ax.gif vairavau iki 35 sav,po to sedejau namie kelias dienas ir 36-ta sav pagimdziau......labai megau muzika garsiai klausyt vaziuodama ir pati dainuodavau ( hihihi.gif matyt, mazoji del to labai muzikali)

Va, va, as irgi thumbup.gif Itariu, kad kitiems sankryzose gerai atrodau lotuliukas.gif
Atsakyti
As taip pat pati vairavau iki pat gimdymo. O 38sav dar ir siena kirtau tai kai ateje muitininkai pamate dideli piluza sake tiek jau to vaziuok toliau- neprase net bazgazines atidaryti...gal pabijojo kad nepagimdyciau cia jiems vietoje lotuliukas.gif
Atsakyti
Vairavau visą nėštumą.. Kadangi mergaitė neskubėjo gimti, ir gydytoja patarė jau gultis į ligoninę, tai ir iki gimdymo namų pati atvairavau lotuliukas.gif
Atsakyti
Siryt jau pajutau, kad sunku, nes teko vos ne pusvalandi sniega nuo masinos valyti, nes per iseigines nevairavau ir taaaip ant jos prisnigo, kad teko gerai pamakaluoti rankomis, kas, kaip zinia, nesciai moteriskaitei nera labai jau gerai. O dar ir vos siryt neivaziavo i mane kazkokia ziopla moteriske. Na, cia gali atsitikti ir bunant nesciai ir nelabai, tik tiek, kad gal nesciai ziema vairuoti truputi sunku g.gif
Atsakyti
nors mums jau 38 savaite skaiciuojasi, as vis dar pati vairuoju ir man jokiu nepatogumu nesukelia tas pilvukas lotuliukas.gif jauciu kad iki paskutiniuju pati vairuosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
aš tai važinėjau iki pat pabaigos, tik jau "apsisukimai" ne tie, važiuoju lėtai pedalą spaudžiu neskubėdama biggrin.gif
Atsakyti
As irgi vairuoju kaip vairavusi smile.gif , aisku, jei pilvukas prades patogiai nebetilpti, tada jau persesiu i keleivio puse mirksiukas.gif nestuke.gif
Atsakyti
As taip pat vairavau iki pat 33 sav, kol atsiguliau i ligonine su gresianciu prieslaikiniu verysad.gif tai dabar daktare liepe kuo maziau auto vazinetis, tai jau labai nuobodu darosi namie vis sedeti ir manau, kad visvien neiskesiu ir neuzilgo sesiu vel uz vairo tongue.gif
Atsakyti
as kaip tik uzvakar su gyd. apie vairavima kalbejau... tai jei visa nestuma nera jokiu komplikaciju, tai vairuoti nieks nedraudzia smile.gif
tai ir as prie tu mamyciu, kurios iki siol vairuoja smile.gif nors kuo toliau vistiek stengiuos maziau vairuot, geriau palaukiu kol vyras pavezioja lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi turbut vairuosiu,kol pajegsiu thumbup.gif Mum dabar 29sav,tai sunkiausia buna iparkuot masina,nes vairas be stiprintuvo doh.gif Tai cia ir pavargstu labiausiai doh.gif
O siaip labai megstu pasigarsinti muzika ir dainuoti vairuodama thumbup.gif Ir dzin,kas ka pagalvos tongue.gif
Atsakyti
aš ketinu vairuoti. jei blogai visai bus - tada gal vežios. arba netilpsiu už vairo dėl pilvo lotuliukas.gif o db dar kyla pagunda su vėjeliu palėkt... blush2.gif bet nutariau taip nebedaryt...
Atsakyti
As iki siol vairuoju (38 sav.) blush2.gif , nemanau, kad geriau trankitis po autobusus, ypac kai nesu prie ju pripratusi doh.gif . su vyru juokaujame, kad prasidejus gimdimui, pati nuvaziuosiu iki VGN, pati su leliuku ir grisiu doh.gif . Bet is tikruju gydytojas nepatare vairuoti, kadangi vis tiek keliuose neisvengt streso, bei nemaloniu situaciju unsure.gif
Atsakyti