Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo

As taip pat vairuoju mirksiukas.gif , bet vienas nepatogumas tik ilippti ir islipti doh.gif . kaip meska ikrentu blush2.gif . Buvo tokiu situaciju, kad per staigiai pasisuku, tai kelis kartus paskaudejo pilveli blink.gif , bet siaip su masina greiciau apvazineji, negu reiktu apvaikscioti doh.gif . va tik idomu ar nesciom reikia detis dirzus, nes nepatogu, verze schmoll.gif . mane buvo sustabde be dirzo, tai issigandau, sako mentas niekas nesciu nebaudzia, tai ir nesupratau ar reikia segtis ar ne g.gif
Atsakyti
As be masinos buciau kaip be ranku doh.gif Negaliu sunkiai nesti, ir siaip sunkoka vaiksciot ilgesniais atstumais, tai masina man yra draugas numeris vienas biggrin.gif Nors buvau ir i avarija patekus, laimei nieko nenutiko, nei man, nei vaikui vyresniam. Bet i koki ivyki ir nesededama uz vairo gali patekt. Gali but dar blogiau, nes nespesi net sureaguot, nes ne taip atidziai kelia stebi, kai nevairuoji 4u.gif
Atsakyti
Kiek zinau, tai dirza segtis reikia. Po pilvo apacia. Nes avarijos metu, neprisisegus, galima trenktis pilvu i vaira. Ir mane "ponas policininkas" nubaude uz dirzo nesisegima, grieztai nubaude 150 lt. doh.gif
Atsakyti
Ir aš vairuoju kol kas, bet pastebėjau, kad negaliu susikaupti kaip anksčiau. O diržą tai visada užsisegu. Be mašinos būčiau kaip be rankų.
Atsakyti
QUOTE(IEVA23 @ 2008 04 24, 16:03)
..... . mane buvo sustabde be dirzo, tai issigandau, sako mentas niekas nesciu nebaudzia, tai ir nesupratau ar reikia segtis ar ne  g.gif

tiesiog pataikei ant gerai nusiteikusio pareiguno wink.gif
o kas liecia Keliu eismo taisykles, tai jos visiems vienodos. ir tai, kad besilauki, nesuteikia privilegijos neprisisegti... tuo labiau esi atsakinga ne tik uz save, bet ir tavo laukiama leliuka smile.gif
Atsakyti
as irgi vairuoju ir neisivaizduoju kaip be masinos, be to mano darbas kiaura diena vazineti, tai mano lelyte visa nestuma supasi masinoje thumbup.gif

o dirzus segtis reikia ir nestuke.gif isimciu nera
Atsakyti
Aš irgi vairuoju ir tikiuosi vairuoti iki pat nestuke.gif galo.Be mašinos bučiau kaip be rankų. blush2.gif O ir diržą manau reikia segtis visada, nes keliuose ojojoj kas darosi, tai prisisegus ne tokios skaudžios pasekmės gali būti.
Atsakyti
Viena karta sustabdes pareigunas ir pamates mano didziuli pilva kaip tik patare atsisegti dirza, nes staigiai stabdant gali buti skaudzios pasekmes. Tai vat ir zinok ka daryt, ar taisykliu laikytis ar taip kaip patogiau elgtis.
Siaip dirza visada seguosi, be jo keistai jauciuosi smile.gif
Atsakyti
o as negaliu pakesti dirzo prisegto schmoll.gif man taip tada nepatogu doh.gif
Atsakyti
As beislaukdama irgi vazinejau su masina. Tai kur kas geriau nei trenktis i darba visuomeniniu transportu, kur pilna grusciu, serganciuju ir ziauriai trukcioja stabcioja - pykina biggrin.gif

O del dirzu, kam nepatogu galit pasinaudoti tokiu fokusu - prisisegus dirza dar siek tiek ji patempti, kad butu laisviau ir prie dirzo islindimo ji prisegti skalbiniu segtuku wink.gif tada ir dirzas bus uzsegtas, avarijos ar staigaus stabdymo atveju tikrai prilaikys jus, o siaip vaziuojant nespaus. thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(Lija @ 2008 04 27, 20:09)
Viena karta sustabdes pareigunas ir pamates mano didziuli pilva kaip tik patare atsisegti dirza, nes staigiai stabdant gali buti skaudzios pasekmes. Tai vat ir zinok ka daryt, ar taisykliu laikytis ar taip kaip patogiau elgtis.
Siaip dirza visada seguosi, be jo keistai jauciuosi smile.gif

Sekis dirza po pilvo apacia, o kad pareigunai patarinetu dirza atsisegt - tai pirma kart girdziu, manau be dirzo vaziuojant gali dar skaudesnes pasekmes nutiks. Mano vairavimo patirtis - 15 metu (+3 meteliai be tevairuotojo pazymejimo), per ta laika jau turejau viena rimta situacija, kai kaip sakoma 'maciau savo gyvenimo filmuka', nuo to laiko tik isedu iskart dirza uzsisegu. Ir kitom patariu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Verdaina @ 2008 04 28, 12:32)
As beislaukdama irgi vazinejau su masina. Tai kur kas geriau nei trenktis i darba visuomeniniu transportu, kur pilna grusciu, serganciuju ir ziauriai trukcioja stabcioja - pykina biggrin.gif

O del dirzu, kam nepatogu galit pasinaudoti tokiu fokusu - prisisegus dirza dar siek tiek ji patempti, kad butu laisviau ir prie dirzo islindimo ji prisegti skalbiniu segtuku wink.gif tada ir dirzas bus uzsegtas, avarijos ar staigaus stabdymo atveju tikrai prilaikys jus, o siaip vaziuojant nespaus.  thumbup.gif

gerai tu cia sugalvojai thumbup.gif
Atsakyti