Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo

QUOTE(kristi_ @ 2008 04 28, 21:43)
gerai tu cia sugalvojai  thumbup.gif

Uosvis pamoke blush2.gif tai tik sitaip visa nestuma ir pravazinejau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Verdaina @ 2008 04 28, 11:32)
As beislaukdama irgi vazinejau su masina. Tai kur kas geriau nei trenktis i darba visuomeniniu transportu, kur pilna grusciu, serganciuju ir ziauriai trukcioja stabcioja - pykina biggrin.gif

O del dirzu, kam nepatogu galit pasinaudoti tokiu fokusu - prisisegus dirza dar siek tiek ji patempti, kad butu laisviau ir prie dirzo islindimo ji prisegti skalbiniu segtuku wink.gif tada ir dirzas bus uzsegtas, avarijos ar staigaus stabdymo atveju tikrai prilaikys jus, o siaip vaziuojant nespaus.  thumbup.gif

Gudriai cia tu sugalvojai thumbup.gif
Atsakyti
Vairuoju ir aš, nors pilvukas dar nėra didelis, bet jau įlipti ir išlipti oooooj kaip nepatogu, be to mašina dar tipo sportinė ir sėdynės tokios gilios, tai įsėst dar dar, kažkaip įkrenti, bet vat išlipti lotuliukas.gif
Atsakyti
o as tai nebevairuoju kai pastojau- per daug nervu man biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
as vairuoju ir vairuosiu iki pabaigos..tik draugai juokiasi ar dar telpi i savo masinka,sakau kad sunkiai- jau reikia Infinicio biggrin.gif
ko gero sunkiausia islipt,o siaip normaliai-pakabini pilvuka tarp koju ir pirmyn biggrin.gif
Atsakyti
Na aš vairavau iki paskutinės dienos ir visai nesigailiu. Daug geriau, nei su viešuoju važinėti, o namie užsidaryti irgi nesinori rolleyes.gif Dirža segdavausi tik per krūtinę (ant jo apatinės dalies sėdėdavau), todėl važinėti stengiausi ramiai ir atsargiai. Sunkiausia būdavo rasti mieste kur prisiparkuoti, kad durys plačiai atsidarytų ir galėčiau su pilvuku išsiropšti blush2.gif
Atsakyti
Vairuoju ir daznai,tik pastebejau viena trukuma...esu labai pikta vairuotoja blush2.gif ,labai labai,nepavyksta susilaikyti,net zodyneli pradejau naudoti TOKIUS zodzius,kiekviena karta,kai gryztu is keliones,turiu istorija,apie koki nors kvaila vairuotoja,kuris man vos vos nesumuse masinos biggrin.gif .Tiesa turiu pridurti,kad tai prasidejo,kai pastojau,kokiam treciam menesi g.gif ,dabar daznai ir viduriniu pirstuku pamojuoju doh.gif

user posted image
Atsakyti
Atrodo, temos autore truputi suklydo smile.gif As negirdejau apie tokius apribojimus, gal jie tik kai kuriose valstijose galioja. Man drauge pati i gimdymo namus vaziavo 39 savaiciu.

O del saves - vairuoju, labai ramiai. Man vairavimas - malonumas. Tai daug maloniau, nei vazinetis viesuoju transportu. O del dirzo - per pirma nestuma dirzas netrukde. Dabar kol kas irgi.

Beje, yra spec dirzai nesciosioms - http://www.avtodeti.ru/?t=91&s=298. Tik Lietuvelej tokiu nemaciau... O gal vertetu nusipirkti - daug patogiau turetu buti.
Atsakyti
Sveikos, as irgi vairuoju. Tad sugalvojau, kad dirzas pilvuko nespaustu, uzsikisti po juo maza pagalvele:)Visai patogu thumbup.gif o juk ir visi namie turime mazyciu pagalveliu ar bent plusiniu zaisliuku kuriuos galima pritaikyti savo patogumui
Atsakyti
Sveikos mamytes, as tai visa nestuma vazinejau, net likus iki gimdymo savaitei, nes vyras buvo isvykes, o be masinos as niekaip. O vazinejau be dirzo, gal nuo 5 men, nes lanai spausadavo, zinoma turbut blogai dariau. O kas del policijos, tai buvo sustabde tris kartus ir ne karto nei baude, nei liepe uzsisegti dirza, tik gero kelio palinkejo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglut @ 2008 04 29, 11:51)
Na aš vairavau iki paskutinės dienos ir visai nesigailiu. Daug geriau, nei su viešuoju važinėti, o namie užsidaryti irgi nesinori  rolleyes.gif Dirža segdavausi tik per krūtinę (ant jo apatinės dalies sėdėdavau), todėl važinėti stengiausi ramiai ir atsargiai. Sunkiausia būdavo rasti mieste kur prisiparkuoti, kad durys plačiai atsidarytų ir galėčiau su pilvuku išsiropšti  blush2.gif

Nu as tai parku0ju0si neigaliems skir0j viet0j,( anksciau t0 niekada nedarydavau schmoll.gif ),nes musu lietuvele kaip visada atsilikusi nu0 eur0p0s...n0rmali0se salyse parkavim0 viet0se yra viet0s neigaliems ir mam0ms su vaikais ar nesci0ms. 0 del vairavim0 pat0gumu,tai as pagalvele p0 uzpakuliuku pasikisau,nes sunk0ka sedet schmoll.gif jau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
As vis dar vairuoju nes neturiu kitos iseities. Vis tiek tenka i ligonine vazineti tolokai tai nesinori per stoti viesuoju transportu grustis. Bet jei tureciau galimybe tai tikrai nevairuociau nes toookia ziopla pasidariau - pries savaite vos kiemo vartu neislauziau supainiojus gaza su stabdziu doh.gif doh.gif ax.gif
Atsakyti