Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo

Susisiekiau su vienu pareigunu pries kelias dienas ir pasiklausiau ar tikrai galima nesisegti dirzo nestukems. nes yra atveju kai pareigunai patys pataria atsisegti...
tai man atsake taip:
KET yra visiems vienodi, ir isimciu nestukems nera. todel ir dirzus segtis reikia. taciau yra nemazai pareigunu, kurie zmogiskumo sumetimais leidzia nesisegti, jei tai tau trukdo. Bet galima "uzsirauti" ir ant tokiu kurie vadovausis KET ir israsys jums bauda sad.gif
Atsakyti
As taip pat priklausau toms, kurios zada vairuoti iki pat "finiso" tongue.gif tiesa vairuoju reciau nei anksciau,bet vairuoju.... ax.gif vyras dirba, o kaip pas gydytoja nuvaziuot? tai sedu ir lekiu bigsmile.gif bigsmile.gif
sekmes visom nestukem nesioti savo leliukus pilvelyje ir kad nebutu jokiu insidentu nei vairuojancioms, nei nevaruojancioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O man tai sunkoka zinokit vairuoti, nu kazkaip nepatogu schmoll.gif Bet kai reikia tai sedu uz vairo smile.gif O del to saugos dirzo- man jis vairuotojo pusej visada buvo nepatogus doh.gif Kai salia sedziu tai viskas thumbup.gif Bet uz vairo...Nu bet ka padarysi smile.gif
Atsakyti
As irgi vairuoju ir zadu iki galo, nes man patinka varineti su masiniuku smile.gif
Atsakyti
vis dar vairuoju ir vairuosiu thumbup.gif tik dirzo nesisegu ir dar lipduka su nestuke.gif zenkleliu uzsiklijavau, kad visokie "abeliai" nesidarkytu ir nenervintu manes specialiai, nes labai jautriai reaguoju i kitu vairuotoju issidirbinejimus gatveje ir siuntu baisiausiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Vairuoju ir as nestuke.gif biggrin.gif
Dirzo nesisegu. Buvo sustabde- tai nelabai patenkintas pareigunas pasitaike, bet leke ant didelio greicio kitas pazeidejas- ji susistabde (matyt daugiau lt pasiseks nugvelbt mirksiukas.gif ) o mane paleido.
Ka gi- atidumo mum visom ir taip iki galo! thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievulyte @ 2008 05 27, 16:07)
vis dar vairuoju ir vairuosiu  thumbup.gif  tik dirzo nesisegu ir dar lipduka su  nestuke.gif  zenkleliu uzsiklijavau, kad visokie "abeliai" nesidarkytu ir nenervintu manes specialiai, nes labai jautriai reaguoju i kitu vairuotoju issidirbinejimus gatveje ir siuntu baisiausiai  lotuliukas.gif

thumbup.gif gera mintis toks lipdukas, bet kadangi su vyru dalijames viena masina, jam jauciu butu labai fainai vazineti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(perastra @ 2008 05 28, 09:24)
thumbup.gif  gera mintis toks lipdukas, bet kadangi su vyru dalijames viena masina, jam jauciu butu labai fainai vazineti  lotuliukas.gif

na ir as kol kas dar vazineju su masiniuku ax.gif manau, kad mano vyras nelabai noretu, kad as toki lipduka uzklijuociau ant masinos, nes daugiau jis su masiniuku riedineja nei as ax.gif na nebent man ji reiktu turet pasonei, kad kai pati sedeciau prie vairo, ji kaip nors prie lango pritvirtinciau g.gif vyras vaziuodamas galetu nusiimti biggrin.gif zadu varinet iki galo nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vairavau iki pat pabaigos, nes paskutinį mėnesį beveik negalėjau vaikščioti, baisūs dubens kaulų skausmai, tai visur važiavau mašina, beje, iki paskutinės gimdymo dienos važinėjau į darbą, gerai, kad vandenys nutekėjo ne darbe lotuliukas.gif Šiaip per neštumą dariau viską, ką ir paprastai, tiesa, truputį sulėtinau tempą mirksiukas.gif
Atsakyti
vairavau ikii 7 menesio, nes buvo gersiantis prieslaikinis tai teko nutraukt visus pasivazinejimus....vistiek ytampa uz vairo ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Ievulyte @ 2008 05 27, 16:07)
vis dar vairuoju ir vairuosiu  thumbup.gif  tik dirzo nesisegu ir dar lipduka su  nestuke.gif  zenkleliu

merginos, nu jūs pavarot blink.gif blink.gif blink.gif
diržas yra jūsų ir jūsų vaikučio saugumui. g.gif jei jums atrodo, kad rizikuot tokioj padėty protinga, tai pagalvokit dar kartą.
jį puikiausiai galima užsisegt taip, kad viena juosta eitų po pilvu, o kita per krūtinę ir jokių nepatogumų.
Atsakyti
QUOTE(doris @ 2008 05 30, 15:44)
merginos, nu jūs pavarot  blink.gif  blink.gif  blink.gif
diržas yra jūsų ir jūsų vaikučio saugumui.  g.gif jei jums atrodo, kad rizikuot tokioj padėty protinga, tai pagalvokit dar kartą.
jį puikiausiai galima užsisegt taip, kad viena juosta eitų po pilvu, o kita per krūtinę ir jokių nepatogumų.

drinks_cheers.gif Visiskai su tavim sutinku. As pati vairuoju ir niekada net nekilo mintis nesidet dirzo blink.gif Puikiai ji pasitvarkau taip kad jis nespaustu mirksiukas.gif
Atsakyti