Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo

aš tai va, nors jau įkopiau į devintą nestuke.gif mėnesį, bet vakar išsilaikiau vairavimo teises.
kursus jau seniausiai baigusi, bet vis delsiau: tai pykinimai nėštumo pradžioj, paskui žiema šalta gili, paskui galvoju, reikia kuo greičiau išsilaikyti, nes norisi nebūti pririštai prie namų, kai mažiukas gims thumbup.gif

tai, kai grįžau iš egzaminavimo maršruto, instruktorius man ir sako: "nematau jokių problemų, kad negalėtum vairuoti, tik tais vieną..." (siaubas galvoju, kokios čia dar problemos, akimirkai susipergyvenau, nes klaidų jokių nepadariau važiuodama ir parodžiau viską, ką moku, jau laukiu komentaro..), o jis parodo į pilvuką ir palinki, kad sveikas vaikutis būtų biggrin.gif
Atsakyti
Nekenčiu vairavimo gun_bandana.gif Nors turiu ir mašiną, ir teises.

Tiesiog vairavimas man - stresas (ypač, kai keliai visokių bepročių pilni), o stresuoti man dabar negalima... ax.gif tongue.gif Tai taip ir kankinu savo mylimąjį - "Važuojam ten, o dabar dar ten..." blush2.gif
Atsakyti
As tai neisivaizduoju, ka reiketu daryti jei nevairuociau - iki darbo visuomeniniu transportu 50 min gaunasi, o masiniuku tik 20. Ir siaip niekas neciaudo ir nesisnargliuoja aplinkui beigi i nosi nelenda.

Zodziu, vairuosiu iki pat pergalingos pabaigos. smile.gif
Atsakyti
nu zinokit pareigunai ir mane siandien nustebino. blink.gif
sustabde.... o kai pamate, kad dirza per didziausia savo pilva prisisegus, tai patare nesisegti, nes atseit kai vaziuoji, vistiek masina trukcioja, nors ir nejauti, bet pilvas jaucia smile.gif as dar perklausiau ar tikrai galima... tai jis pakartojo kad nepatartina segtis schmoll.gif
idomu ar visi jie taip mano ar tik kai kurie g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi_: 18 gegužės 2008 - 19:21
As irgi vairuoju nors buvau per nestuma patekusi jau i dvi avarijas blink.gif , bet be masinos kaip be ranku... Pirma buvo 12 savaiciu, isgelbejo dirzas, nes labai stipriai i gala ivaziavo swoon.gif o kita karta 27 sav. i sona, kaip tik i mano puse, bet irgi laimingai viskas notworthy.gif
Kad ir kaip gali gerai ir atsargiai vairuoti, visokiu nenormaliu keliuose vistiek pilna bash.gif Virs 10 metu uz vairo, o visokie "cainikai" mane atranda butent dabar, kai nestuke.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desert: 18 gegužės 2008 - 22:35
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2008 05 10, 10:47)
aš tai va, nors jau įkopiau į devintą  nestuke.gif  mėnesį, bet vakar išsilaikiau vairavimo teises.
kursus jau seniausiai baigusi, bet vis delsiau: tai pykinimai nėštumo pradžioj, paskui žiema šalta gili, paskui galvoju, reikia kuo greičiau išsilaikyti, nes norisi nebūti pririštai prie namų, kai mažiukas gims  thumbup.gif

tai, kai grįžau iš egzaminavimo maršruto, instruktorius man ir sako: "nematau jokių problemų, kad negalėtum vairuoti, tik tais vieną..."  (siaubas galvoju, kokios čia dar problemos, akimirkai susipergyvenau, nes klaidų jokių nepadariau važiuodama ir parodžiau viską, ką moku, jau laukiu komentaro..), o jis parodo į pilvuką ir palinki, kad sveikas vaikutis būtų  biggrin.gif

nu cia tai pagarba drinks_cheers.gif

as tai vairavau ir varuosiu, kitaip ir negaleciau, namie sedet nenoriu, o visuomeniniu vazinet irgi nesinori kai masina kieme stovi, beto kolkas jokio diskomforto (tik sedyne biski atsilosiau, kad leliukas taip per sonkaulius nesparsytu biggrin.gif )
Atsakyti
As taip pat is tu, kurios pacios vaziuoja ..ir dar vyra vezioju nes jis yra mano masinos puosmena lotuliukas.gif irgi sunkoka issirangyti is masinos, bet bajka palyginus koki kaifa jauciu vairuojant. Kartais pasitaiko stresiniu situaciju, kai koks zioplys pasitaiko po nosim, bet svarbiausia nepanikuot, as tai labai keikiu visus netikusius vairuotojus nes pati tai labai gerai vaziuoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos

Vakar važiuojant kažkoks pensinio amžiaus "čainikas" mane taip prispaudė, kad vos ne ant šaligatvio teko užvažiuoti. Šalia sėdėjusi draugė, kuri nesilaukia, sakė, kad ją net prakaitas išpylė. O senukas ką - nieko, nei atsiprašė, nei kažkaip kitaip sureagavo, kad ne į savo kelio juostą įvažiavo.. O aš dar ir nėštukių ženklą ant mašinos prisiklijavusi.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jureka @ 2008 05 21, 13:54)
As taip pat is tu, kurios pacios vaziuoja ..ir dar vyra vezioju nes jis yra mano masinos puosmena  lotuliukas.gif irgi sunkoka issirangyti is masinos, bet bajka palyginus koki kaifa jauciu vairuojant. Kartais pasitaiko stresiniu situaciju, kai koks zioplys pasitaiko po nosim, bet svarbiausia nepanikuot, as tai labai keikiu visus netikusius vairuotojus nes pati tai labai gerai vaziuoju  lotuliukas.gif

Cia toks jumoras? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karincikas: 21 gegužės 2008 - 15:54
Sveikos nėštukės 4u.gif .
Turiu tokį gan kvailoką klausimą ax.gif , bet gal kas nors žinos atsakymą.
Aš esu girdėjus, kad nuo šių metų nėštukėms (su nėštukės ženklu ant automobilio) galima automobilį statyti invalidų vietose. Sakykit ar tai tiesa ar gandas? Man taip sakė viena pardavėja nėščiųjų prekių pardutuvėje ir dar ženklą nėštukės davė.

Būsiu baisiai dėkinga už atsakymą, nes pati tokios info nerandu 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2008 05 21, 19:19)
Sveikos nėštukės  4u.gif .
Turiu tokį gan kvailoką klausimą  ax.gif , bet gal kas nors žinos atsakymą.
Aš esu girdėjus, kad nuo šių metų nėštukėms (su nėštukės ženklu ant automobilio) galima automobilį statyti invalidų vietose. Sakykit ar tai tiesa ar gandas? Man taip sakė viena pardavėja nėščiųjų prekių pardutuvėje ir dar ženklą nėštukės davė.

Būsiu baisiai dėkinga už atsakymą, nes pati tokios info nerandu  4u.gif .

as tai girdejau kad neprieme to istatymo...
Atsakyti
As vairuoju kaip vairavus smile.gif nepastebejau, kad buciau labiau issiblaskius ir tas itakotu vairavimo igudzius g.gif viesajam transporte man beveik kas karta pritrukdavo oro ir aptemdavo akyse, todel teko i darba vazinet automobiliu, o dabar jau taip pripratau, kad apie trulus ne pagalvot nenoriu smile.gif
Atsakyti