Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo

Kol kas vis dar vairuoju, nes neįsivaizduoju kaip galėčiau apsieti be mašinos. g.gif
Atsakyti
As irgi vis dar vairuoju ax.gif
Atsakyti
vairuoju .. thumbup.gif
nors vakar tokia nedidele gresme buvo iskilusi kelyje del kito vairuotojo neatsakingumo.. unsure.gif ...pamasciau g.gif , kad galejo ir blogiau baigtis, bet ..nemanau nevairuoti.. ax.gif
Atsakyti
As irgi vairuoju, su tuo jokiu problemu, tik stengiuosi nebevirsyti greicio nestuke.gif
Atsakyti
Manau, kad vairavimas tikrai nera blogai, tik kai esi nestuke.gif reikia daug atsakingiau ir ramiau i viska ziureti. As iki pastojimo retai kada segdavausi saugos dirza, o dabar netkeleta metru be jo pavaziuoti nebegaliu, vis apie leliuka galvoju mirksiukas.gif
Atsakyti
As taip pat vairuoju, bet tolimose kelionese mb mane pavaduoja
Atsakyti
as turbut ir vairuosiu iki paskutines dienos smile.gif ...tik kartais tas noras buna ima ir dingsta, ypac vakarais biggrin.gif ...svarbiausia esu atleista nuo baliauninku veziojimo ir net MB pries draugus uztaria, jei bando manes kas nors paprasyti tokios paslaugeles hihihi.gif ...o siaip manau nestuke.gif tikrai saugiau paciai prie savo masinytes vairo sedet, nei su siuolaikiniais mikrushkininkais vazinet thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(kariatide @ 2008 06 07, 08:26)
as turbut ir vairuosiu iki paskutines dienos smile.gif ...tik kartais tas noras buna ima ir dingsta, ypac vakarais biggrin.gif ...svarbiausia esu atleista nuo baliauninku veziojimo ir net MB pries draugus uztaria, jei bando manes kas nors paprasyti tokios paslaugeles hihihi.gif ...o siaip manau  nestuke.gif  tikrai saugiau paciai prie savo masinytes vairo sedet, nei su siuolaikiniais mikrushkininkais vazinet  thumb_yello.gif

nu jau tie baliauninkai tai turetu sazines turet, kad nestuke.gif juos namo isveziotu blink.gif saunuolis TB!!! 4u.gif
Atsakyti
O man vairavimas yra tiesiog būtinas dalykas ir neįsivaizduoju kaip galėčiau nevairuot. Visų pirma tai dėl viešojo transporto. Troleibusuose ir autobusuose tuo metu kai man važinėt reikia būna didžiausios grūstys, į mikriukus įlipti taip pat nelabai įmanoma. O ir savo mašiniuky pati varuodama jaučiuosi saugiau smile.gif Ir labai džiaugiuosi, kad pilvukas vairavimui netrukdo. smile.gif
Atsakyti
O aš kartais juokiuosi, kad mielai turbūt pati nuvairuosiu gimdyt... lotuliukas.gif
Atsakyti
Jau 9-tas menuo, jauciuosi normaliai vairuoju visada prisisegus dirza, visiskai nespaudzia, kaip ir rasyta buvo, apacioj po pilvu ejna juosta ir per krutine, patogu ir saugu mums sbiems su lelium
Papildyta:
QUOTE(irmaliet @ 2008 06 07, 19:16)
O aš kartais juokiuosi, kad mielai turbūt pati nuvairuosiu gimdyt...  lotuliukas.gif

As greiciausiai irgi pati vaziuosiu, na nabent jau labai tie saremiai butu skaudus, tai tada taksa imsiu nes mano vyras vairuoja labai prastai doh.gif
Atsakyti
vairavau pries nestume vairuoju ir per ji biggrin.gif
gal kiek atsargiau ir daug dazniau dirza uzsidedu, bet vairuoju...
reikia ir i mokslus palekiot ir i darba reikdavao tai niekur nedingsi, sedi ir vaziuoji smile.gif thumbup.gif
Atsakyti