Kol kas vis dar vairuoju, nes neįsivaizduoju kaip galėčiau apsieti be mašinos.

As irgi vis dar vairuoju

vairuoju ..
nors vakar tokia nedidele gresme buvo iskilusi kelyje del kito vairuotojo neatsakingumo..
...pamasciau
, kad galejo ir blogiau baigtis, bet ..nemanau nevairuoti..

nors vakar tokia nedidele gresme buvo iskilusi kelyje del kito vairuotojo neatsakingumo..

As irgi vairuoju, su tuo jokiu problemu, tik stengiuosi nebevirsyti greicio

Manau, kad vairavimas tikrai nera blogai, tik kai esi
reikia daug atsakingiau ir ramiau i viska ziureti. As iki pastojimo retai kada segdavausi saugos dirza, o dabar netkeleta metru be jo pavaziuoti nebegaliu, vis apie leliuka galvoju

As taip pat vairuoju, bet tolimose kelionese mb mane pavaduoja
as turbut ir vairuosiu iki paskutines dienos
...tik kartais tas noras buna ima ir dingsta, ypac vakarais
...svarbiausia esu atleista nuo baliauninku veziojimo ir net MB pries draugus uztaria, jei bando manes kas nors paprasyti tokios paslaugeles
...o siaip manau
tikrai saugiau paciai prie savo masinytes vairo sedet, nei su siuolaikiniais mikrushkininkais vazinet

QUOTE(kariatide @ 2008 06 07, 08:26)
as turbut ir vairuosiu iki paskutines dienos
...tik kartais tas noras buna ima ir dingsta, ypac vakarais
...svarbiausia esu atleista nuo baliauninku veziojimo ir net MB pries draugus uztaria, jei bando manes kas nors paprasyti tokios paslaugeles
...o siaip manau
tikrai saugiau paciai prie savo masinytes vairo sedet, nei su siuolaikiniais mikrushkininkais vazinet 

nu jau tie baliauninkai tai turetu sazines turet, kad

O man vairavimas yra tiesiog būtinas dalykas ir neįsivaizduoju kaip galėčiau nevairuot. Visų pirma tai dėl viešojo transporto. Troleibusuose ir autobusuose tuo metu kai man važinėt reikia būna didžiausios grūstys, į mikriukus įlipti taip pat nelabai įmanoma. O ir savo mašiniuky pati varuodama jaučiuosi saugiau
Ir labai džiaugiuosi, kad pilvukas vairavimui netrukdo.

O aš kartais juokiuosi, kad mielai turbūt pati nuvairuosiu gimdyt...

Jau 9-tas menuo, jauciuosi normaliai vairuoju visada prisisegus dirza, visiskai nespaudzia, kaip ir rasyta buvo, apacioj po pilvu ejna juosta ir per krutine, patogu ir saugu mums sbiems su lelium
Papildyta:
As greiciausiai irgi pati vaziuosiu, na nabent jau labai tie saremiai butu skaudus, tai tada taksa imsiu nes mano vyras vairuoja labai prastai
Papildyta:
QUOTE(irmaliet @ 2008 06 07, 19:16)
As greiciausiai irgi pati vaziuosiu, na nabent jau labai tie saremiai butu skaudus, tai tada taksa imsiu nes mano vyras vairuoja labai prastai

vairavau pries nestume vairuoju ir per ji
gal kiek atsargiau ir daug dazniau dirza uzsidedu, bet vairuoju...
reikia ir i mokslus palekiot ir i darba reikdavao tai niekur nedingsi, sedi ir vaziuoji

gal kiek atsargiau ir daug dazniau dirza uzsidedu, bet vairuoju...
reikia ir i mokslus palekiot ir i darba reikdavao tai niekur nedingsi, sedi ir vaziuoji