Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo

QUOTE(eirian @ 2008 07 09, 13:12)
Vairavimas - mano gyvenimo dalis  biggrin.gif  ...tad vairuoju...
...o dirzas i nestumo pabaiga nera butinas nesciajai, tad belieka vairuoti saugiai  smile.gif ...

kaip tai nebūtinas - tu pati taip nusprendei? blink.gif blink.gif
segiesi ir vairuoji pioneer.gif biggrin.gif

Atsakyti
prisijungiu prie tų, kurios nusiteikusios vairuoti iki pat gimdymo biggrin.gif
tik moterys nejuokaukit su tokiais pasakymais, kad diržas nebereikalingas schmoll.gif saugokit save ir kūdikį
Atsakyti
Siaip ir as zadu iki paskutines dienos vairuoti ..
Atsakyti
Aš irgi iki pat galo vairavau, net į ligoninę gimdyti nuvairavau pati 4u.gif
Ir aišku diržą segiausi visada, jei normaliai užsidedi jis visai nespaudžia tongue.gif
Atsakyti
Aš irgi žadu vairuot iki galo,ir beabejonės su suprisegtu diržu ax.gif
Atsakyti
As irgi vairuoju, tik va visi aplink labiau nervina (visokie pencininkai, nemoksos vairuotojai), tai kazkaip pastebiu, kad labiau signalizuoju ir nervinuosi doh.gif ax.gif blush2.gif Bet nezdau atsisakyt vairavimo schmoll.gif O dirza reikia detis, taip, kad jis butu po pilvo apaca o kita dalis tarp krutu thumbup.gif ir jokiu spaudimu, ir kudikiui saugiau jei kartais kokia nedidele "metaline" avarija mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(eirian @ 2008 07 09, 15:12)
Vairavimas - mano gyvenimo dalis  biggrin.gif  ...tad vairuoju...
...o dirzas i nestumo pabaiga nera butinas nesciajai, tad belieka vairuoti saugiai  smile.gif ...

Visiška nesąmonė. Užtai visi vienodai baudžiami.

Aš taip pat už vairavimą smile.gif Ir diržą visada seguosi.Visiškai nepritariu toms, kurios tik dėl nepatogumo jo nesisega schmoll.gif O kaip tada saugumas?? Taigi ne tik save reikia saugoti-juk mažiuką taip pat! Aišku nėr garantijų kad jis 100 proc apsaugos, bet bent jau sumažins riziką rimčiau susižeisti nelaimės atveju.
Atsakyti
kaip smagu kad sitiek daug vairuoja visa nestuma. Man liko savaite iki gimdymo bigsmile.gif Pilvukui iki vairo dar toli- netrukdo. Pazystamu sustot pavezti nemegstu, ziuri snairai klausineja ax.gif

DIRZA UZSISEGU VISUOMET
Atsakyti
Vairavau pirma karta budama nescia vairuoju ir dabar tik gal labiau atidziau ziuriu i visus nevisprocius kurie sugeba apkartint savo vairavimo budu gyvenima ir malonuma vairuot, o dirza taip pat seguosi. Nemanau kad vairavimas yra kazko pavojingesnis negu vaziavimas vis. transportu ar pasivaiksciojimas ir panasiai.
Atsakyti
as uz dirzus, yra man karta gyvybe isgelbeje. vairuoti vairuoju, bet dabar labai sunku, susirgau juros liga, nu jau taip supa toj masinoj lotuliukas.gif kol iki namu atvaziuoju apiblogstu visai. bet viskas greitai baigsis, kito pasirinkimo neturiu tik vazineti masina i darba. taigi teks vairuot. svarbiausia laikytis atstumo.
Atsakyti
Aš vairuoju tik erzina visi mane , nes visi blogai vairuoja biggrin.gif ojoj kaip pykstu kartais... biggrin.gif tik pastebėjau jei koks durnius išlėkia ar šiaip avarinė situacija labai nemaloniai išsigastu, pilvą suspazmuoja.. bet šiaip jaučiu iki galo ir vairuosiu smile.gif diržas žinoma, kad būtinas, jei apie save nemastot, tai apie vaiką pagalvokit wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 24 liepos 2008 - 16:53
o tai bene jums tas dirzas trukdo? Man jau nestumo pabaiga, dar vairuoju ir vairuosiu tikiuosi. Bet tai dirzas man jokio diskomforto nekelia, nei spaudzia nei ka... Na kai vasara dabar tai maikute kokia kai uzsidedu tai grando tas dirzas, bet tai ir pries nestuma grandydavo, jautri oda pas mane lotuliukas.gif bet pilvo tai niekas nespaudzia..
Atsakyti