Viską aš suprantu ir dėl taršos normų ir pan. ir suprantu kam tai naudinga. Aš žinoma, už tai, kad LT būtų švari, bet juk galime gauti tų produktų pigiau iš valstybių, kurioms jų švara nelabai rūpi, bet to sąmoningai nedarome.
"
kai gyventojų pasaulyje sparčiai daugėja" "Pasaulyje" tai toli gražu ne LT. LT nėra tokia patraukli, kad net iš trečiųjų šalių atvykę žmonės čia apsigyventų, jiems Vakarų Europa kur kas patrauklesnė, todėl demografinis sprogimas LT jei ir įvyks tai mano galva labai jau negreitai

Negi LT mažai dirvonuojančių plotų ? O vat, kad pabandyk tu paprastas žmogeli, savo sklypą padalinti, dokumentus tinkamai įforminti ir pasistatyti ką nors, kai "katastrofiškai tūksta brangiųjų statybinių medžiagų" va čia tai tikrai problema, bet nu nesitiki man, kad taip bus amžinai. Tiesiog dabar tam labai palanki terpė, kai žmonės galvoja vsiokių apsišaukelių analitikų galvomis. Juk ir viešos gaujų razborkės miestų centruose prieš dešimtemtį kažkada vyko ir buvo norma tiems laikams, bet praėjo tie laikai, praeis ir statybų karštinė, tik kišenes ištuštins ir praeis.
yra svarbesnis už prikimštą pilvą.. Nu jei jau taip primityviai kiekvieną žodį suprantat, tai ką ir besakyt

Prikimštas pilvas ir man ne visų svajonių išsipildymas, tik poreikių aš turiu daug ir įvairių, todėl apsiriboti tuo, kad arsiu visą gyvenimą už "dėžutę" man neatrodo teisingas. Net įdėję visas įmanomas pastangas ir pinigus nebūsit garantuoti, kad tą savo kiautą turėsit, juk visko gyvenime būna: karai, stichinės nelaimės, pagaliau turto nacionalizacija (beje ne taip jau ir seniai išgyventa), todėl toks beprotiškas siekimas misti kruopom nežinia dėl ko - man nesuprantmas. Beje šiaip tai lengva man kalbėt, kai butą jau turiu, bet jei ir neturėčiau, žiūrėčiau pagal situaciją, o šiuo metu situacija tokia, kad buto tikrai nepirkčiau