Įkraunama...
Įkraunama...

Negaliu pamiršti buvusio...

QUOTE(Burbulytis @ 2005 04 02, 21:10)
Degink tas buvusiojo nuotraukas, laiskus, dovaneles (nemek, o degink, smulkiai suplesius, ir jei labai troksti, dar karta perskaicius), kas buvo grazaus, neuzmirsi, bet sekmingai nesvaistysi minciu veltui, issivalysi sirdute, ir gerai, kad is karto kito neieskojai, kai busi svaria sirdute, pats Tavasis (Tavo vienintelis) Tave susiras, ir tuomet jau nebekils klausimu apie praeiti, bus tik dabartis, ateitis, ir prisiminimai malonus tik tarp kitko, is neturejimo ka veikt.

nepades jokie nuotrauku, dovaneliu deginimai...
is sirdies ta jausma kaip sudegint? kaip ji israut?
visai nenorint iskyla i pavirsiu prisiminimai...
Atsakyti
Merginos, svarbiausia - į viską žiūrėti pozityviai.
Negali užmiršti buvusiojo? Džiaukis. Reiškia, tavo gera atmintis, ne senatvė, reiškia, ir ne sklerozė... O ką, geriau žiūrėt į nuotraukas ir galvot - ot, velnias, kur aš jį mačiau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kle0patra @ 2005 04 02, 21:42)
nepades jokie nuotrauku, dovaneliu deginimai...
is sirdies ta jausma kaip sudegint? kaip ji israut?
visai nenorint iskyla i pavirsiu prisiminimai...

Gal tu ir teisi, nes as to nepatyriau, man mano vyras buvo tikroji pirmoji brandi meile, kitka tik paauglystes susizavejimai, bet as ir tuos laiskiukus ismeciau, kam man jie, nenoriu as jokiu praeiciu...Bet sutik, nera ko ziureti i tas nuotraukas, ka gi sugrazinsi? Reikia gyventi sia diena ir galvoti, ka gero, grazaus nuveikus...
Atsakyti
Na ir kas,kad visos sakot,pamiršk,palaidok,negalvok. Juk pašios žinot,kad taip nėra,lengva tik kitam patarti,bet jei reiktų pritaikyti sau tikrai to nepadarytumėt. cry.gif
Atsakyti
[quote=Budrevičienė Gerda,2005 04 05, 12:34]
Na ir kas,kad visos sakot,pamiršk,palaidok,negalvok. Juk pašios žinot,kad taip nėra,lengva tik kitam patarti,bet jei reiktų pritaikyti sau tikrai to nepadarytumėt. cry.gif
Kodel taip sakai? As prisitaikiau sau situos: "pamirsk, palaidok, negalvok". Tiksliau nesitaikiau nieko, o pati susigalvojau sistema, kaip nebegalvoti apie buvusi. Kad lengva - niekas ir nesako. Nieko neiseis jei sedesi ir galvosi - kaip cia greiciau ji uzmirsus. Vienas mintis gali isstumti tik kitos mintys. Kuo daugiau apkrovimo gyvenime: fizinio kruvio, uzsiemimu, veiklos, mokymosi ir t.t. Viskas tinka. Netinka sedejimas namie ir galvojimas: "kaip man blogai, nes negaliu pamirsti..."
Atsakyti
O aš neišmetusi senų laiškučių ax.gif , nugi nieko blogo jie nedaro smile.gif . Malonu kartais pavartyt, prisimint, kas buvo.

O pamiršt buvusį nėra lengva, jei yra jausmai, ypač sunku pamiršt, kai tave palieka, o ne tu palieki. Buvo man taip sad.gif . Daugiausia gal negalėjau pamiršt dėl to, kad labai skaudu buvo būti paliktai, dar prisirišimas prie žmogaus buvo. Paverkiau paverkiau, paskui pagalvojau, negi aš savęs taip nemyliu, kad taip kankint save... Pagalvojau, juk bent save tai visada galiu mylėt ir tos meilės niekas neatims, jeigu ir liksiu viena, mokėsiu gerai leist laiką, o gyvenimas tuštumos nemėgsta, užpildo vis. Tai jau kitą dieną važiuodama autobuse nusišypsojau vaikinui, kuris man atrodė fantastiškai simpatiškas blush2.gif , ir jis atsisėdo priešais mane ir susipažinom thumbup.gif . Taip dar labiau buvo pastiprintos mano teigiamos mintys smile.gif . Ir kažkaip labai greit pavyko išsiskapstyt iš tos duobės. Pagalvojau, nu kam tokio, kuris manęs nevertina, geriau būsiu bent su savim ir save vertinsiu, o tų pažinčių dar bus.
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 04 05, 13:58)
O aš neišmetusi senų laiškučių  ax.gif , nugi nieko blogo jie nedaro  smile.gif . Malonu kartais pavartyt, prisimint, kas buvo.

O pamiršt buvusį nėra lengva, jei yra jausmai, ypač sunku pamiršt, kai tave palieka, o ne tu palieki. Buvo man taip  sad.gif . Daugiausia gal negalėjau pamiršt dėl to, kad labai skaudu buvo būti paliktai, dar prisirišimas prie žmogaus buvo. Paverkiau paverkiau, paskui pagalvojau, negi aš savęs taip nemyliu, kad taip kankint save... Pagalvojau, juk bent save tai visada galiu mylėt ir tos meilės niekas neatims, jeigu ir liksiu viena, mokėsiu gerai leist laiką, o gyvenimas tuštumos nemėgsta, užpildo vis. Tai jau kitą dieną važiuodama autobuse nusišypsojau vaikinui, kuris man atrodė fantastiškai simpatiškas  blush2.gif , ir jis atsisėdo priešais mane ir susipažinom  thumbup.gif . Taip dar labiau buvo pastiprintos mano teigiamos mintys  smile.gif . Ir kažkaip labai greit pavyko išsiskapstyt iš tos duobės. Pagalvojau, nu kam tokio, kuris manęs nevertina, geriau būsiu bent su savim ir save vertinsiu, o tų pažinčių dar bus.

thumbup.gif labai graziai parasyta 4u.gif
Atsakyti
Liūdėti dėl praeities tikrai neverta, visvien jau laikas atgal nebeatsisuks ir buvęs toks kaip buvo tikrai negrįš. Paleisti žmogų tikrai žinau, kad nėra lengva. Svarbiausia yra tai, kad jis būtų laimingas, nesvarbu, kad ne su manim. Jau vien tas faktas, kad jis laimingas, džiugina širdutę. O vis delto yra kažkur tas žmogus, kurio gyvenimo kelias susijungia su tavuoju, todėl reik gyventi į priekį, o žiūrint atgal galima pražiopsot daug be galo gražių dalykų ir ta kryžkelę. smile.gif
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Moteris @ 2005 02 11, 10:57)
"Kentėti nereikia. reikia gydytis. Reikia iš moters, kuri vyrą myli taip stipriai, kad net kenčia, tapti moterimi, kuri myli save - taip stipriai

ar nuo tuo kad mylesi save tapsi laimingesne?.. g.gif tikrai ne schmoll.gif
juk musu-zmoniu- paskirtis yra myleti kita,rupintis juo...ir taip toliau
visos cia pataria pamirsk,negyvenk praeitimi,neliudek...o kaip cia neliudesi,jei gyvenime nori degti nuo meiles,o JO salia nera,kuris suvirpina tavo sirdi.

UŽTENKA MINUTĖS ATKREIPTI DĖMESĮ Į MUMS PATINKANTĮ ŽMOGŲ...
VALANDOS-ĮVERTINTI JĮ...
BET PRIREIKIA VISO GYVENIMO,KAD SUGEBĖTUME JĮ PAMIRŠT!!!

tai kad tuos,kuriom pasiseke mylet ir but mylimom, nepamirskit,mylekit vel ir vel,kentekit,nusivilkit, ir vel skraidykit...koroce-GYVENKIT!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazdute: 20 balandžio 2005 - 20:37
QUOTE(mazdute @ 2005 04 20, 20:35)
ar nuo tuo kad mylesi save tapsi laimingesne?..  g.gif  tikrai ne  schmoll.gif
juk musu-zmoniu- paskirtis yra myleti kita,rupintis juo...ir taip toliau

Na paprieštarausiu - kol nemylėsi savęs, nevertinsi, tol negalėsi lygiavertiškai mylėt kito, visada jį idealizuosi, statysi aukščiau. Svarbiausia nepamiršt mylėt ir vertint save, kas labai sunku, kai esi palikta. Mat gyvenime daug kas gali keistis, įvairių žmonių požiūris į tave kinta, bet turi vienintelį žmogų (na, neskaitant tėvų, bet tai ne visais atvejais sad.gif ) - save, kuris tave gali mylėti nepaliaujamai ir neišduodančiai, tu pats niekad savęs nepaliksi bėdoj, visada džiaugsies savo laimėjimais, galėsi daryt, kas tau patinka. Ir kai taip jautiesi su savimi gerai, "stipriai", tai ir traukia kitus žmones prie tavęs. Aišku, nereikia pamiršt mylėt ir kitus, kai atstatai savęs vertinimą. ax.gif
Atsakyti
Man atrodo kad as po dideles meiles praradau sugebejima myleti..o gal tiesiog nenoriu.. g.gif Bijau skausmo, bijau vel nusivilti..Bijociau antra karta teketi, bijociau issiskirti..antra karta to nenoriu. Lyg ir faina butu naujas draugas, nauji jausmai..bet kazkas vis stabdo..atrodo kad nerandu tokio kokio noriu..o buti su bet kuo..is anksto nusistatau kad santykiai bus trumpalaikiai.. doh.gif. Kas be ko labiausiai noreciau tureti tikra drauga, o ne tas kuris aiskintu kaip gyventi..pries tris menesius isiskyriau su vienu, kuris nuolat aiskino, kad tai ka darau blogai..Ar imanoma rasti zmogu, kuris tave paremtu, nestabdytu?..Vat apie toki svajoju. Po skyrybu pradejau labiau save myleti, man tai isejo i gera.. g.gif . Pamirsti reikia..as po biski tai ir darau nors, kaip sakoma, pirmos meiles neuzmirsi niekada
Atsakyti
QUOTE(zbitka10 @ 2005 04 21, 10:03)
Man atrodo kad as po dideles meiles praradau sugebejima myleti..o gal tiesiog nenoriu.. g.gif Bijau skausmo, bijau vel nusivilti..Bijociau antra karta teketi, bijociau issiskirti..antra karta to nenoriu. Lyg ir faina butu naujas draugas, nauji jausmai..bet kazkas vis stabdo..atrodo kad nerandu tokio kokio noriu..o buti su bet kuo..is anksto nusistatau kad santykiai bus trumpalaikiai.. doh.gif. Kas be ko labiausiai noreciau tureti tikra drauga, o ne tas kuris aiskintu kaip gyventi..pries tris menesius isiskyriau su vienu, kuris nuolat aiskino, kad tai ka darau blogai..Ar imanoma rasti zmogu, kuris tave paremtu, nestabdytu?..Vat apie toki svajoju. Po skyrybu pradejau labiau save myleti, man tai isejo i gera.. g.gif . Pamirsti reikia..as po biski tai ir darau nors, kaip sakoma, pirmos meiles neuzmirsi niekada

Ir aš tokioje būsenoje, jau nuo tos meilės skausmo ir nežinau ar dar ką nors sugebėsiu taip mylėti kaip mylėjau savąją pirmąją meilę cry.gif Žinau, kad laikas geriausias vaistas- bet šios žaizdos matyt neužgydys niekada sad.gif
Atsakyti