Įkraunama...
Įkraunama...

Negaliu pamiršti buvusio...

Perskaičiau viską. Nuo pradžios iki galo. Manau, kad neverta trinti iš atminties prisiminimų. Paverksit mėnesį ar metus (aš verkiau 1.5 m.) ir po kelių metų tie prisiminimai taip švelniai glostys širdį. Aš jau 7 metus kasdien JĮ prisimenu ir tie prisiminimai nebeskaudina, o suteikia vien palaimą. Nenorėčiau sužinoti ko nors bjauraus apie savo didžiąją meilę. Geriau visam gyvenimui išsaugoti gražius prisiminimus.
Atsakyti
O man visada idomu, kai pabundi viduri nakties, nes sapnuoji ji, ar ir jis sapnuoja? Ar yra tas rysys tarp abieju?
Atsakyti
QUOTE(Paulina1 @ 2006 03 01, 08:59)
O man visada idomu, kai pabundi viduri nakties, nes sapnuoji ji, ar ir jis sapnuoja? Ar yra tas rysys tarp abieju?

Ar sapnuoja tai nesu tikra, bet kad ryšys yra - tai neabejotina...Energetiniai ryšiai niekur nedingsta, deja... schmoll.gif Manau, kad dažnu atveju tai - visam gyvenimui g.gif
Atsakyti
O aš su savo vaikinu jau kelintą kartą skiriuosi. doh.gif tikiuos šį kart padėjau tašką. Bėda ta, kad draugaujam 7 metus, esam kaimynai, bendras draugų ratas. tačiau man jau gana. poster_offtopic.gif tas tąsymasis tokia įtampą sukėlė, kad nebegaliu daugiau to ištvert. Ankstesniais kartais pabūdavom atskirai porą mėn ir jis ateina atsiprašydamas: aš be tavęs nei valgyt nei miegot negaliu..." blink.gif o baliavot su chebra, pasirodo gali! lotuliukas.gif taigi, apsisprendžiau galutinai. Nebeliko nei bendrų interesų nei pomėgių. Pavargau nuo smukdymo - kam tau reikia, ateis paukščių gripas, visi išmirsim... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na, sakau, kad tas gripas paukščius labiausiai veikia... taigi ką aš su juo veikiu - nežinau. Ieškau psichologo - kad padėtų sustatyti mintis į vietas. Gal ką parekomenduotumėt kaune? g.gif
Atsakyti
Pritariu, kad pamirsti neimanoma....O tie prisiminimai lieka tik grazus...kas skaudu, kas buvo negera uzsimirsta ir lieka tik tas spalvotas pasaulis, kuriame gyvenai su tuo zmogumi.
Turiu vyra, nuostabu suneli...bet zinau, kad kai ateis vasara vel pamatysiu savo pirmaja meile...ir vel virpes sirdele ir vel instinktyviai seksiu kiekviena jo zingsni, gaudysiu balsa...
Atsakyti
Jeigu labai myli ? Daryk viska kas imanoma -ir neimanoma 4u.gif
Del mylimojo reikia deti visas pastangas wub.gif
sEKMES -Meileje 4u.gif wub.gif
Atsakyti

QUOTE(bru @ 2006 03 01, 15:19)
Jeigu labai myli ? Daryk viska kas imanoma -ir neimanoma 4u.gif
Del mylimojo reikia deti visas pastangas wub.gif
sEKMES -Meileje 4u.gif  wub.gif

Bet kuo labiau vejiesi, tuo labiau jis bėga nuo Tavęs... verysad.gif
O pradėjus sustoti labai sunku... Galų gale pamynusi visus principus, savigarbą, atsiduri būsenoj "nėra ką prarasti"... Tas gali privesti prie visiško išsekimo, beprotybės verysad.gif
Visvien išmaldauta "meilė" nesušildys...
Karti patirtis rodo vieną kelią - PALEISK... verysad.gif
Atsakyti
Mes draugavom 7metus.Susipykom,išsiskyrėm.Skaudėjo...Jis vedė ,po kiek laiko aš.Jau praėjo 10m o neužsimiršta.Labai pasiilgau jo mamos nes su ja sutarėm tiesiog nuostabiai,ji buvo ir draugė ir mama man.Beveik kiekvieną dieną apie ją galvoju jau beveik 10m.Nepasimiršta,nebeskauda ...Tik prisiminimai ir ilgesys...
Atsakyti
Man irgi teko patirti i6siskyrima su žmogumi, kurį iki šiol labai myliu. verysad.gif
Jau praejo keli mėnesiai, o atsigauti niekaip negaliu, verkiu, valgyti nenoriu.. Suprantu, kad darau negerai, bet nežinau, kaip iš to jausmo ištrūkti, jaučiuosi tarsi uždaryta savo prisiminimuose...
Kažkuri rašė, kad sunku būti tose vietose, kuriose būta kartu, aš galiu pasakyti, kad ne tas žodis kaip sunku. Neįsivaizduoju, kad galėčiau su kitu žmogumi būti ten pat, kur buvau su juo. Sunku tai, kad aš likau gyventi tuose namuose, kuriuose gyvenom kartu, kartu kūrėm bendrą jaukumą ir pan.
Tikiu, kad laikas gali pagydyti, bet nebeturiu kantrybės išlaukti, greičiausiai todėl, kad nesijaučiu pasiruošusi jį pamiršti ir paleisti. Toks jausmas, lyg savo noru leistum artimam žmogui numirti verysad.gif
Liudnai aš čia, sorry... 4u.gif
Atsakyti
Išsiskyrimo skausmas kartais net prilyginamas netekties skausmui.

Norint pamiršti žmogų reikia būtent pusę kartu praleisto laiko (iš filmo "Seksas ir miestas")
Atsakyti
na, tai man dar teks pasikankinti nemažai... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Edule @ 2006 03 01, 12:03)
Ieškau psichologo - kad padėtų sustatyti mintis į vietas. Gal ką parekomenduotumėt kaune?  g.gif

Galiu rekomenduoti psichologa Kaune.
Man labai padejo.
Atsakyti