Įkraunama...
Įkraunama...

Negaliu pamiršti buvusio...

QUOTE(Nilka @ 2005 05 12, 10:05)
Ir aš tokioje būsenoje, jau nuo tos meilės skausmo ir nežinau ar dar ką nors sugebėsiu taip mylėti kaip mylėjau savąją pirmąją meilę cry.gif Žinau, kad laikas geriausias vaistas- bet šios žaizdos matyt neužgydys niekada sad.gif

Užgyja žaizdos, lieka randai, tai jei jų "nekrapštysi", kaip kad mėgstam mes moterys, po kiek laiko tai bus tik patirties skrynelėje laikomas prisiminimas.
smile.gif
Nu jau tas verkiantis veidukas taip graudžiai atrodo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazile: 12 gegužės 2005 - 10:33
Lengva pasakyti...... užmiršk..... neverk...... išbrauk iš savo gyvenimo. Bet nėra taip. Pati pergyvenau ir žinau ką tai reiškia. Man prireikė 2 metų (netgi biški daugiau) blink.gif Tie metai buvo skaudus, ilgi...... ir t.t. Aišku buvo draugai - kurie bandė padėti, buvo artimieji - kurie labai pergyveno kartu su manimi, bet nebuvo JO. Bet kur būdama, aš prisimindavau, kad mes ten buvom kartu, ką darėm ir t.t. Juk tai buvo pirmoji rimta meilė wub.gif
Bet laikas eina.... dabar prisimenu tik gražias dieneles praleistas kartu... dėkui JAM, kad parodė man ką reiškia MYLĖTI, būti MYLIMAI, DŽIAUGTIS, VERTINTI, VERKTI iš LAIMĖS.
Gyvenimas yra NUOSTABUS thumbup.gif, bet JO nepamiršiu NIEKADA!!!
Atsakyti
Man po pirmos meilės prireikė atsigaut maždaug pusmečio. Mažai? Ne - buvo nežmoniškai skaudu dėl išsiskyrimo po beveik 6 metų, dėl bendrų ateities planų sužlugdymo, todėl nors širdy priš..., bet protinga galva supratau, kad būtina veikt, būtina kažkur bėgt, skubėt, kad ta praeitis nespėtų vytis. Pačioj pradžioj buvo laaabai blogai (kai dabar galvoju) - išvis nustojau valgyt, nebent vakare teta, su kuria gyvenau, priversdavo, visą dieną sėdėdavau univere, skaitykloj, kaliau visus dalykus iš eilės, net naktim, kad tas velnio pamestas bernas nesisapnuotų, apsirgau interneto liga - nuolat sėdėdavau, pinigus kišdavau į interneto kavines, "pasinešiau" į prancūzų kalbą ir prancūzizmą apskritai, ko ex nekentė, stengiausi priverst jį gailėtis (beje, tai pavyko, deja, deja, tongue.gif ). Bet šitas jovalas nusibodo vieną dieną - pradėjau eit į bažnyčią (turiu pasakyt, kad tikrai ta ramybė padėjo), toliau bėgau nuo praeities ir nubėgau - iki Prancūzijos, į prancūzo glėbį wub.gif . Nors mums nieko neišėjo, bet mane jis pagydė, leido pajaust, ką reiškia būti beprotiškai ir besąlygiškai mylimai. Gaila, kad negalėjau jam tuo pačiu atsakyt. Tačiau kol kad manau, kad reikia gydytis tuo, kuo susirgai 4u.gif , bent jau man tai buvo efektyviausia priemonė. Dabar tam žmogui absoliučiai nieko nejaučiu (nei gerai, nei blogai net negalvoju), neprisimenu, nejaudina kažkokie prisiminai, bendros vietos - absoliutus abejingumas unsure.gif

O ta nepamirštama meilė atėjo vėliau wub.gif

Atsakyti
pažįstama man šita situacija. turėjau vaikiną, mylėjau jį.... teko išsiskirti...liūdėjau... jau du metai kai jo nemačiau, bet dažnai apie jį galvodavau ...nors prieš keleta mėnesiu žinutėm susirašėm[jis man pirmas parašė], net užsiminė, kad susitikt norėtų, nieko konkretaus neatsakiau, bet tikrai norėčiau vėl jį pamatyti. nežinočiau kaip elgtis jį pamačius, ką jam pasakyti....per tuos pora metų tikrai pasikeičiau, pagražėjau 4u.gif , et pasigyriau blush2.gif .
kažkokie jausmai mano širdyje jam tikrai yra, negaliu jo pamiršti ir abejoju ar kadanors galėsiu...
Atsakyti
4u.gif Kas labiau pagyrs tave, jei ne pati tu. Liuks thumbup.gif
Susitik ir parodyk jam ka jis prarado ax.gif
Atsakyti
ir as negaliu pamirs, bet reikia, o kaip tai padaryti? nezinau. jau menuo kaip nemaciau dienos be asaros. labai pavargau, bet turiu kazkaip susitaikyti, turiu pagaliau pamirst, tik nezinau kaip tai padaryt, nesugebu, nieks man nebeidomu, net is namu kojo beveik nebekisu. atrodo iseidama issinese viska, issinese net mane pacia, ta diena as miriau, dabar nebegyvenu, o tik egzistuoju cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Bimbale @ 2005 06 11, 16:16)
ir as negaliu pamirs, bet reikia, o kaip tai padaryti? nezinau. jau menuo kaip nemaciau dienos be asaros. labai pavargau, bet turiu kazkaip susitaikyti, turiu pagaliau pamirst, tik nezinau kaip tai padaryt, nesugebu, nieks man nebeidomu, net is namu kojo beveik nebekisu. atrodo iseidama issinese viska, issinese net mane pacia, ta diena as miriau, dabar nebegyvenu, o tik egzistuoju  cry.gif

Bimbale, susiimk negalima taip save kankinti. Pamatysi, viskas susitvarkys. Susitaikyk su praradimu ir pradėk naują ir puikų gyvenimą be jo. Patikėk, laikas tikrai gydo žaizdas. Sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nilka @ 2005 06 13, 12:12)
Bimbale, susiimk negalima taip save kankinti. Pamatysi, viskas susitvarkys. Susitaikyk su praradimu ir pradėk naują ir puikų gyvenimą be jo. Patikėk, laikas tikrai gydo žaizdas. Sėkmės tau 4u.gif

aciu verysad.gif
Atsakyti
quote=Bimbale,2005 06 11, 17:16]
ir as negaliu pamirs, bet reikia, o kaip tai padaryti? nezinau. jau menuo kaip nemaciau dienos be asaros. labai pavargau, bet turiu kazkaip susitaikyti, turiu pagaliau pamirst, tik nezinau kaip tai padaryt, nesugebu, nieks man nebeidomu, net is namu kojo beveik nebekisu. atrodo iseidama issinese viska, issinese net mane pacia, ta diena as miriau, dabar nebegyvenu, o tik egzistuoju cry.gif
[/quote]

pacituoju save, ką jau rašiau... Patikėk, galima gerai save vertinant ir vienai puikiai pabūti, tu vis tiek sau pačiai visada išliksi artimiausia, taip kad neskriausk savęs. Daug kas gyvenime gali keistis, bet reikia mylėt save ir išlikt bent sau ištikimai.

QUOTE(liepsnelė @ 2005 04 05, 14:58)
O aš neišmetusi senų laiškučių  ax.gif , nugi nieko blogo jie nedaro  smile.gif . Malonu kartais pavartyt, prisimint, kas buvo.

O pamiršt buvusį nėra lengva, jei yra jausmai, ypač sunku pamiršt, kai tave palieka, o ne tu palieki. Buvo man taip  sad.gif . Daugiausia gal negalėjau pamiršt dėl to, kad labai skaudu buvo būti paliktai, dar prisirišimas prie žmogaus buvo. Paverkiau paverkiau, paskui pagalvojau, negi aš savęs taip nemyliu, kad taip kankint save... Pagalvojau, juk bent save tai visada galiu mylėt ir tos meilės niekas neatims, jeigu ir liksiu viena, mokėsiu gerai leist laiką, o gyvenimas tuštumos nemėgsta, užpildo vis. Tai jau kitą dieną važiuodama autobuse nusišypsojau vaikinui, kuris man atrodė fantastiškai simpatiškas  blush2.gif , ir jis atsisėdo priešais mane ir susipažinom  thumbup.gif . Taip dar labiau buvo pastiprintos mano teigiamos mintys  smile.gif . Ir kažkaip labai greit pavyko išsiskapstyt iš tos duobės. Pagalvojau, nu kam tokio, kuris manęs nevertina, geriau būsiu bent su savim ir save vertinsiu, o tų pažinčių dar bus.

Atsakyti
QUOTE(nefertare @ 2005 02 09, 16:40)
Persekioja ikyrios mintys.. Negaliu pamirsti buvusio. Nuolatines mintys apie ji vargina, nuolat ziuriu jo nuotraukas, sapnuoju kartas nuo karto..... Nors ji pamatyti ar su juo susieiti nonoriu, taciau vis prisimenu kaip su juo buvo gera..kad ji mylejau. Manes ko gero jis nepamena. ..Taio normalu, juk kiekvienas turim savo gyvenima. Galbut noreciau sutikti ta kuris padetu uzsimirsti..bet nezinau kur ieskoti. Noreciau atsikratyti situ minciu.. sad.gif

Suprantu tave, man irgi buvo panašiai. blogiausia tai, kad mes su ex vis dar bendraujam eilu, o kartais ir suitinkam. kai mes einam gatve, jis visada paima mane uz rankois, bet mes nebegalim but kartu. Kazkada jis apsisprende, ejo laikas, as galiausiai sukuriau seima... Myliu savo vyra, nors ta meile visai kitokia. Visos tos sunkios mintys pradejo blesti tada, kai nusprendem susilaukti vaikelio, tiksliau, kai pastojau. Pasijutau sveikstanti smile.gif
Dabar buna tik be galo liudna, kai mano ex paraso kad ir tokį laišką kaip šiandien: kartais labai gailiuosi tave praradęs... Manau, vienintelis kelias: susitaikyti su tuo, kas nutiko, o meilė kitam žmogui... Ji neateina taip greitai. Man pasisekė, kad mano dabartinis vyras ilgai laukė kol aš būsiu pasirengusi.. jam tikrai nebuvo lengva nugalėti mano "ligą", bet jis tai padarė
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2005 03 30, 19:44)
Oi, kokia pas mane painiava su ex doh.gif Gyvenom kartu kelis metus, issiskyrem.Jau pusantru metu praejo nuo tu skyrybu, o pamirsti nesigauna nors tu ka.Turiu dabar drauga, kuris mane labai myli, esu visiskai del jo tikra, jis nori seimos ir vaiku, o as vis atidelioju tuos pokalbius, jis nuostabus zmogus, bet kazko vis truksta verysad.gif Kai jau atrode, kad viskas lyg ir gerai, ir skausmas del buvusiojo truputi atslugo, susitikau vel savaji ex wub.gif Prabuvom kartu pora dienu, ir vel visi prisiminimai atgijo, ir vel kelis menesius is vis erdvej nesigaudziau, su dabartiniu draugu net kalbet nenorejau, visaip stengiausi isvengti musu susitikimo, prasidejo jo isterijos, net grasinimai nusizudyti blink.gif ir asaros asaros asaros cry.gif po keliu menesiu vel viskas aprimo, mes lyg ir vel kartu.Jis ir vel maldauja vedybu, o as ir vel nezinau, gal tai butu geriausia, atsirastu vaikutis, kuris padetu man nusiraminti...O dabar, per savo durna galva, ir vel sugalvojau susitikti su savo ex, kita savaite...Kartu mes tikrai nebegalime buti, ilga istorija, bet susitikti taip norisi, nors ir zinau, kaip sunku gali buti po to, tiesiog pati draskau sau sirdi, kartais nekenciu saves uz tai, bet ir vel ta pati darau, nepalieka jis manes ramybej, o ir pati negaliu atsisakyti jo visam laikui cry.gif  cry.gif  cry.gif Jau isivaizduoju savo drauo reakcija, skaudinti jo nenoriu, ai, durna boba esu, zodziu truksta cry.gif

Atsakyti
QUOTE(lukrecijaaa @ 2005 12 02, 11:28)

Skaiciau tavo istorija ir prisiminiau labai panasia cituacija mano dukros gyvenime.Save pripazinai" durna boba',taciau mano dukra irgi'" durna boba'",bet yra taip kaip yra,nes issiskyre vien del to,kad truko demesio, pagarbos ,nes tuo metu labai didele pagarba,demesi skyre kitas jaunuolis(tiesiog nemuilytas lindo s......).O kas atsitiko toliau, ogi tas perdetas demesys tiek igriso,kad pradejo nuo jo begioti ir vis dazniau atsiminti ta palikta jaunuoli,kuris dabar atrode,kad labai normaliai elgesi, tame tarpe ir tas demesys reikiamu laiku,reikiamoj vietoj buvo.Tik kas gausis is to nezinau,nes tas jaunuolis labai atsargiai ziuri i tai ir ilgai galvoja,nes visgi dukra palikusi buvo ir nujaucia is apkalbu,kad buvo ji neviena.Is salies ziurint man atrodo,kad jis myli mano dukra,bet bijo vel likti tokioj vietoje.O ji eina is proto ir dienu dienas kuria planus kaip susigrazinti.As jus suprantu abi ir tikrai laikau "durnom bobom",bet jusu vietoje turbut ta pati daryciau.Labai sunku patarti is salies,bet sirdis diktuoja ka kita,ar mums patinka,ar ne. g.gif
Atsakyti