Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų vaikas išmoko pats nusivalyti užpakalį?

na nezinau net ka ir pasakyti, mamytes schmoll.gif
Mano vyresne nezinau is kur istraukusi labai bijojo savo S...
Na tai jei pakakodavo - tai net viaukciadavo. Apie koki uzpakalio valyma tada gali eiti kalba??? Aisku, geda jau buvo, bet iseitis kokia, pasakykit man? Kai vaikas vemia pamates kas unitaze darosi??? blink.gif
Ji pati kiek aprimo su tuo bijojimu savo S... apie 5 m. ar net veliau.
Kada jau maciau, kad ji i tai ziuri ramiau, tada pastaciau ultimatuma - Arba pati valai, arba eini su nesvariu uzpakaliu. Zinot ka -per asaras, skandalus, rekimus As nemoku ir nenoriu, bet SUVEIKE lotuliukas.gif blink.gif
Nuo tos dienos valosi pati.
Tik mane nervuoja dar vienas dalykas, kai nuvaziuoji pas anyta, ji pradeda aplink ta vaika sokineti ir rekauti, kad ji pati gerai neissivalys. O tai tada ragai dygsta doh.gif
tai iki pestyniu daeina kartais. Is vaiko jau ligoni pradeda daryt doh.gif schmoll.gif - nenusileisiu tokiu atveju cool.gif
Atsakyti
na sisiuko jau nusivalo bet uzpakaliuka dar padedu nors pati bando bet ne kas dar gaunas blush2.gif
Atsakyti
Maniskis dar nemoka ax.gif tikiuos kad iki mokyklos ismoks lotuliukas.gif
Atsakyti
mano tai 7-iu valo pats, tai kai nusivalo, veliau ir kelnytes pakeiciam, ir uzpakali po dusu nuplaunam, bet ka darysi...
Atsakyti
g.gif maniske tai jau kokiu 3- 3,5 pati viska. aisku, ne visada gerai ir svariai, bet vsiada pati. vandeni kartais pamirsta nuleisti, bet vis primenu, dabar jau ismoko, dabar pamirsta labai retai.
Atsakyti
Sveikos mamytės, man tai truputį gėda čia pasiskaičius blush2.gif ax.gif mano aukseliui 5,5 metų, bet apie jokį valymąsi pačiam net kalbos būti negali. Jis žiaugčioja, jei pamato, ir kai sakau kad pats laikas pačiam mokytis, tai jis tada geriau renkasi nevalgyt ir tada nekakot 4u.gif tai ką mums daryt? Suprantu kad negerai.. doh.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif mano vyrukui jau 3.5 m, siaip jau jis senokai pats valosi, g.gif bet is jo tokio valymosi tokia ir nauda biggrin.gif , bet as dziaugiuosi, thumbup.gif kad jis saunuoliukas ir bando buti savarankiskas, gal ir istikruju darzelis daug pradejo.... sitam reikaliuke...? g.gif
Atsakyti
Manau, nereikia panikuoti, kad dar nevalo pats. Maniskis (4m.) pats valytu, bet tas jo valymas tolygus kelnaiciu keitimui.Manau pries mokykla koki menesi pamokinsiu ir jau kaip bus taip lotuliukas.gif Zinau, kad buna pirmokiuku, kurie padaro kaki ir saukia visa gerkle mokytoja, kad nuvalytu. doh.gif Tikiuosi maniskis pasikuklins lotuliukas.gif
Atsakyti
maniske pradejo valytis nuo 4metuku pati thumbup.gif iki to vis valydavau as, bet gimus sesytei kazkaip vis pasakydavau, kad pati nusivalytu, nes ne visad galedavau nueiti blush2.gif , tai labai greit ir ismoko, zinoma pradzioje visko budavo, bet dabar tuoj 5 metai valomes kuo puikiausiai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o jau ir as galiu pasidziaugti kad mano 4mete ismoko pati valytis thumbup.gif dar kartais atlekia plika dupce parodyt, ar gerai pavyko lotuliukas.gif bet dazniausiai buna viskas puiku. cia darzelis mums gera spyri i sikna padare su tais valymais.. nes aukletojos nenoriai valydavo, tai teko ismokt paciai ax.gif
Atsakyti
Maniskis nepasiekia. Rankytes per trumpos. Sako, kad darzelyje kakucio nedaro, tad ir nereikia tuo rupintis.... Bandeme name. Rankytes nepasiekia..... Iki univerkes ismoks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elinga_27 @ 2008 06 07, 21:02)
Sveikos mamytės, man tai truputį gėda čia pasiskaičius blush2.gif  ax.gif mano aukseliui 5,5 metų, bet apie jokį valymąsi pačiam net kalbos būti negali. Jis žiaugčioja, jei pamato, ir kai sakau kad pats laikas pačiam mokytis, tai jis tada geriau renkasi nevalgyt ir tada nekakot 4u.gif tai ką mums daryt? Suprantu kad negerai.. doh.gif

oj pazystama situacija tik maniskis be proto bijodavo sest ant tuoleto o ne i puoduka daryt,bet db jau viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti