Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų vaikas išmoko pats nusivalyti užpakalį?

Maniskei dar nera triju, bet ji valosi pati doh.gif Geriau jau valyciau as, bet neleidzia. Arba nubega i vonia padaro ant puoduko nusivalo ir psio, as po keliu valandu pamatau (arba pajauciu lotuliukas.gif ) kad jau post faktum tongue.gif
Atsakyti
nuo 3m pradėjo valytis pati, bet vis šaukdavo pažiūrėti "ar gerai nusivaliau" doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano sunus beveik penkeriu. Bando valytis pats, bet tai tik pavadinimas...
Atsakyti
Maniškė pati nusivalo tik pasisiojus ax.gif , po rimto reikalo aš valau. Darželyje problemų nėra, nes rimto reikalo ten nedaro unsure.gif
Manau ateis laikas, išmoks ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jura*: 07 balandžio 2008 - 08:25
QUOTE(*Jura* @ 2008 04 07, 09:24)
Maniškė pati nusivalo tik pasisiojus  ax.gif , po rimto reikalo aš valau. Darželyje problemų nėra, nes rimto reikalo ten nedaro  unsure.gif
Manau ateis laikas, išmoks  ax.gif

Mano zuikis irgi taip pat kaip ir tavo smile.gif
Atsakyti
maniskei 3 m tai kartais bando pati bet nelabai dar pasiekia tai praso kad nuvalyciau tik darzelyje sunkiau nes auklretojos jau nelabai valo tokiems vaikams
Atsakyti
QUOTE(Liepa10 @ 2008 04 04, 22:46)
Mano sunus beveik penkeriu. Bando valytis pats, bet tai tik pavadinimas...

ismoks nepergyvenk
maniskis 5 jau ir
bet jau pasirodo ismoko
ir jau nebenori kad as patikrinciua
tai po apskutinio karto patikrinimo - sakiau jau viskas, tu uzaugai ir ismokai, daugiau nebetikrinsiu lotuliukas.gif
viena dalykas jau atkrinta, ismokta lotuliukas.gif
Atsakyti
Man irgi iskilo toks klausimas g.gif Mums jau 3 metai ir vis pagalvoju apie darzelio WC reikaliukus blush2.gif Namie saukia "jauuuuu", bet darzelyje.... gal nedaro g.gif
Tai kaip paskaiciau jusu pasisakymus, tai supratau- dar ismoks tongue.gif Na ir ramu thumbup.gif Bet jau reiks kartu pasimokinti blink.gif
Atsakyti
Maniškiai valosi bet jie dar nemoka kaip mes bet paprašau kad pakviestu mane ir bandau kas karta vėl mokinti juos nes iš darželio sesė parėjo tai baisu pasidarė net triusikai prilipe prie ušpakalio

O kita diena paprašė toletinio atnešt doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Sveikos. smile.gif mano viresne pati valo nuo 5 metų, nes pasakiau,kad jau esi didele ir gali jau pati valitis,kada gerai išeina o kartais ir nenusivalo gerai ax.gif .o maze 3 metu pati nusivalo kaskaip mamai laiko nera ar prisikvesti negali, tai pati tvarkosi ir visai gerai išeina, dar viresne pamoko,matit jau daug savarankiškesne,bet mano nuomone kad jau nuo 5-6 metu reikia mokinti ,kad einant į mokykla,galėtu susitvarkyti. lotuliukas.gif

QUOTE(Austre 123 @ 2008 04 20, 23:05)
Maniškiai  valosi bet jie dar nemoka kaip mes bet paprašau kad pakviestu mane ir bandau kas karta vėl mokinti juos nes iš darželio sesė parėjo tai baisu pasidarė net triusikai prilipe prie ušpakalio

O kita diena paprašė toletinio atnešt doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Atsakyti
Kadangi mums teko darzelyje isgyventi viena vaiku "kankinimo buda" - paprasciausiai aukletoja vaikam liepia patiem valytis uzpakali ir pati nepasivargina prie to reikalo prisideti ne pirsteliu nei zvilgsneliu, tai mano vaikas visa miela dienele iskentejo nesitustinusi blink.gif tada jau skambijau ir darza sukeliau abi aukletojas ir auklytes ant koju bash.gif kas per velniava..

taigi po tokiu isgyvenimu pradejom mokytis pacios kaip nors ta reikala tvarkyti.. taigi dabar jau 4mete mano mergina nusivalo uzpaklaiuka ir atbega man parodyti ar gerai nusivale thumbup.gif atkisa dupce, ir visu grazumu pateikta ivertinimui atlikta darba lotuliukas.gif na, pagyrimo verta ji, tikrai sauniai ir gan greitai simoko susitvarkyti ok.gif
Atsakyti
Maniškiui 5.5 metų, bet dar reikai padėti. Bandau mokyti, bet dar akivaizdu, kad nelabai išeina, nepasiekia užpakaliuko kažkaip g.gif Riečia, suka ranką, bando, bet... Sako, nematau, nepasiekiu. Tai aš ir nekankinu. Išmoks. Šiaip ne lepūnėlis, savarankiškas vaikas. Bet su šiuo reikalu dar sunkiai.
O daržely...nedaro rimto reikalo. Kenčia užspaudęs turbūt. Jau turbūt refleksas išsivystė- pareina namo, ir keliauja ant rimto reikalo. ax.gif
Atsakyti