Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų vaikas išmoko pats nusivalyti užpakalį?

QUOTE(ekonomiste @ 2008 11 28, 20:26)
o kaip darzeli...ar valo aukletojos?  blush2.gif pvz. trimeciam

O kaip kitaip blink.gif zinoma kad nuvalo,jei tas vaikas ne slapukas smile.gif
Atsakyti
Manoji tai nors paruošiamukė, bet mane visada po tokio reikalo namie kviečiasi, o grupėje visai stengiasi neiti rimtu reikalu, nors tai negerai, nes kenčia, susilaiko unsure.gif turbūt bijo, nedrąsu, nesmagu,o ir kiti vaikai laikosi panašios taktikos ax.gif
Atsakyti
g.gif nu merginos , pasiskaičiau aš čia ir bigsmile.gif
mano vaikis su negalia - raidos sutrikimas , namuose iki 4 metų valiau ir aš , bet kai išėjo į darželį per pusmetį išmoko , iš kitų vaikų nusižiūrėjo mirksiukas.gif
o jeigu jūsų sveiki vaikučiai jau ruošiasi eiti į mokykla ir nenusivalo patys doh.gif atleiskit mamytės bet kaltos tik JŪS g.gif
nes pataikauti vaikui galima iki begalybės ir iki pencijos thumbup.gif
Atsakyti
Ir darželyje ir namuose kviečia nuvalyti užpakaliuką, keletą kartų bandė pati nelabai gavosi ax.gif
Atsakyti
Musiskis dar nemoka.. Bet iki mokyklos tikrai ismoksim tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na, musu vyresnioji jau pati 3 metuku valesi. mazasis protestavo vis, taciau kai rudeni pradejo eiti i darzeli (3.8 m.), aukletojos labai greit ismoke, ir dabar - jokiu problemu. Tik patariu negaileti popieriaus ir rankas plauti smile.gif
Atsakyti
musu valosi pati jau nuo gal kokiu 3metu jai ne maziau,didziuojuosiu ja,ant puoduko daronuo 8menesiu wub.gif
Atsakyti
Mano panele jau 3metu nusivalydavo,kartais nelabai gerai.Dabar 4.6 valosi be
problemu,buna kartais pasaukia mane ir klausia ar gerai nusivaliau.

Atsakyti
Mano jau moka, bet vistiek praso, kad nuvalyciau smile.gif
Atsakyti
mano 3mete puikiai valosi pati, man net i galva neatejo, kad tokiam dideliam vaikui reiktu sluostyti g.gif . aisku popieriaus sunaudoja cool.gif bet dar nezinia kaip bus su mazaja, gal toks pat likimas kaip ir jusu laukia biggrin.gif
Atsakyti
kazkaip man cia juokinga darosi mano mazius beveik 3 ir dar susauskelnem jau nebekalbu kad pats valytusi vyresnelis darzeli valosi pats bet namie tai praso manes tas pats kaip ir su valgymu ir rengimusi kitur viska daro pats o namie nori but maziukas ir as suprantu kol galiu tol ir padedu tuoj ateis tiks laikas kad mamos nenores isvis tai reikia dziaugtis siomis akirmirkomis smile.gif
Atsakyti
Pasisakysiu ir aš tiek perskaičius 4u.gif
Mano sūnui 5,3 bet deja pats tikriausiai net nėra bandęs pasirūpinti savo uodega blush2.gif
Kaip ir visų mamyčių, mano kaltės yra tame didelė dalis blush2.gif Pačiai sutvarkyti greičiau, švariau ir pan.

Kelis sykius pasiūliau nusivalyti pačiam, bet jis kategoriškai atsisako schmoll.gif
O vakar jis pareiškė, kad kaku darys tik namie blink.gif Klausiau kodėl? g.gif
O jis sako "Aukletoja pikta" blink.gif Šikniais vadina g.gif
Aš pati puikiai suprantu, kad jis jau didelis, bet jis dar nemoka, tai kam tyčiotis dar iš vaiko sad.gif
Man tikrai liūdna dėl mano vaiko ir stengsiuosi jam pagelbėti, bet būtinai ir darželyje pasiteirausiu, kaip ten su susitvarkymo pagalba mastau.gif įdomu ką atsakys. Jei gu ką, teks pamalonint kokiais saldainiais, kad padėtų, o nesakytų tu jau didelis, pats tvarkykis.

Kas dėl šlapių servetėlių, tai manajam kaip tik geriau su popierium, nes šlapios servetėlės jam šaltos doh.gif tai saujoj palaikau pašildau prieš naudojant doh.gif
Atsakyti