Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų vaikas išmoko pats nusivalyti užpakalį?

Gal kokių 4,5metukų išmoko gerai nusišluostyti. Bet atsimenu, kad popieriau vienam nusišluostymui gal po pusė rulonėlio sunaudodavo doh.gif
Atsakyti
Mano dar kviečia, kad nuvalyčiau, kad ir leisčiau patiems, manau vistiek pervalyt reiktų, tai dar nebandom, suspes, jau ką, bet užpakalį, tai tikrai išmoks nusivalyti. bigsmile.gif
Atsakyti
maniske irgi ar kviecia kad nuvalyciau, bet daznokai ir pati nori but savarankiska, tai vat leidziu bet visada reikia pervalyt, na bet nedauk ir jau viska mokes pati thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
maniskis jau moka,bet ne visada nori valytis doh.gif
Atsakyti
Nu būna, kad kartais jau pabando, bet vistiek tada mane pašaukia. Šiaip tai nesiveržia labai pats valytis.
Atsakyti
Savo sūnų mokiau gal kokius tris mėnesius. Labai padėjo šlapios servetėlės. Pradžioje pats valėsi, o aš pabaigdavau biggrin.gif , paskui jau pats valėsi, o aš tik tikrinau lotuliukas.gif. Labai sunkiai atprato, vis šaukdavo mane. O dabar jokių problemų, tik servetėlės brangokai kainuoja blink.gif .
Atsakyti
Dukra ismoko 5 metu smile.gif
Atsakyti
Mano dicke ismoko kazkur nuo 3 metu pati susitvarkyti tuolete, o va mazoji jau 3.5, bet dar net minties neturi apie tokius dalykus tongue.gif
Padaro reikaliuka ir garsiai rekia - maaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaa lotuliukas.gif
Atsakyti
Vyresnioji apie apie 3 metukus, o mazoji - 4 metuku.
O kiek dar laiko mazaja reikejo ikalbineti, kad pati valytusi blink.gif uztai dabar taip vaaalosi, kad po puse rulono popieriaus iseina lotuliukas.gif
Atsakyti
O mano dičkis jau šešerių ir tik dabar pats valosi,popieriaus irgi -kilometrais gali skaičiuot doh.gif ir dar as patikrinu blush2.gif nes pagal triusikus matau ,kad ne visada pavyksta,tada su dregna servetele valau blush2.gif o maziui greit bus du ,tai labai viska nori pats daryti tongue.gif Specialiai netikrinu,bet einant miegot,kad pasikrapstes [juk niežti ,jei nešvaru]su tom pačiom rankom liečia žaislus
Atsakyti
dabar vyresneliui 5-eri,bet vistiek kvieciasi i wc doh.gif
Atsakyti
Labutis
g.gif , na, kad be priekaištų, tai nuo penkių metukų. Mokintis pradėjo anksčiau, bet arba būdavo doh.gif , arba šaukdavo MaaaMaaa biggrin.gif
Atsakyti