Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų vaikas išmoko pats nusivalyti užpakalį?

maniskiui 4m.bet visada pranesa,eidamas i tuoleta,kad reiks nuvalyt.darzely turbut pats valosi,nes...
Atsakyti
Mano dukrytei beveik 3.5m. Paskutiniu metu labai nori būti savarankiška.,tad ir eidama į tualetą ne visad praneša wink.gif Užpakaliuką bando valytis pati,tik ne visad puikiai pavyksta doh.gif lotuliukas.gif nieko,su laiku išmoksime rolleyes.gif
Atsakyti
Kai pradėjo lankyti darželį, tuomet buvo trys metukai bigsmile.gif
Atsakyti
nusivalo pati,bet reik dar pagalbos,kad iseitu gerai doh.gif smile.gif
Atsakyti
maniske tai kazkur nuo 3.5 susitvarko pati labai graziai ir svariai smile.gif
Atsakyti
skaitau ir negaliu patiketi,kokiu problemu turit. g.gif sunelis nuo 2 metu pats norei mokesi net neleizdavo padeti,tik patikrindavau ar viskas svaru.mes nuo 2,5m ejom i darzeli,problemu taipat jokiu viska susitvarkydavo pats.dabar jau 4,bet kuo didesnistuo tuo uzmarsesnis vis reik primint rankas su muilu nusiplauti.
Atsakyti
Na,tokios "problemos" dar ne problemos...maniskis nuo 2 su darzeliu draugauja,bet sluostytis tik dabar - 5m siaip ne taip ikalbu,graziu tualetiniu ir visaip kaip viliodama doh.gif
Pati dirbu su vaikais ir matau,kad yra tokiu vaiku,kurie net "britkisi" guasu rankutes issitepe smile.gif ,o ka tada kalbet apie uzpakaliuka blush2.gif
Atsakyti
saviškius abu tikrinu, nors vyresnėliui jau 6 metai, bet vistiek pats nusivalo ir mane dar šaukia, kad ateičiau pažiūrėt ar viskas gerai, o dėl darželio, tai jie iš tų, kur tokiose vietose nesituština(šiaip daug tokių žmonių yra, aš viena iš tų, neatsimenu, kad dideliam reikalui mokykloje būt kada prispyrę, darbe taspats, visad namo parnešu biggrin.gif ), tai vat ir valyt ar tikrint ten niekam nereikia.....
Atsakyti
QUOTE(Fliansiukas @ 2009 05 22, 12:55)
Na,tokios "problemos" dar ne problemos...maniskis nuo 2 su darzeliu draugauja,bet sluostytis tik dabar - 5m siaip ne taip ikalbu,graziu tualetiniu ir visaip kaip viliodama doh.gif
Pati dirbu su vaikais ir matau,kad yra tokiu vaiku,kurie net "britkisi" guasu rankutes issitepe  smile.gif ,o ka tada kalbet apie uzpakaliuka blush2.gif

Butent doh.gif
Bet pazanga pagaliau yra, bet ne musu teveliu, o jo pacio noro deka. nes mano siulymai, aiskinimai tai ne motais doh.gif
Nu bet kai nusivale tai visa nugara sud.... biggrin.gif ir da ant pirsto gerai pakabino s... ir sako "o ziurek" blink.gif lotuliukas.gif
Paskui sako "smirda mano rankos"
sakau todel ir reikia prausti rankytes po toleto.

Ziuresim kaip cia toliau bus smile.gif
Atsakyti
pradejo pats valytis 3 m. ismoko darzelyje ir sekmingai viskas jam ten gaunasi ax.gif
Atsakyti
Pagaliau...vyrukas pats si ryta susitvarke savo reikalus thumbup.gif kol mamyte dar snaude ax.gif nors nesveikuoja,viduriuoja,bet pagaliau ivyko luzis lotuliukas.gif Pasake:as nusprendziau but didelis 4u.gif
Atsakyti
sveikos, mamytes,
mano sunelis taip pat vis dar prasosi po "didelio", kad nuvalyciau uzpakaliuka, nors jau po truputuka pratinamies, kad mamytei nereiketu po kiekvieno kakucio begti i tualeta mirksiukas.gif , o tokiu beginejimu buna gan daznai, nes pipiras sugeba i diena po kokiu 5- 6 kartus padaryti "dideli" po mazai blush2.gif .
Atsakyti