Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų vaikas išmoko pats nusivalyti užpakalį?

Va va maniskei greit 5m ,o dar nesivalo pati. Sako,kad ji dar per maza ir nemoka doh.gif nors po sysiuko kuo puikiausiai nusivalo,o va dubciaus niekaip nenori valytis schmoll.gif
Atsakyti
Maniske irgi ismoko tik pries pusmeti, t.y 5 m, o kodel nesivalydavo, tai sako, galiu blogai nusivalyti ir triusikeliai issiteps rolleyes.gif ir dabar dar kartais kai nusivalo kviecia mane, kad paziureciau ar gerai biggrin.gif
Atsakyti
mano dičkei 3m 7mėn. - nusivalyti užpakaliuką po WC jau moka pati, laaabai retai (kai tingi) kvičeia mane ar tėvelį, bet ir tai tik jei rimtą reikalą darė,po sysio visad pati valosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Kažkaip net nesitikėjau, kad sunutis taip greit parodys norą valytis užpakaliuką pats rolleyes.gif 3.9m Tiesiog vieną kartelį sako mamytę noriu pats duok popieriaus thumbup.gif Pradžioje jam sulankstydavau pati toletinį ir paduodavau, bet dabar jau pats moka. Tačiau kartais ir patingi tad šaukiasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Foxenas @ 2005 02 17, 19:30)
Nu jo, kaip apsiplovineti kas karta, tai ir as sunkiai isivaizduoju. Musu seima, panasu, kad tapo reklamos auka. Man taip patiko dregnos serveteles skirtos kudikiu uzpakaliukams, kad kai baigem naudoti pampersus nusipirkau slapias higienines serveteles, kurias galima mesti i klozeta ir nuleisti. Is pradziu naudojom jas tik vaikui, bet dabar panasu, kad visa seima ijunko... 
Mususkis po 8 menesiu prades eit i mokyklele, todel ir iskilo klausimas kaip ismokyti save apsigerbti. Juolab, kad jokio noro daryti pats jis nerodo... g.gif

Ar tikrai yra tokios slapios serveteles, kurios vandenyje suira??? Idomu butu pavadinima suzinoti. Mano suneliui jau 4,5 m, bet niekaip negalim priversti paciam nusivalyti uzpakali. O darzelyje to ''reikalo'' stengiasi nedaryti, o nesti namo.
Atsakyti
Uz poros men manajam 5m, bet valytis rurytes nenori niekaip schmoll.gif Motyvuoja tuo, kad dar mazas, o kaku padaro daug biggrin.gif Esu nupirkusi slapiu serveteliu, pati su jom jam valau, o dar jis man papriekaistauja, kad slapia doh.gif Bet iki rugsejo turesiu ismokyti, nes jau prades lankyti mokykla, tai tikrai neisbus toks dickis visa diena didelio nedares. Tuo labiau, kad kaskart tik ipusejes valgyt, atsiduria tualete hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2010 04 05, 01:28)
Uz poros men manajam 5m, bet valytis rurytes nenori niekaip  schmoll.gif  Motyvuoja tuo, kad dar mazas, o kaku padaro daug  biggrin.gif  Esu nupirkusi slapiu serveteliu, pati su jom jam valau, o dar jis man papriekaistauja, kad slapia  doh.gif  Bet iki rugsejo turesiu ismokyti, nes jau prades lankyti mokykla, tai tikrai neisbus toks dickis visa diena didelio nedares. Tuo labiau, kad kaskart tik ipusejes valgyt, atsiduria tualete hihihi.gif

o Anglijoj vaikai nuo 5 metu i mokykla eina? Net idomu pasidare, juk dar tokie mazi.
Atsakyti
3 metai ir dar nemoka verysad.gif kartais tenka net sauskelnes dėti verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Maniškiam 4,5 metų, bet dar nesivalo pats. Kažkada bandė, tai beveik gavosi. Ne visiškai švariai nusival, bet kažkiek pavyko. Tikiuosi iki 5 metų išmokinti. Nors jis sunkiai pasiduoda mokymams lotuliukas.gif
Atsakyti
mano sunus ismoko budamas 5 metuku 4u.gif , pries tai bijojo kazkodel valytis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudvilė @ 2010 04 07, 10:50)
3 metai ir dar nemoka  verysad.gif kartais tenka net sauskelnes dėti  verysad.gif  doh.gif

Ir nieko baisaus tame nematau. Maniškiui tuoj trys, kai sirgo ir teko statyt lašelines, irgi sauskelnes dėjom, bet nedarė į sauskelnes, liepdavo nuimt ir puoduką nešt.

Užpakalį pats moka nusivalyt, ale popieriaus kiek sunaudoja doh.gif lotuliukas.gif valosi ir žiūri, ar jau švarus popierius blush2.gif Tik aš jam dar nelabai patikiu šitą darbą ir kaskart apžiūriu rankas, užpakaliuką, kojas, ar neišsitepė.
Atsakyti
Maniskei dar treji, bet jau bande kelis sykius po didelio reikalo pati valytis. bet paskui kazkodel nusprende, kad nesivalys - mat gali rankytes isistepti biggrin.gif
Atsakyti