Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Tiffany @ 2007 08 19, 16:51)
rytoj 17 val. darys IUI  4u.gif

Sėkmės tau rytoj dideliausios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 08 19, 22:00)
Sekmes tau Tiffany ir lengvo tau "pasimatymo"  4u.gif , na o as is karto po taves startuosiu, antradieni  ax.gif

aciukas, kazkaip jauciuosi rami 4u.gif
sakykit, skiciau ivairiausius atsiliepimus apie savijauta po IUI, ar kuriai buvo taip, kad reikejo pasiimti nedarbingumo pazymejima?
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 08 19, 22:12)
aciukas, kazkaip jauciuosi rami  4u.gif
sakykit, skiciau ivairiausius atsiliepimus apie savijauta po IUI, ar kuriai buvo taip, kad reikejo pasiimti nedarbingumo pazymejima?

vat ir man tai idomu g.gif pasidalinkite merginos patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 08 19, 23:15)
vat ir man tai idomu  g.gif pasidalinkite merginos patirtimi  4u.gif

nu apie koki nedarbinguma jus cia kalbat? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ten viskas paprasta, kaip per apziura...tik neprisigalvokit jokiu nesamoniu...viskas bus labai greitai, neskausmingai ir tikekimes labai sekmingai mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 19, 22:31)
nu apie koki nedarbinguma jus cia kalbat?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ten viskas paprasta, kaip per apziura...tik neprisigalvokit jokiu nesamoniu...viskas bus labai greitai, neskausmingai ir tikekimes labai sekmingai mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , na mes cia su Tiffany ir prisigalvojome lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 08 19, 23:38)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , na mes cia su Tiffany ir prisigalvojome  lotuliukas.gif

nu bijot tai galima, nu bet ne tiek doh.gif doh.gif doh.gif
sekmes rytoj Tiffany mirksiukas.gif lengvo Tau ir vaisingo pasimatymo...Pachira, o Tau to paties linkiu antradieni 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 19 rugpjūčio 2007 - 21:56
QUOTE(Tiffany @ 2007 08 19, 22:12)
aciukas, kazkaip jauciuosi rami  4u.gif

Suprantu tavo ir Pachiros jauduli ir nezinia pries pirma karta 4u.gif
Nesirupinkit mergytes, viskas bus daug paprasciau nei tikejotes smile.gif
Sekmes jums 4u.gif

Lietuva, kaip tu? 4u.gif Laikau uz tave kumscius suspaudusi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Relaks: 20 rugpjūčio 2007 - 06:47
Sveikutės 4u.gif
Penktadieni buvau pas daktarėlį ir bigsmile.gif mačiau plakančią širdutę .... Merginos aš tokia laiminga ir visoms dėkinga už palaikymą wub.gif wub.gif wub.gif

Sėkmės šiandien Tyffany 4u.gif ,o rytoj Pachirai 4u.gif
Aš vis dar laukiu kompanijos biggrin.gif
Atsakyti

Sveikute Svetucia, senai cia besilankiau, nes buvo ilgos ilgos atostogos. Kuo nuoširdžiausi tau sveikinimai sulaukus savo išsvajoto Angelėlio bis.gif

Relaks, matau vis dar vedi tą mūsų lėtai slenkantį sarašiuką, tikiuosi greitai perduosi estafetę. O mane gali užprotokoluoti: rugpjūčio 8 d. buvo mano 3 IUI. Tačiau ją dariausi nekokiom aplinkybėm, todėl šį kartą didelių vilčių nepuoselėju.
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 20, 08:19)
Suprantu tavo ir Pachiros jauduli ir nezinia pries pirma karta 4u.gif
Nesirupinkit mergytes, viskas bus daug paprasciau nei tikejotes smile.gif
Sekmes jums 4u.gif

Lietuva, kaip tu? 4u.gif Laikau uz tave kumscius suspaudusi smile.gif

Nu tikrai nesvaikit panelės, po IUI, paguli 10 min. tenai, atsikeli ir eini gerti su vyru kavytės į kokią kavinukę ir pasvajoti, kad viskas gutųsi gerai drinks_cheers.gif

Nu aš tur būt jau šiandien varysiu į Geromedą pasidaryti kraujo tyrimo ir bus ramu, nes jau daugiau neiškęsiu. Šiandien kaip tik 14-ta diena po IUI, o ciklo 29-ta diena. Ačiū, kad paprotinot, ten tikrai padaro už 26 Lt., o vaisingumo centre būčiau 60 lt. mokėjusi.

Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2007 08 20, 09:07)
Nu aš tur būt jau šiandien varysiu į Geromedą pasidaryti kraujo tyrimo ir bus ramu, nes jau daugiau neiškęsiu. Šiandien kaip tik 14-ta diena po IUI, o ciklo 29-ta diena. Ačiū, kad paprotinot, ten tikrai padaro už 26 Lt., o vaisingumo centre būčiau 60 lt. mokėjusi.

Jau laukiam laukiam geru rezultatu ur dideliu skaiciuku thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Giedrelė @ 2007 08 20, 08:58)
Relaks, matau vis dar vedi tą mūsų lėtai slenkantį sarašiuką, tikiuosi greitai perduosi estafetę. O mane gali užprotokoluoti: rugpjūčio 8 d. buvo mano 3 IUI. Tačiau ją dariausi nekokiom aplinkybėm, todėl šį kartą didelių vilčių nepuoselėju.

Jau rezultatu diena arteja ir tau ax.gif Kaip jautiesi ir kodel tos aplinkybes buvo nekokios? g.gif O viltis tai mirsta paskutine mirksiukas.gif Sekmes 4u.gif

O as tai ilgai turbut ta estafete turesiu, nes darau priverstine pertrauka, planuoju laparaskopija darytis ir labai bijau, kad nebutu taip, jog po jos turesiu palikti si skyreli, t.y. bijau blogu rezultatu unsure.gif Na o pagal planus sekanti IUI nusimato gal tik lapkriti jei dar ne veliau, tai dirbu palakymo ir kumsciu laikymo komandoje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2007 08 20, 09:07)
Nu tikrai nesvaikit panelės, po IUI, paguli 10 min. tenai, atsikeli ir eini gerti su vyru kavytės į kokią kavinukę ir pasvajoti, kad viskas gutųsi gerai  drinks_cheers.gif

Lietuva, labai laukiame is taves geru rezultatu ir laikome uz tave kumstukus thumbup.gif

LAukiu kaip pas tave reikaliukai? 4u.gif

Rekals, ar jau sutarei del laparaskopijos? 4u.gif
Atsakyti