QUOTE(liida @ 2007 08 20, 18:23)

laikykis. sveikos visos mergaites,dziaugiausi ir liudejau kartu su visom,labiausei laukdavau geru rezultatu,sekmes visoms,ir tegu nepasiduoda tos kurioms kol kas tik kolkas nesiseka.kad ir kaip bebutu gaila,bet ir as rytoj einu pirmai konsultacijai apie iui.kadangi esu ne Lietuvoj tad sito skyrelio deka jau esu pasikauscius informacijos,kad nebuciau kaip varna balta rytoj.zinot busiu ikyri bet gal galit kas nors parasyti taigi kokios kainos negaletu perzengti iui,kad ir koks atvejis butu maniskissuprantu tikslei cia nepasakysi bet cia man kainuos apie 5000litu su viskuom sita procedurataigi kokia galetu maksimum kaina su visais vizitais vaistais ir tt buti Lietuvoje busiu dekinga uz atsakyma.aciu visoms!
sunku tiksliai pasakyti, bet man sita IUI kainuos apie 1700 lt su vaistais, apsilankymais ir paciu IUI. tai tikraii negaliu paskyt ar cia maksimumas
Papildyta:
QUOTE(redute @ 2007 08 20, 18:26)
nepanikuok, viskas gerai, tuose švirkštuose buna daugiau nei rašo. Visa likuti galima su paprastu švirkštu ištraukti. jei švirkštas 900, bus dar plius 150 vnt.
pas mane 300 svirstas, ir doze nusistacius 75 vistiek jis normaliai uzsistato...kazin ar durtis i pilvely, ar pradet kita piestuka?