Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(pachira @ 2007 08 20, 17:05)
Lietuva, laukiame is taves ziniu  4u.gif

Na ką gi, kaip ir sakiau - nėštumo nėra. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Taip kad Relaks - išbrauk mane iš sąrašo viršaus.
Dabar lauksiu kada Bogdanskienė grįš iš atostogų ir tada vėl bandysim.

Ėx, sėkmės visoms, kad nors kam pavyktų rugpjūčio mėnesį.

Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2007 08 20, 16:23)
Na ką gi, kaip ir sakiau - nėštumo nėra.  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Bliamba, dar viena neteisybe verysad.gif Na, bet reikia toliau bandyti ir tiketi mirksiukas.gif
Atsakyti

puikiai suprantu tave, laikykis 4u.gif

aš dabar tik spalį galėsiu rimtai kibti g.gif kaip tas laikas lėtai slenka doh.gif
Atsakyti

Na mergyt nenusimink labai...nuosirdziai tikiu, kad kitas kartas bus sekmingas 4u.gif

O ar mmm atejo, ar HCG zemas?
Atsakyti
[quote=Lietuva,2007 08 20, 16:23]
Na ką gi, kaip ir sakiau - nėštumo nėra. verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Laikykis, Lietuva... Kaip kazkuri ir sake----vis vienu zingsneliu trumpiau iki sekmes. console.gif
Atsakyti
Lietuva console.gif
Atsakyti
verysad.gif laikykis. sveikos visos mergaites,dziaugiausi ir liudejau kartu su visom,labiausei laukdavau geru rezultatu,sekmes visoms,ir tegu nepasiduoda tos kurioms kol kas tik kolkas nesiseka.kad ir kaip bebutu gaila,bet ir as rytoj einu pirmai konsultacijai apie iui.kadangi esu ne Lietuvoj tad sito skyrelio deka jau esu pasikauscius informacijos,kad nebuciau kaip varna balta rytoj.zinot busiu ikyri bet gal galit kas nors parasyti taigi kokios kainos negaletu perzengti iui,kad ir koks atvejis butu maniskissuprantu tikslei cia nepasakysi bet cia man kainuos apie 5000litu su viskuom sita procedurataigi kokia galetu maksimum kaina su visais vizitais vaistais ir tt buti Lietuvoje busiu dekinga uz atsakyma.aciu visoms!
Atsakyti
mergaites, kada baigiasi gonalio piestukas ties kuria linija turi pilkas stumoklis buti...pas mene teoriskai jau turetuu but pasibaige, bet praktiskai matau, kad dar ties 1 bruksneliu nuo svirksto yra...jauciu busim sugribave ir kazka netaip leisdavomes doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 20, 17:24)
mergaites, kada baigiasi gonalio piestukas ties kuria linija turi pilkas stumoklis buti...pas mene teoriskai jau turetuu but pasibaige, bet praktiskai matau, kad dar ties 1 bruksneliu nuo svirksto yra...jauciu busim sugribave ir kazka netaip leisdavomes doh.gif  doh.gif  doh.gif

nepanikuok, viskas gerai, tuose švirkštuose buna daugiau nei rašo. Visa likuti galima su paprastu švirkštu ištraukti. jei švirkštas 900, bus dar plius 150 vnt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liida @ 2007 08 20, 18:23)
verysad.gif laikykis. sveikos visos mergaites,dziaugiausi ir liudejau kartu su visom,labiausei laukdavau geru rezultatu,sekmes visoms,ir tegu nepasiduoda tos kurioms kol kas tik kolkas nesiseka.kad ir kaip bebutu gaila,bet ir as rytoj einu pirmai konsultacijai apie iui.kadangi esu ne Lietuvoj tad sito skyrelio deka jau esu pasikauscius informacijos,kad nebuciau kaip varna balta rytoj.zinot busiu ikyri bet gal galit kas nors parasyti taigi kokios kainos negaletu perzengti iui,kad ir koks atvejis butu maniskissuprantu tikslei cia nepasakysi bet cia man kainuos apie 5000litu su viskuom sita procedurataigi kokia galetu maksimum kaina su visais vizitais vaistais ir tt buti Lietuvoje busiu dekinga uz atsakyma.aciu visoms!

sunku tiksliai pasakyti, bet man sita IUI kainuos apie 1700 lt su vaistais, apsilankymais ir paciu IUI. tai tikraii negaliu paskyt ar cia maksimumas sad.gif
Papildyta:
QUOTE(redute @ 2007 08 20, 18:26)
nepanikuok, viskas gerai, tuose švirkštuose buna daugiau nei rašo. Visa likuti galima su paprastu švirkštu ištraukti. jei švirkštas 900, bus dar plius 150 vnt.  4u.gif

pas mane 300 svirstas, ir doze nusistacius 75 vistiek jis normaliai uzsistato...kazin ar durtis i pilvely, ar pradet kita piestuka?
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 20, 15:28)
sunku tiksliai pasakyti, bet man sita IUI kainuos apie 1700 lt su vaistais, apsilankymais ir paciu IUI. tai tikraii negaliu paskyt ar cia maksimumas sad.gif

aciu labai uz atsakyma,tuo paciu linkiu sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liida @ 2007 08 20, 18:35)
aciu labai uz atsakyma,tuo paciu linkiu sekmes 4u.gif

gero ir vaisingo starto...uzsuk pas mus dazniau ir savo patirtim pasidalinti 4u.gif
Atsakyti