Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(pachira @ 2007 08 20, 09:22)
Rekals, ar jau sutarei del laparaskopijos?  4u.gif

Nei sutariau, nei nesutariau g.gif Su savo gyd susiderinau ir rugsejo 19d einu i KMUK su siuntimu, nes iki to laiko rekomenduota gyd atostogauja. Kaip mano gyd sake, jei ji iskart manes imsis, tai dar spesiu pasveikti iki keliones. Tai viskas tada ir paaiskes smile.gif Turiu menesi laikos atostogauti ir nieko neplanuoti biggrin.gif
Atsakyti
Labutis. 4u.gif

Lietuva,jau laikom kumščius,laukiam gerų žinių bigsmile.gif

Tiffany,sėkmės thumbup.gif
Pachira,pirmas kartas tikrai labai baisus,bet trunka trumpai.Kad judvi su tiffany nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2007 08 18, 14:14)
as jau net bijau galvoti sad.gif
jau nebezinau kas mane galetu padeti. uzmarintu tai rami galva butu

p.s. pas mane zinios is K ne kokios.

žiūrėk o tu turi su skydliauke kokių problemų, jei ne, gal pabandyk pas kitą gyd nuvaryt ir iui pasidaryt, mažu kita ranka ir skausmo būtų mažiau doh.gif

QUOTE(Tiffany @ 2007 08 19, 15:48)
tai kad ne - pradzioje 6 leidaus pregnyl, paskui 3 dienas puregon, o siandien anksti ryte - pregnyl  biggrin.gif
as geriau zinau ka leidziuos  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

pažymėtos vietos man neaiškios... gal kas nors kitas paaiškins, kaip čia taip, tai negi Pregnyl ir stimuliuoja, aš galvojau jie tik sprogdina ax.gif
tu gal žinai, ką leidi, o man norisi žinoti kodėl taip leidi...

beje moksliniai ir visokie kitokie laipsniai duodami už mokslą vienoje srityje ir visai nebūtinai tas mokslininkas toks jau protingas visose srityse... jei jau andrologas, tai gal ne ginekologas (nors kodėl nepasinaudojus tokia malonia situacija į putytes paspoksot biggrin.gif -juokauju... )
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 08 20, 09:48)
žiūrėk o tu turi su skydliauke kokių problemų, jei ne, gal pabandyk pas kitą gyd nuvaryt ir iui pasidaryt, mažu kita ranka ir skausmo būtų mažiau  doh.gif
pažymėtos vietos man neaiškios... gal kas nors kitas paaiškins, kaip čia taip, tai negi Pregnyl ir stimuliuoja, aš galvojau jie tik sprogdina ax.gif
tu gal žinai, ką leidi, o man norisi žinoti kodėl taip leidi...

beje moksliniai ir visokie kitokie laipsniai duodami už mokslą vienoje srityje ir visai nebūtinai tas mokslininkas toks jau protingas visose srityse... jei jau andrologas, tai gal ne ginekologas (nors kodėl nepasinaudojus tokia malonia situacija į putytes paspoksot  biggrin.gif -juokauju... )

negaliu paaiskinti - taip paskyre gyd. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Svetucia @ 2007 08 20, 08:08)
Sveikutės  4u.gif
Penktadieni buvau pas daktarėlį ir  bigsmile.gif mačiau plakančią širdutę .... Merginos aš tokia laiminga ir visoms dėkinga už palaikymą  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Sėkmės šiandien Tyffany  4u.gif ,o rytoj Pachirai  4u.gif
Aš vis dar laukiu kompanijos  biggrin.gif

jetau kaip faina wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 08 20, 10:54)
negaliu paaiskinti - taip paskyre gyd.  cool.gif

visad įdomu kodėl...
tai radau inete, labai trumpai, kad yra toks metodas skirti pregnyl dėl stimuliavimo, ale tada reikia ir kažkokį humegoną kartu vartoti... kaip supratau tas dėl skydliaukės ax.gif biškį painiai ten, labai nesigilinau...

Svetucia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zulika: 20 rugpjūčio 2007 - 10:03

Jau rezultatu diena arteja ir tau ax.gif Kaip jautiesi ir kodel tos aplinkybes buvo nekokios? g.gif O viltis tai mirsta paskutine mirksiukas.gif Sekmes 4u.gif

Tai va, mano bėdos: IUI dariausi su labai dideliu fol. apie 26 mm. Mano gydytoja išejo atostogų paskyrusi visa grafiką, ką reik atlikti prieš IUI ir po. Tačiau kirbėjo nuojauta, kad reikia dar pasitikrinti, tai tą pačią dieną prieš IUI nuėjau pas kitą gydytoją eko apžiūrai. Tai jis kai pamatė mano fol, tai realiai patarė nedaryti IUI, nes tikimybė labai maža, fol atrodo peraugęs ir benykstantis. Bet kad jau buvau prisileidusi vaistų ir susitarusi dėl IUI tai nuėjau. O šį kartą ir vyro rezultatai buvo patys blogiausi iš visų 3-jų IUI. Taigi dabar gerų naujienų visiškai nesitikiu, tiesiog būtų stebuklas. Vat.
Atsakyti
QUOTE(Giedrelė @ 2007 08 20, 12:07)
Jau rezultatu diena arteja ir tau ax.gif  Kaip jautiesi ir kodel tos aplinkybes buvo nekokios? g.gif  O viltis tai mirsta paskutine mirksiukas.gif Sekmes 4u.gif

Tai va, mano bėdos: IUI dariausi su labai dideliu fol. apie 26 mm. Mano gydytoja išejo atostogų paskyrusi visa grafiką, ką reik atlikti prieš IUI ir po. Tačiau kirbėjo nuojauta, kad reikia dar pasitikrinti, tai tą pačią dieną prieš IUI nuėjau pas kitą gydytoją eko apžiūrai. Tai jis kai pamatė mano fol, tai realiai patarė nedaryti IUI, nes tikimybė labai maža, fol atrodo peraugęs ir benykstantis. Bet kad jau buvau prisileidusi vaistų ir susitarusi dėl IUI tai nuėjau. O šį kartą ir vyro rezultatai buvo patys blogiausi iš visų 3-jų  IUI. Taigi dabar gerų naujienų visiškai nesitikiu, tiesiog būtų stebuklas. Vat.

Nu vat ir aš, kažkaip pesimistiškai (nes tik pirmas IUI man), tai rodos jau net matau kaip mane guodžiate.... neužilgo......
Suprantu, kad reikia kelti nosį aukštyn, bet..... nu matysim.
Atsakyti
LAukiu kaip pas tave reikaliukai? 4u.gif

As jau is daktariuko, tai manasis mazius paauges tik iki 13 mm, kazkaip man gonalis nelabai augina...tai dar leissiuos 2 vakarus ir treciadieni vel i perziura doh.gif doh.gif doh.gif gleivine kaip visada 10 mm .Na gal kaip nors uzauginsiu iki reikiamo dydzio...IUI planuojam penktadieni....kol kas g.gif g.gif g.gif

Lietuva kol ner mmm, prasom su pesimistinem nuotaikom kovot...reikia tik gerai nusiteikt...Lauksim naujienu 4u.gif

Linkejimai visom mergytem 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 20 rugpjūčio 2007 - 11:38
mergaites, stebuklu buna - zinau viena istorija, kai moterei sunkiai augo folikulai, o vyro spermiuku buvo labai labai mazai, kad gyd. nusprende nedaryti IUI, bet moteris uzsispyre ir jai padare. Ir ka manot - ji pastojo bigsmile.gif
aisku neatmetama tikimybe, kad nuleke pas kaimyna...po IUI.... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2007 08 20, 12:08)
Nu vat ir aš, kažkaip pesimistiškai (nes tik pirmas IUI man), tai rodos jau net matau kaip mane guodžiate.... neužilgo......
Suprantu, kad reikia kelti nosį aukštyn, bet..... nu matysim.

Geriau isivaizduok, kaip mes tave sveikinam, bus maloniau rezultatu laukti mirksiukas.gif
Kada atsakymas?
Papildyta:
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 20, 12:33)

As jau is daktariuko, tai manasis mazius paauges tik iki 13 mm, kazkaip man gonalis nelabai augina...tai dar leissiuos 2 vakarus ir treciadieni vel i perziura doh.gif  doh.gif  doh.gif gleivine kaip visada 10 mm .Na gal kaip nors uzauginsiu iki reikiamo dydzio...IUI planuojam penktadieni....kol kas  g.gif  g.gif  g.gif

Na i dvynukus nepretenduosi, bet vienam manau tikrai iki penktadienio uzaugs tinkamas folikulas thumbup.gif O gleivine tai thumbup.gif
Atsakyti
Na i dvynukus nepretenduosi, bet vienam manau tikrai iki penktadienio uzaugs tinkamas folikulas thumbup.gif O gleivine tai thumbup.gif
[/quote]

butu dar gerai, kad per tas kelias dienas jis ir i kita puse persoktu, kur garantuotai pratekantis...na o dabar badausi ir stebuklo laukiu smile.gif
Atsakyti
Lietuva, laukiame is taves ziniu 4u.gif
Atsakyti