Nepykit, kad truputi ne i tema parasysiu, bet turiu kelis klausimelius...
Jums turbut skiria Ovitrelli, tai ar kuriai nors yra buve, kad nuo jo pradetu augti folikulai?
Nes jau kuri laika nesistimuliavau, ir si cikla turejau tik 1 natur produkt folikula
Ir kada dabar laukti mmm arba ne? Ir dar NT turbut nieko doro neparodys, nes Ovitrelis - tai nestumo hormonas, kiek ilgai jis laikosi organizme? Niu va prirasiau daug klausimu. Tikiuosi nesupyksit...
QUOTE(Anastasija25 @ 2007 08 18, 16:54)
Kol kas jokiu kiausidziu veikla stimuliuojanciu neisrase, sake pirmus 2-3 men bandysime naturaliai. Mes vaziuojame pas doc. Pleskaciauska i Vilniu. Patys esame is Siauliu. Cia mus atsisake gydyti.
Norejau paklausti ar IUI procedura skausminga?
Papildyta:
Aciu
Zinau, kad is jusu gausiu daug supratimo, palaikymo bei siek tiek daugiau suzinosiu apie visas sias proceduras.
Norejau paklausti ar IUI procedura skausminga?
Papildyta:
Aciu
QUOTE(Anastasija25 @ 2007 08 19, 10:35)
Na aciu, kad protinate mane, bet su vyru kazkaip ilgiau pabendrave su siuo gydytoju ir suzinoje daug atsiliepimu apie ji, nusprendeme kol kas bendrauti butent su juo.
As vasario men. irgi turejau inseminacija pas Pleskaciauska. Procedura nebuvo labai skausminga - galvojau, kad bus blogiau, tik aplinka pas ji man nepatiko...
O siaip vyras malonus, daug paaiskina
Tik kad rezultato nesulaukiai tokio, kaip norejau.
O del to, kad neturi echoskopo, tai pries tai nueidavau pas savo gyd. ji paziuredavo, kada tinkamas laikas IUI ir pasakydavo kada vaziuoti. O Pleskaciauskas per mikroskopa paziuredavo gleives ir jei jos tinkamos paparcio formos tada daro IUI. Manau, kad tinkama sprendima priemete ir siek tiek pigiau, nei VK ar kitose klinikose
Ir sekmes siekiant issvajoto stebuklo
O del imuninio nesuderinamumo, tai gyd. nuomones labai skiriasi, vieni ji pripazista, kiti ne. Dabartinis mano gyd. jo nepripazista, sako, kad kiekviena men. gali buti skirtingai...
Dar karta Sorry, jei nevietoj parasiau