Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Algirda @ 2007 08 21, 12:23)
Jetau jetau ziuriu  statistika nes siurpass krecia.Gerai kad neprasiau itraukti mane i saraseli,nes vistiek ji buciau pagadinusi,dabar liepos duomenys siek tiek grazesni,vienu skaiciuku  mirksiukas.gif
Bet siaip tai kazkas baisaus,gydytoju duomenimis kiek jie duoda skemes inseminacija? apie 20 proc.Ar as klystu g.gif Nu bet dabar ,kazkas tikrai...baisaus.Dievulis uz\migo vasaros miegu,ar kur Majamyje ilsisi. blink.gif  blink.gif

As tave irgi suskaiciavau ax.gif
Vienos nori buti sarasiuke, kitos ne, bet jei jau pasisake apie tai, kad darosi IUI, tai ir priskaiciuoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 21, 11:25)
As tave irgi suskaiciavau ax.gif
Vienos nori buti sarasiuke, kitos ne, bet jei jau pasisake apie tai, kad darosi IUI, tai ir priskaiciuoju ax.gif

Aisku blush2.gif Ne tai kad nenorejau,tiesiog zinojau kad sunkiai tiketina kad jis bus sekmingas,nes transformuotas is IVF, uz\augo tik trys folikulai, gydytojas rekomendavo neri\zikuoti ir keisti inseminacija. Ir kainavo jis daugiau nei normali inseminacija. Ir nepavyko. verysad.gif Bet jau depresines nuotaikas pergyvenau, dar optimizmo iki galo neatgavau,bet ir labai prastai nebesijauciu.
Zinot gi visos mergaites,kad lengviau ar sunkiau bet visos nusimena patyrusios nesekme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Algirda: 21 rugpjūčio 2007 - 11:31
QUOTE(pachira @ 2007 08 21, 11:49)
mano tie du grazuoliai folikulai dar nesprogo  verysad.gif  (vienas 18, kitas 19).

kaip aš suprantu tai tokio dydžio ir neturėjo sprogti... o kada leidai sprogdinančius, mano akim žiūrint per anksti iui diena paskaičiuota g.gif
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 08 21, 12:45)
kaip aš suprantu tai tokio dydžio ir neturėjo sprogti... o kada leidai sprogdinančius, mano akim žiūrint per anksti iui diena paskaičiuota  g.gif

sekmad 21:00 leidausi ovitreli (ar kazkas pansaus). g.gif
o kokio iprastai sprogsta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pachira: 21 rugpjūčio 2007 - 12:10
QUOTE(pachira @ 2007 08 21, 13:09)
sekmad 21:00 leidausi ovitreli (ar kazkas pansaus).  g.gif
o kokio iprastai sprogsta?

nu gali kažkur apie 20, tai kaip ir šnd reikėjo leisti, o ryt daryti... ir tai dar galima būtų prieš O pataikyt...
man prieš kelionę padarė, nesprogo per tas 30 val, nors buvo 20 su trupučiu, sprogo po paros ir nieko nesigavo, nors sako, kad pserma tikrai daugiau nei parą būna gyvybinga...

kur daraisi iui, jei nenori minėt pavardės gyd, tai nors kliniką...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zulika: 21 rugpjūčio 2007 - 12:21
QUOTE(zulika @ 2007 08 21, 13:20)
nu gali kažkur apie 20, tai kaip ir šnd reikėjo leisti, o ryt daryti... ir tai dar galima būtų prieš O pataikyt...
man prieš kelionę padarė, nesprogo per tas 30 val, nors buvo 20 su trupučiu, sprogo po paros ir nieko nesigavo, nors sako, kad pserma tikrai daugiau nei parą būna gyvybinga...

kur daraisi iui, jei nenori minėt pavardės gyd, tai nors kliniką...

Vilniaus VK, pas M.

Na bet del sprogimo manau kad labai asmeniska, keikvienai gali sprogti skirtingai, arba isvis nesprogti. Siuliau gyd kad gal pabandyti dviguba IUI, bet sake, geriau neskubame.. g.gif

Net nezinau, kaip bus taip, ketvirtad bus aisku, ar ivyko O ar ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 08 21, 13:40)
Vilniaus VK, pas M.

Na bet del sprogimo manau kad labai asmeniska, keikvienai gali sprogti skirtingai, arba isvis nesprogti. Siuliau gyd kad gal pabandyti dviguba IUI, bet sake, geriau neskubame.. g.gif

Net nezinau, kaip bus taip, ketvirtad bus aisku, ar ivyko O ar ne  ax.gif

kad gali nesprogti, tai žinom, nes ne viena buvo su cista...
bet sprogdinti dar nedaaugusius folikulus irgi nelabai kaip doh.gif ir sitoj situacijoj visai butu logiska bandyt dviguba, jei pvz ryt vakare pakartoti...
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 08 21, 13:46)
kad gali nesprogti, tai žinom, nes ne viena buvo su cista...
bet sprogdinti dar nedaaugusius folikulus irgi nelabai kaip  doh.gif ir sitoj situacijoj visai butu logiska bandyt dviguba, jei pvz ryt vakare pakartoti...

vat taip ir as siuliau bet gine sake neforsuoti...kaip bus taip, kitai IUI busiu daugiau apsiskaiciusi, na o be to kevirtad jau ne uz kalnu
Atsakyti
mergaites, sedziu daba ir skaiciuoju...taip gaunasi, kad folikulas per para paauga po 1 mm...kazkaip visada galvojau, kad po 2 (bent jau sis mano ciklas toks, ir pascirai kaip supratau taip pat)...zodziu vardan statistikos bandau isisaiskint
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2007 08 20, 16:23)
Na ką gi, kaip ir sakiau - nėštumo nėra.  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Taip kad Relaks - išbrauk mane iš sąrašo viršaus.
Dabar lauksiu kada Bogdanskienė grįš iš atostogų ir tada vėl bandysim.

Ėx, sėkmės visoms, kad nors kam pavyktų rugpjūčio mėnesį.

Lietuva,saulyte,bus ir mums viskas ok,tik reikia tiketi..
IUI nebedarysiu g.gif imsimes rimtesniu proceduru.
Atsakyti
QUOTE(aushra @ 2007 08 21, 14:20)

Aushra, ka planuoji daryti ? IVF?
Atsakyti
QUOTE(aushra @ 2007 08 21, 14:20)

Aushra,tikrai?Ką planuoji?

O dėl folikulų dydžio-kai man būna 18 mm.leidžia ovitrelį tiesiog vietoj.Ir jei jau ginė taip nusprendžia,tai manau,taip ir reikia.Čia ne pavienis atvejis su tais mm,Pachira 4u.gif beje,mano paskutinis irgi prieš O buvo.Žiūrėsim kas gausis.
Atsakyti