QUOTE(Laukiu @ 2007 08 29, 20:55)
nu tikrai idomiai, dar tau ta kelione...tuos paziurejimus, tai tikrai tavo mieste galetu daryt...nors tiek keliaut nereiktu...atvaziuotum tik procedurai

jau vis linkstu i tos idejos puse. tik nezinau kur kreiptis, nes kai mane viena "tokia" jau sugebejo 3 kartus pastimuliuoti be apziuru, tai bijau kad nebutu blogiau. pamenu pas ta ginekologe kur stimuliavausi tuos 3 kartus tai eidavau i gimdymo namus, ten yra echoskopas. tai nesvarbu kad turi galimybe apziureti vaginaliniu butu, visada ziuredavo tik per virsu

ir liepdavo ateiti visad su pilna pusle. o man tai kazkoks kosmaras ta pusle. viena karta reikejo gyd laukti tai vos nepridariau prie duru, nes galvojau jei nueisiu i tulika - viska paleisiu. man tai cia kazkoks marazmas, zmogaus kankinimas. jei sedeciau namie ir netureciau ka veikti tai gal ir kaupciau as ta pusle. bet kai darbe itampa - uzsimirsusi ir nulekiu i tulika

tai atsimenu ne karta yra isvariusi, kai atejau tuscia pusle. sako nieko nematau

o kad su tuo "pagaliuku" patikrintu is vidaus tai net nepasiulo (aisku as tik vilniuje pas K suzinojau kad ir tokiu budu galima echoskopuoti). na tai ant tokios uztaikyt vel tikrai nenoriu.
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 29, 21:13)
man tai pykta ant coliukes daktaro, kodel jis nerekomenduoja kokio dakraro jos mieste, kad ja sektu

nu bet gal taip nedaroma

kam jam rekomenduot jei tokius pinigus grynais i rankas duoda???? 10 min. = 130 lt ir go go namucio arba i maxima mesytes pirkt
bliamba, kazkuri rasete, kad pries vaziuojant i vilniu pirma siauliuose pas savo gyd apsilankot apziurai. pleassssse help. parekomenduokit. i AZ kontaktus parasykit jei negaila.
aciu