Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

jeigu gerai pamenu, tai sanle taip daro 4u.gif
Pas siaulietukes paklausk, tikrai tures, ka parekomenduot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 30 rugpjūčio 2007 - 17:56
QUOTE(cooliuke @ 2007 08 30, 18:48)
jau vis linkstu i tos idejos puse. tik nezinau kur kreiptis, nes kai mane viena "tokia" jau sugebejo 3 kartus pastimuliuoti be apziuru, tai bijau kad nebutu blogiau. pamenu pas ta ginekologe kur stimuliavausi tuos 3 kartus tai eidavau i gimdymo namus, ten yra echoskopas. tai nesvarbu kad turi galimybe apziureti vaginaliniu butu, visada ziuredavo tik per virsu smile.gif ir liepdavo ateiti visad su pilna pusle. o man tai kazkoks kosmaras ta pusle. viena karta reikejo gyd laukti tai vos nepridariau prie duru, nes galvojau jei nueisiu i tulika - viska paleisiu. man tai cia kazkoks marazmas, zmogaus kankinimas. jei sedeciau namie ir netureciau ka veikti tai gal ir kaupciau as ta pusle. bet kai darbe itampa - uzsimirsusi ir nulekiu i tulika smile.gif tai atsimenu ne karta yra isvariusi, kai atejau tuscia pusle. sako nieko nematau smile.gif o kad su tuo "pagaliuku" patikrintu is vidaus tai net nepasiulo (aisku as tik vilniuje pas K suzinojau kad ir tokiu budu galima echoskopuoti). na tai ant tokios uztaikyt vel tikrai nenoriu.

Ale skaitau kaip užpraeito amžiaus siaubo istoriją blink.gif blink.gif
kam jam rekomenduot jei tokius pinigus grynais i rankas duoda???? 10 min. = 130 lt ir go go namucio arba i maxima mesytes pirkt 

O dėl tų 130 lt. tai aš irgi pasipiktinus, galėtų,kai ateini tik folikulo "pasimatuot", imti tik už echo, t.y. be mokesčio už konsultaciją, bet ne- kiekvieną kartą "varo pagal pilną programą" verysad.gif Ką padarysi- visur biznis... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2007 08 30, 18:48)
jau vis linkstu i tos idejos puse. tik nezinau kur kreiptis, nes kai mane viena "tokia" jau sugebejo 3 kartus pastimuliuoti be apziuru, tai bijau kad nebutu blogiau. pamenu pas ta ginekologe kur
bliamba, kazkuri rasete, kad pries vaziuojant i vilniu pirma siauliuose pas savo gyd apsilankot apziurai. pleassssse help. parekomenduokit. i AZ kontaktus parasykit jei negaila.
aciu

jei ne paslaptis, kas ta ginekologė buvo doh.gif blink.gif
Atsakyti
Relaks, brauk mane iš sąrašo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lobis @ 2007 08 30, 23:07)

nu ***** verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lobis @ 2007 08 30, 22:07)

laikykis,sirdele,net nezinau,ka pasakyt verysad.gif verysad.gif zinau,kaip tau dabar sunku verysad.gif
Atsakyti

žinau kaip liūdna, bet nepasiduok, kaip sakoma, laimi stipriausi. tad būk labai stipri 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Atsakyti

Vel liudesys verysad.gif Laikykis mergyt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiffany @ 2007 08 31, 07:46)
labas rytas  4u.gif

Labas rytas 4u.gif
Dabar tu pirmoji eileje prie rezultatu mirksiukas.gif ar tebenesioji krutine?
Atsakyti
Kaip gaila Lobi verysad.gif tik nepasiduok 4u.gif

Labas rytas mergaites 4u.gif Kas naujesnuo musu skyrelyje? ax.gif

Blndz kaip sekesi vakar pas gine? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pachira: 31 rugpjūčio 2007 - 07:06
Visoms labas!!!! Ačiu kad palaikote 4u.gif Tikrai gaila kad šį kartą vėl nesekmė - bet aš tikrai turiu rižto kovoti bigsmile.gif Rytoj skrisiu į Turkija ir pailsėsiu prieš sekančia IUI. Tikiu kad pailsėjęs organizmas duos gerų rezultatų 4u.gif Labai norėčiau, po sugrįžimo pamatyti jus nestuke.gif wub.gif . Butu labai džiugu jei statistika pagerėtu. nesuprantu iš kur daktarai ima 15% pastojimo nuo IUI - dėje pagal musų statistiką tokių rezultatų nėra. Tai va gerinkit rezultatus wub.gif O aš jei viskas bus OK rugsėji darysiu 3 IUI g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lobis @ 2007 08 31, 09:09)
Visoms labas!!!! Ačiu kad palaikote 4u.gif  Tikrai gaila kad šį kartą vėl nesekmė - bet aš tikrai turiu rižto kovoti  bigsmile.gif  Rytoj skrisiu į Turkija ir pailsėsiu prieš sekančia IUI. Tikiu kad pailsėjęs organizmas duos gerų rezultatų 4u.gif  Labai norėčiau, po sugrįžimo pamatyti jus nestuke.gif  wub.gif . Butu labai džiugu jei statistika pagerėtu. nesuprantu iš kur daktarai ima 15% pastojimo nuo IUI - dėje pagal musų statistiką tokių rezultatų nėra. Tai va gerinkit rezultatus wub.gif  O aš jei viskas bus OK rugsėji darysiu 3 IUI g.gif

Gero tau poilsio nuo visu tu proceduru, skaiciavimu, saves analizavimo ir visu kitu laukimo sindromu 4u.gif
Atsakyti