Pas siaulietukes paklausk, tikrai tures, ka parekomenduot
jeigu gerai pamenu, tai sanle taip daro 
QUOTE(cooliuke @ 2007 08 30, 18:48)
jau vis linkstu i tos idejos puse. tik nezinau kur kreiptis, nes kai mane viena "tokia" jau sugebejo 3 kartus pastimuliuoti be apziuru, tai bijau kad nebutu blogiau. pamenu pas ta ginekologe kur stimuliavausi tuos 3 kartus tai eidavau i gimdymo namus, ten yra echoskopas. tai nesvarbu kad turi galimybe apziureti vaginaliniu butu, visada ziuredavo tik per virsu
ir liepdavo ateiti visad su pilna pusle. o man tai kazkoks kosmaras ta pusle. viena karta reikejo gyd laukti tai vos nepridariau prie duru, nes galvojau jei nueisiu i tulika - viska paleisiu. man tai cia kazkoks marazmas, zmogaus kankinimas. jei sedeciau namie ir netureciau ka veikti tai gal ir kaupciau as ta pusle. bet kai darbe itampa - uzsimirsusi ir nulekiu i tulika
tai atsimenu ne karta yra isvariusi, kai atejau tuscia pusle. sako nieko nematau
o kad su tuo "pagaliuku" patikrintu is vidaus tai net nepasiulo (aisku as tik vilniuje pas K suzinojau kad ir tokiu budu galima echoskopuoti). na tai ant tokios uztaikyt vel tikrai nenoriu.
Ale skaitau kaip užpraeito amžiaus siaubo istoriją
kam jam rekomenduot jei tokius pinigus grynais i rankas duoda???? 10 min. = 130 lt ir go go namucio arba i maxima mesytes pirkt
O dėl tų 130 lt. tai aš irgi pasipiktinus, galėtų,kai ateini tik folikulo "pasimatuot", imti tik už echo, t.y. be mokesčio už konsultaciją, bet ne- kiekvieną kartą "varo pagal pilną programą"
QUOTE(cooliuke @ 2007 08 30, 18:48)
jau vis linkstu i tos idejos puse. tik nezinau kur kreiptis, nes kai mane viena "tokia" jau sugebejo 3 kartus pastimuliuoti be apziuru, tai bijau kad nebutu blogiau. pamenu pas ta ginekologe kur
bliamba, kazkuri rasete, kad pries vaziuojant i vilniu pirma siauliuose pas savo gyd apsilankot apziurai. pleassssse help. parekomenduokit. i AZ kontaktus parasykit jei negaila.
aciu
bliamba, kazkuri rasete, kad pries vaziuojant i vilniu pirma siauliuose pas savo gyd apsilankot apziurai. pleassssse help. parekomenduokit. i AZ kontaktus parasykit jei negaila.
aciu
jei ne paslaptis, kas ta ginekologė buvo
Relaks, brauk mane iš sąrašo.
QUOTE(Lobis @ 2007 08 30, 22:07)
laikykis,sirdele,net nezinau,ka pasakyt
žinau kaip liūdna, bet nepasiduok, kaip sakoma, laimi stipriausi. tad būk labai stipri
labas rytas
Vel liudesys
Papildyta:
QUOTE(Tiffany @ 2007 08 31, 07:46)
Labas rytas
Dabar tu pirmoji eileje prie rezultatu
Visoms labas!!!! Ačiu kad palaikote
Tikrai gaila kad šį kartą vėl nesekmė - bet aš tikrai turiu rižto kovoti
Rytoj skrisiu į Turkija ir pailsėsiu prieš sekančia IUI. Tikiu kad pailsėjęs organizmas duos gerų rezultatų
Labai norėčiau, po sugrįžimo pamatyti jus
. Butu labai džiugu jei statistika pagerėtu. nesuprantu iš kur daktarai ima 15% pastojimo nuo IUI - dėje pagal musų statistiką tokių rezultatų nėra. Tai va gerinkit rezultatus
O aš jei viskas bus OK rugsėji darysiu 3 IUI
QUOTE(Lobis @ 2007 08 31, 09:09)
Visoms labas!!!! Ačiu kad palaikote
Tikrai gaila kad šį kartą vėl nesekmė - bet aš tikrai turiu rižto kovoti
Rytoj skrisiu į Turkija ir pailsėsiu prieš sekančia IUI. Tikiu kad pailsėjęs organizmas duos gerų rezultatų
Labai norėčiau, po sugrįžimo pamatyti jus
. Butu labai džiugu jei statistika pagerėtu. nesuprantu iš kur daktarai ima 15% pastojimo nuo IUI - dėje pagal musų statistiką tokių rezultatų nėra. Tai va gerinkit rezultatus
O aš jei viskas bus OK rugsėji darysiu 3 IUI 
Gero tau poilsio nuo visu tu proceduru, skaiciavimu, saves analizavimo ir visu kitu laukimo sindromu