nu man net fantazija atšoko gimdyt Šiauliuose nuo tų pasakojimų...ot humaniška specialybė>>>>>>>>ir kokios dirba raganos...baisu

QUOTE(*dream* @ 2008 01 25, 10:30)
nu man net fantazija atšoko gimdyt Šiauliuose nuo tų pasakojimų...ot humaniška specialybė>>>>>>>>ir kokios dirba raganos...baisu 

Paprasciausiai nekreipk demesio. Labai gerai, kai kas nors yra salia, pvz. vyras ,tai jos biski prisibijo savo replikas metyt
QUOTE(Minnra @ 2008 01 25, 12:14)
Paprasciausiai nekreipk demesio. Labai gerai, kai kas nors yra salia, pvz. vyras ,tai jos biski prisibijo savo replikas metyt
nu man nereikt ir vyro...

QUOTE(*dream* @ 2008 01 25, 12:22)
nu man nereikt ir vyro...
pati medikė esu, pastatyčiau į vietą mygam...
bet kaip man pikta kad jos tokios baisios...užjaučiu kam teko su jomis susidurti 

as tai ir be vyro puikiai issiverciau, nes buvo ispanijoj

QUOTE(Dunja @ 2008 01 25, 15:27)
as tai ir be vyro puikiai issiverciau, nes buvo ispanijoj
bet nepasakyciau kad raganos buvo
tik viena tokia papezus, pastoviai nepatenkinta, bet as nekreipiau demesio, jei man reikejo, ejau, klausiau, lindau i aki, cia ju darbas ir jokie ju persukti veidai manes nenubaide
tik viena daktare vaiku, tokia sena nepatiko, kai pamate, kad turiu atsivezus zinduka ir buteliuka kad pasiuto rekt, slepk kad nematyciau
tarybines liekanos

nu šakės

Labas, merginos.
Norejau paklausti, ar kas nors gimdete be jokio susitarimo su gydytojais. Mano gydytoja tikino, kad as puikiausisi apseisiu be jos, pagimdisiu pati, jokiu problemu ne bus. Kaip elgtis siuo atveju. Ar verta jai atsidekuoti ir kiek uz prieziura? Ir kiek kaionuos man pats gimdymas?
aciu
Norejau paklausti, ar kas nors gimdete be jokio susitarimo su gydytojais. Mano gydytoja tikino, kad as puikiausisi apseisiu be jos, pagimdisiu pati, jokiu problemu ne bus. Kaip elgtis siuo atveju. Ar verta jai atsidekuoti ir kiek uz prieziura? Ir kiek kaionuos man pats gimdymas?
aciu
QUOTE(dzintarele @ 2008 01 25, 21:18)
Labas, merginos.
aciu
aciu
Būtų labai ydomu sužinot, kokia gydytoja taip pasakė, nes ir man tą patį sakė

Nuvykus gimdyt mano gydytoja tik pašnekėjo su tuo personalu, prie kurio teko gimdyt, ir viskas klojosi puikiai,atsidėkojau gydytojams ir visiems kitiems simboliškai, o kas dėl priežiūros , tai po kiekvieno apsilankymo palikdavau, nes ėjau privačiai, o po gimdymo savo gydytojai dar dovanėlę vežiau.
Viskas bus gerai, nesijaudink ir mažiau komentarus skaityk

O pogimdyvine priežiūra nusivilsi visu 100 procentų, man tik viena tokia jauna seselė su akinukais, šviesi,ilgais plaukais maloni buvo.
QUOTE(jpaula @ 2008 01 26, 15:28)
Būtų labai ydomu sužinot, kokia gydytoja taip pasakė, nes ir man tą patį sakė
Nuvykus gimdyt mano gydytoja tik pašnekėjo su tuo personalu, prie kurio teko gimdyt, ir viskas klojosi puikiai,atsidėkojau gydytojams ir visiems kitiems simboliškai, o kas dėl priežiūros , tai po kiekvieno apsilankymo palikdavau, nes ėjau privačiai, o po gimdymo savo gydytojai dar dovanėlę vežiau.
O pogimdyvine priežiūra nusivilsi visu 100 procentų, man tik viena tokia jauna seselė su akinukais, šviesi,ilgais plaukais maloni buvo.

Mano gydytoja Zina JUneviciene. Ji labai man patinka. Labai rami, maloni, nevercia gerti tableciu. Sako- tyrimai visi geri, kam reikia chemijos. net vitaminu nesiulo primigtinai.
Del prieziuros po gimdymo nesijaudinu. Pgaliau turiu lezuvi, reikes paklausiu- jau nebelauksiu kol ateis ir klaus ar kuo reikia ir kokia mano savijata. Pagaliau, turiu seima. Jeigu bus blogai, tai visada kas nors bus salia ir gales pakviesti pagalbos. Dar zinau, kad GN po nauju metu viksta rotaciaj- gydytojai is vieno skyriaus pereina dirbti i kita. Gal taip ir ir su seseliais. Tai gal visai dabar bus ne raganos. Man gidmyti kovo pradziau.
QUOTE(dzintarele @ 2008 01 26, 21:20)
Mano gydytoja Zina JUneviciene. Ji labai man patinka. Labai rami, maloni, nevercia gerti tableciu. Sako- tyrimai visi geri, kam reikia chemijos. net vitaminu nesiulo primigtinai.
Del prieziuros po gimdymo nesijaudinu. Pgaliau turiu lezuvi, reikes paklausiu- jau nebelauksiu kol ateis ir klaus ar kuo reikia ir kokia mano savijata. Pagaliau, turiu seima. Jeigu bus blogai, tai visada kas nors bus salia ir gales pakviesti pagalbos. Dar zinau, kad GN po nauju metu viksta rotaciaj- gydytojai is vieno skyriaus pereina dirbti i kita. Gal taip ir ir su seseliais. Tai gal visai dabar bus ne raganos. Man gidmyti kovo pradziau.
Gydytojai migruoja, sesutės lieka vietoje. Teko gulėt ligoninėj kaip tik tuo metu.
QUOTE(dzintarele @ 2008 01 25, 21:18)
Aš gimdysiu nesitarusi

Sveikos, mamytes
Noriu paklaust keliu klausimu, kurie bus galbut ne i tema, bet kur kitur paklaust nezinau. Esu busima mama, gimdymas arteja, ir labai noreciau, kad kas nors smulkiai aprasytu kaip ten ta gimdykla atrodo, kas ten per vieta (neturiu pazistamu, neseniai gimdziusiu, taigi ir ko paklaust nezinau)? kaip ten su rubais?ar ligonine duoda gimdymui skirta apranga, ar savo reikia turet,o gal isvis po ta gimdykla reikia pliku uzpakaliu lakstyt?
ir ar gimdant ten kojas reikia ant tu metalu pakelt,kaip ant lektuvo?ar ne?jei taip, tai jug siaubingai nepatogu,kaip galima tokioj padety gimdymui susikaupt? atsiprasau uz neismanyma,bet tikrai neisivaizduoju kaip ten viskas vyksta ir kas ten per vieta..aprasykit,jei galit kas nors viska nuodugniai,man, tamsuolei..

o kaip GN salta... brrr...
bent jau koridoriuj
tik iejus i gimdykla dave placius suplysusius marskinius baltus
bet tai maziausiai rupejo

QUOTE(mazoji_feja @ 2008 01 30, 19:35)
1.kaip ten su rubais?ar ligonine duoda gimdymui skirta apranga, ar savo reikia turet,o gal isvis po ta gimdykla reikia pliku uzpakaliu lakstyt? 

tik iejus i gimdykla dave placius suplysusius marskinius baltus

bet tai maziausiai rupejo