[quote=mazoji_feja,2008 01 30, 22:05]
tik iejus i gimdykla dave placius suplysusius marskinius baltus

bet tai maziausiai rupejo
[/quote]
isivaizduoju,kad ne tas galvoj,bet man rupi ir tas..

o ilgi ar trumpi tie marskiniai? ar nera jokios galimybes su savo rubais but?
[/quote]
man ir tokius marskinius dave
[quote=mazoji_feja,2008 01 31, 18:56]
Aga, vienu zodziu reikalus su rubais kaip ir issiaiskinau
o gal kas galit papasakot apie pacia gimdykla ir pati gimdyma, ar gimdyt reikia tokioj baisioj padety,kojas kazkur i padanges pakelus?

juk tai baisiai nepatogu..
kaip atrodysiu man nerupi,tiesiog viskas labai smalsu,nes neturiu ko pasiklaust,nera artimu, neseniai gimdziusiu,tuose reikaluose esu visai zalia
[/quote]
gimdykla kaip gimdykla, is tikro net nelabai pamenu, nes nuvaziavau su 9 cm atsidariusiu kakleliu

, ir kojas i padange kilo, ir visa kita, bet man labai padejo mano gydytoja kuri visada buvo salia, tad po 40 min turejau dukryte
Papildyta:
QUOTE(Dunja @ 2008 01 25, 14:27)
as tai ir be vyro puikiai issiverciau, nes buvo ispanijoj

bet nepasakyciau kad raganos buvo

tik viena tokia papezus, pastoviai nepatenkinta, bet as nekreipiau demesio, jei man reikejo, ejau, klausiau, lindau i aki, cia ju darbas ir jokie ju persukti veidai manes nenubaide

tik viena daktare vaiku, tokia sena nepatiko, kai pamate, kad turiu atsivezus zinduka ir buteliuka kad pasiuto rekt, slepk kad nematyciau

tarybines liekanos
zinok, ji dar tebedirba, man neleido vaiko ant ranku supti, sako kam supi, juk ir lovytej ji gali buti, o man tada labai norejosi prie jos vis glaustis, tad nepadejau jos vistike