QUOTE(mazoji_feja @ 2008 01 30, 20:35)
Sveikos, mamytes Noriu paklaust keliu klausimu, kurie bus galbut ne i tema, bet kur kitur paklaust nezinau. Esu busima mama, gimdymas arteja, ir labai noreciau, kad kas nors smulkiai aprasytu kaip ten ta gimdykla atrodo, kas ten per vieta
man dave mini marskinius

nu tikrai auksciau keliu

o kaip ten gimdyt, per migla atsimenu... rods, ispiri kojas i spec. atramas, rankom stipriai stipriai isikabini, nu, ir stumi gulsciom is visu jegu...

man labiausiai norejosi per saremius griut keturpescia, nu bet lova per auksta, kazkaip nepatogu, o ant zemes irgi buvo geda voliotis...

jokie vyro glostymai ir gilus kvepavimai nepadejo- zodziu, dzin, kaip ten atrodai ir ka tau daro- norisi tik kuo greiciau kiekviena saremi pratempt...
QUOTE(-JURGITA- @ 2008 01 31, 01:27)
O ir rubu savo gaila buna, jei smarkiau kraujuoji ar prakaituoji - tik antros dienos vakare savo pizamos uzsimaniau

butent- valdiskus naktinius atnesa kas ryta naujus, o savo neissiskalbsi kriauklej, tai geriau pirmas dienas sacvo tasiuke palaikyt...
QUOTE(kerija @ 2008 01 31, 17:55)
Gimdymo metu rūbai turi būti sterilūs. O iš namų atvežtiniai tokie nėra.Beto, ką tik gimusį lelių deda ant nuogos krūtinės(bent jau man taip dėjo Aš, nors ir papuoliau į tuos 2 proc., bet Man labiau rūpėjo, kaip neapsišikt gimdant
o man ant pilvo padejo, ir kai noejau prisitraukt arciau, liepe neliest

(aiksu, prisitraukiau ir pabuciavau

)
del apsi..kimo as irgi labai bijojau, manau, gal ir padariau truputi, bet ka gi daryt, taip turi but, ir kazkodel visai negeda dabar...
QUOTE(mama1 @ 2008 02 01, 19:55)
Aisku, tas negalioja skyriuje po gimdymo, ten toks priestvaninis skyrius, kieciausios ten valytojos Cia joms uz tai, kad 5 ryto sviesas palatoj isijungia ir dangcius tranko.

visa nakti nemiegojus, tuo laiku jau uzsnusdavau, kai tik cikst- uzsidega visos lempos visu pajegumu ir pradeda skuduru palei nosi mojuot

nu sakes, sito tai nepamirstu iki siol...
o siaip buvau prisiskaicius labvai baisiai apie pogimdyvini, bet pirma nakti, kai atveze is gimdyklos, pasitaike man sesele-angelas, visa nakti vaiksciojo, ramino vaikeli, sypsojosi, snekino mane, zodziu, kazkoks is dangaus nusileides angelas... bet tik ta nakti ja ir temaciau... dekoju jai... o paskui visokiu buvo

kol gireztai nepasakysi- tai nieko nebus. na, tikrai nera blogas personalas, bet as kazkodel begau is ligonines kaip is didziausio kosmaro- valdiski namai, valdiskos fizionomijos, valdiskai atliekamas darbas....
Kada stovi nugara į šviesą, matai tik savo šešėlį (K. Gibran)