Isteis jaudinuos, kad visa tai nepasikartotu...
Tu teisi - einu pamedituosiu, kad greit cia parasyciau "Personalas Siauliu GN pasikeites i geraja puse "
Na mamytes, laikausi iš paskutinių kaip ten viskas bus...Laukiau vakar, laukiu šiandien, lauksiu rytoj tuomet ir parašysiu kaip sekėsi Esu kantri ir mandagi, neieškau problemų ten kur jų nėra , tačiau, kad man gadins gyvenimą kažkokios neišmanėlės, tai jau tikrai nesileisiu Jau pakankamai buvau tolerantiška, todėl šį kart pasiryžusi blogiausiam PS. Kažkaip su pirmu leliumi nepamenu, kad būtų prasta personalo priežiūra
Na mamytes, laikausi iš paskutinių kaip ten viskas bus...Laukiau vakar, laukiu šiandien, lauksiu rytoj tuomet ir parašysiu kaip sekėsi Esu kantri ir mandagi, neieškau problemų ten kur jų nėra , tačiau, kad man gadins gyvenimą kažkokios neišmanėlės, tai jau tikrai nesileisiu Jau pakankamai buvau tolerantiška, todėl šį kart pasiryžusi blogiausiam
PS. Kažkaip su pirmu leliumi nepamenu, kad būtų prasta personalo priežiūra
Turiu klausimuką , kas gimdėt ne per seniausiai. Ar, jei prireikia, ligoninėj turi elektrinius pientraukius? Kituose miestuose, girdėjau, kad pasiūlo, o kaip Šiauliose?
Turiu klausimuką , kas gimdėt ne per seniausiai. Ar, jei prireikia, ligoninėj turi elektrinius pientraukius? Kituose miestuose, girdėjau, kad pasiūlo, o kaip Šiauliose?
[quote=kice,2008 02 20, 19:30]
tiesiog negali buti.. Gal as ne tuose Šiauliu gn gimdziau?
O gal reikia sypsena ir mandagumo kauke paciai mamytei uzsideti pirmiausia?
na manau kai esi nėščia pirmą kartą ir nieko rodos nežinai tai tikrai eini nusiteikęs ir mandagiai ir nuolankiai bendrauti kad tik tau padėtų ir patartų, o ne akis draskyti
Ir šaunu kad tau pasisekė, o gal kuri nors iš personalo čia pasiskaitė kaip mes jas "liaupsiname ir dėkojame už gerą darbą"