Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas Užsienyje

QUOTE(Maverick @ 2007 10 30, 11:37)
sveikos, ka gaminam siandien?  bigsmile.gif

praeita savaite visos cepelinais vaisinotes, o as siandien bandysiu daryt  thumbup.gif , ziuresiu, kaip cia man iseis viskas  ax.gif

tai kelinta man atvaziuot? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2007 10 29, 17:53)
sorry  biggrin.gif

as susigaudziau recepta ir artimiausiom dienom leksiu pirkt varskes  bigsmile.gif . kadangi siaip varskes nevalgau, tai nezinau, ar paprastose pardese yra tos Farmers Cottage cheese  g.gif , ar jus, mergikes, tik pas rusus/lietuvius perkat  g.gif ?

Yra Farmers Cheese ir paprastuose parduotuvese. Bent jau pas mus tai tikrai yra, nemanau, kad pas jus jo gali nebuti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2007 10 30, 11:52)
tai kelinta man atvaziuot?  lotuliukas.gif

paprastai mes valgom apie 5:30-6pm mirksiukas.gif , bet gali atvaziuot ir anksciau bigsmile.gif , dar galesi pasivaisint puszaliu moliugu pyragu lotuliukas.gif

QUOTE(maya @ 2007 10 30, 12:05)
Yra Farmers Cheese ir paprastuose parduotuvese. Bent jau pas mus tai tikrai yra, nemanau, kad pas jus jo gali nebuti mirksiukas.gif

klausiu todel, kad niekada pati varskes nevalgau ir jos neieskojau anksciau. biggrin.gif MB valgo varske, bet ta fat free indeliuose... yack wacko.gif
bet va pyraguose, spurgose as varske megstu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maverick: 30 spalio 2007 - 18:32
ja ja.. galvoji anksciau atvaziuosiu tai tarkuot padesiu? As palauksiu kol tu tarka nusipirksi ir vel darysi, tada atvaziuosiu, kad netycia manes baltarankes i darba neikinkytum....
Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2007 10 30, 09:31)
paprastai mes valgom apie 5:30-6pm  mirksiukas.gif , bet gali atvaziuot ir anksciau  bigsmile.gif , dar galesi pasivaisint puszaliu moliugu pyragu  lotuliukas.gif
klausiu todel, kad niekada pati varskes nevalgau ir jos neieskojau anksciau.  biggrin.gif MB valgo varske, bet ta fat free indeliuose... yack  wacko.gif
bet va pyraguose, spurgose as varske megstu  mirksiukas.gif

Va tokia varske as perku paprastuose pardese user posted image
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2007 10 30, 13:18)
ja ja.. galvoji anksciau atvaziuosiu tai tarkuot padesiu? As palauksiu kol tu tarka nusipirksi ir vel darysi, tada atvaziuosiu, kad netycia manes baltarankes i darba neikinkytum....

zinok, kitas kartas gali buti tik po kokiu metu laugh.gif, nes paskutini karta cepakus dariau pries metus ax.gif

aciu, Maya 4u.gif . atrodo pazistamas ipakavimas, tai, turbut, esu macius pardej, tik kad varskes neperku, tai ir nekreipiau demesio blush2.gif . dabar bent jau zinosiu, kaip atrodo ir kokiu spalvu ieskot saldytuve biggrin.gif
Atsakyti
Mamia ar sitas? user posted image nes tinginys tai gavosi super skanus su situ dalyku, dabar naudosiu tik sita ir jokiu kakavu schmoll.gif
Atsakyti
As irgi tokia varske perku, kaip tik turiu nusipirkus, rytojaus varskeciui. O tinginio kaip uzsimaniau, sakes, negi reikes vakare gaminti doh.gif , cia pas jus kojos kelt negalima doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 10 30, 17:39)
Mamia ar sitas? user posted image nes tinginys tai gavosi super skanus su situ dalyku, dabar naudosiu tik sita ir jokiu kakavu  schmoll.gif

aga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(* Linužė * @ 2007 10 30, 15:55)
O tinginio kaip uzsimaniau, sakes, negi reikes vakare gaminti doh.gif , cia pas jus kojos kelt negalima doh.gif  lotuliukas.gif

Cia zinai kaip man atrodo kas kart kaip darau ta tinginy tai jis vis gaunasi su kiekvienu kartu vis skanesnis ir skanesnis doh.gif gal cia man taip kol nestuke.gif doh.gif
kad ir dabar blyn prisidariau vadinasi vakarienei meat balls su bulviu kose ir burokeliu misraine, vos kepuoju kaip kertu ir zinoma uzbaigsime vakariene tinginiu doh.gif bet cia dar ne paskutinis siandiena valgymas doh.gif dar eisiu pries nakti pasisotint, nu toks apetitas zveriskas kad ne duok dieve biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mamia @ 2007 10 30, 16:13)

Cia vadinasi as jau tinginy uzbaigineju tai kitam kartui gi neturiu tu pre-melted chocolate pokeliu eisiu ieskot i parde, nes vel darysiu biggrin.gif mirksiukas.gif 4u.gif tik pasitikslinau ar sitie 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 10 30, 15:39)
Mamia ar sitas? user posted image nes tinginys tai gavosi super skanus su situ dalyku, dabar naudosiu tik sita ir jokiu kakavu  schmoll.gif

kaip tingini darai? blush2.gif as kazkada bandziau, bet man gavosi s... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2007 10 30, 16:30)
kaip tingini darai?  blush2.gif   as kazkada bandziau, bet man gavosi s...   doh.gif

Esu idejus saldumynu man rodos temoj tinginio recepta bet pasikartosiu dar syki:

0.5 kg sausainiu (as perku pas rusus "alionushka")
2 pokeliu pre-melted chocolate va ta spokelis kur virsuje man netycia mamia uzrode, siaip dedavauy kazkur 4 saukstus kakavos ne saldintos.
200g 80% riebumo sviesto.
1 indelis kondensuoto pieno, as naudoju velgi nestle firmos indeli.

Toliau ant ugnies silpnos istripdini sviesta, tada deda kakava(nes tik svieste ji istirps ir nesusoks i gabaliukus) arba tuos du pokelius pre-melted chocolate.... ir indeli kondensuoto pieno, viska ismaisai iki vienodos mases,visas veiksmas vyksta ant silpnos ugnies... manji tarsi pradeda tirstet ir as isjungiu....truputeli atvesusia pilu ant sulauzytu sausiniu, vonioju i maistine plevele desras , vat tau ir tinginys 4u.gif

P.S. siaip man gaunasi visada, as pastebejau kad mase pavirinus ilgiau ji ima daugiau tirstet, o tas tirstuma snu kaip tau pasakyt man nebuna skysta labai, tokia potirste ir tada 0.5kg sausainiu uztenka sociai, bet jei matai ka dskyscio pe rdaug damesk sausainiu ir tiek, arba nesupilk visa mase, as niekada nesuverciu visos is karto po truputeli ir mentele apveliu isleto kad nesusitrintu sausainiai.... mase su sausainiais neturi but skysta, turi sausainiai gerai buti apsivele ir viskas ciki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puiki_mamyte: 31 spalio 2007 - 00:41