QUOTE(doviliushka @ 2007 10 30, 16:30)
kaip tingini darai?

as kazkada bandziau, bet man gavosi s...
Esu idejus saldumynu man rodos temoj tinginio recepta bet pasikartosiu dar syki:
0.5 kg sausainiu (as perku pas rusus "alionushka")
2 pokeliu pre-melted chocolate va ta spokelis kur virsuje man netycia mamia uzrode, siaip dedavauy kazkur 4 saukstus kakavos ne saldintos.
200g 80% riebumo sviesto.
1 indelis kondensuoto pieno, as naudoju velgi nestle firmos indeli.
Toliau ant ugnies silpnos istripdini sviesta, tada deda kakava(nes tik svieste ji istirps ir nesusoks i gabaliukus) arba tuos du pokelius pre-melted chocolate.... ir indeli kondensuoto pieno, viska ismaisai iki vienodos mases,visas veiksmas vyksta ant silpnos ugnies... manji tarsi pradeda tirstet ir as isjungiu....truputeli atvesusia pilu ant sulauzytu sausiniu, vonioju i maistine plevele desras , vat tau ir tinginys
P.S. siaip man gaunasi visada, as pastebejau kad mase pavirinus ilgiau ji ima daugiau tirstet, o tas tirstuma snu kaip tau pasakyt man nebuna skysta labai, tokia potirste ir tada 0.5kg sausainiu uztenka sociai, bet jei matai ka dskyscio pe rdaug damesk sausainiu ir tiek, arba nesupilk visa mase, as niekada nesuverciu visos is karto po truputeli ir mentele apveliu isleto kad nesusitrintu sausainiai.... mase su sausainiais neturi but skysta, turi sausainiai gerai buti apsivele ir viskas ciki.