Įkraunama...
Įkraunama...

praktinį pozityvizmą praktikuojame toliau

QUOTE(Elldija @ 2008 03 07, 09:56)
Sveikos 4u.gif
ilgus metus save lakiau pozitivyste ax.gif Net maniau, kad man puikiai sekasi - dažniausiai būdavau geros nuotaikos, džiaugiausi viskuo aplinkui, mačiau daugybę gerų dalykų... Ir kitiems nuolatos padėdavau, pasijausti geriau. Kažkaip dažnai girdėdavau, kad šalia manęs gera ir ramu. Ir klūtis, nors jų buvo tikrai didelių, atrodydavo įveikiamos. Kažko siekiau gyvenime, svajojau. Žinau, kad dauguma mano ankstesnių svajonių tapo realybe tongue.gif
Deja, jau kelis mėnesius jaučiuosi visai susipainiojusi. Nuolatos pykstuosi su vyru namie, nebemoku džiaugtis net gi tuo, kas anksčiau man atrodė puikūs dalykai. Net nebepastebiu tikrai gerų dalykų, dėl kurių anksčiau bučiau šypsojusis visą dieną...
Nežinau, ar čia man vienai? Ar kartais ir kitoms buna tokių sunkių periodų? Ir svarbiausia, kaip vėl atsitiesti? Kaip vėl pajausti tą gyvenimo džiaugsmą? Kaip tapti tokia, kokia buvau anksčiau - o buvau  tiesiog laiminga blush2.gif

Manau per šventes vėl sugrįš gera pozityvi nuotaika.
Aš galvoju, kad tau yra kažkokių problemų, kurias gal tavo pasamonė priima perdaug dramatiškai. doh.gif
Gal atsisėdus susidaryk gerų ir blogų dalykų sarašėlį , kuris bus didesnis?
Jei pasamonė siunčia pavojaus signalus, o blogame saraše to neužrašei dar pergalvok, kur slypi problema.Gal paprasčiausiai išsikrovei , pervargai darbe ar namuose, gal ant savo pečių užsivertei per daug spręstinų problemų.Gal kažką galima perduoti atlikti kitiems , kažkas gali palaukti arba galima apsieiti kažko nepadarius.Na ir pribūriau... doh.gif
Pagalvok kuo gali palepinti, pamaloninti save.Jei leidžia finansai pasidaryk savaitgalio išvyką su šeima Druskininkų vandens atrakcionuose, SPA procedūrose.
Gero savaitgalio . 4u.gif

Tiesa vis pamirštu paklausti, kodėl aš nemoku įkelti paveikslėlių.Nepriima man jų ši svetainė. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabija. @ 2008 03 09, 10:14)
kodėl aš nemoku įkelti paveikslėlių.Nepriima man jų ši svetainė. g.gif

user posted image

Gabija., kaip tu keli paveiksliuką? Pamėgink adresą nukopijuoti per IMG. mirksiukas.gif Man tai leidžia taip įkelt. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2008 03 09, 11:38)
user posted image

Gabija., kaip tu keli paveiksliuką? Pamėgink adresą nukopijuoti per IMG. mirksiukas.gif Man tai leidžia taip įkelt. rolleyes.gif

Tai mano nemokšiškas klausimas.O kaip tai daroma kalbant lietuviškai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabija. @ 2008 03 09, 19:55)
Tai mano nemokšiškas klausimas.O kaip tai daroma kalbant lietuviškai? g.gif

O kaip tu mėgini įkelt paveiksliuką, nuotrauką? smile.gif

Rašydama žinutę, rasi eilutę
http:// IMG @ QUATE CODE.

Matai? ax.gif

Tai štai, paveiksliuko adresą (nukopijavus iš Properties) įkeli per IMG. mirksiukas.gif
Atsakyti

Ruosiuos operacijai sad.gif Mintys juodos,juodos.Vakare miegoti einu devinta ir visa diena
galiu pramiegoti,tokia savijauta.
Dar SM kazkiek prasiblaskau,bandziau skaityti "Musu pasamones galia"-negaliu nesiskaito.

Patarkit kaip suimti save i rankas???
Atsakyti
O gal kokia gera knyga is lentynos paskaityk, kartais popieriuas lape tekstas lengviau skaitosi, nei kompiuuterio ekrane.

O as prasiblaskiau savaitgali, tai uzsimirso visos baimes. Rytoj zygiuosiu i darba superines nuotaikos, o ir darbo pasiilgus ir svarbiausia su optimistinem nuotaikom. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(shaiba @ 2008 03 11, 19:16)
Ruosiuos operacijai sad.gif Mintys juodos,juodos.Vakare miegoti einu devinta ir visa diena
  Dar SM kazkiek prasiblaskau,bandziau skaityti "Musu pasamones galia"-negaliu nesiskaito.

Labas, o kokia tai operacija? Gal baimes akys didesnes? bigsmile.gif Tu geriau, kai pajusi, kad bijai, isisvaizduok, kaip po narkozes pabundi, gera savijauta ir tau kas nors is mediku ar priziurinciu tave sako, kad viskas labai gerai praejo. O del to, kaip suimti save i rankas, sunku patarti, nes, kai per greit lauki greitu rezultatu, nieko nesigauna. Jei tik uzeis vel ta baimes banga, pasistenk patogiai atsigult ant nugaros, samoningai giliai ikvept ir iskvept, isiklausyk i savo kvepavima, isivaizduok, kaip oras patenka is pradziu i tavo nosi, paskui i plaucius, paskui tas deguonis greit patenka i kraujo apytaka, apeina visa rata kune, grizta i plaucius ir panaudotas iskvepiamas lauk. Gali buti, kad nesigaus is karto viska taip butent isivaizduot, bet svarbiausia, kad tu susikoncentruosi ties savo kvepavimu. Daryk tai tol, kol tau pagereja. Jei negali tuo metu prigult, isitaisyk siek tiek kur nors patogiai, uzmerk akis, ir daryk ta pati, ka rasiau. Kai tik deguonis aprupins daugiau tavo smegenis, pajusi, jog atsipalaiduoji ir tada isivaizduok, kad nubundi palatoj ir isgirsti labai gera naujiena, kad tau viskas tvarkoj.
O jei tau ta knyga nesiskaito, neskaityk, nes dar nesi priejusi liepto galo, kai nori kazka keist savo gyvenime, savo poziuri i gyvenima. Ta dziaugsma, kuri pajunti beskaitydama sia knyga, pajusi tik tuomet, kai tavo pasamone ir samone sutars ir nores pokyciu mirksiukas.gif Nepergyvenk, rasyk, padesim! Ir dar, kuo dazniau isiziurek i kasdienybes spalvas, jei jos tau per niurios, isivaizduok, kad tai paveikslas, esi tapytoja ir gali tas spalvas kitomis pakeist.
Labanakt visoms!
Atsakyti
aš irgi dabar nereali optimistė tapau bigsmile.gif
visos problemos man kelia šypseną...o prieš gerą savaitę norėjau verkti
o dabar pagalvojau kad mano problemos juokingos, ir galima jas spręsti bigsmile.gif
kodėl tokie pokyčiai?
ogi štai kodėl mirksiukas.gif wub.gif

user posted image
user posted image

Patarimas: jei norit prablaškyti savo mintis ir pabėgti nuo nuolatinio pilkumo Lietuvoje - vykit slidinėti bigsmile.gif apie problemas paliktas Lietuvoje nepagalvojau nei valandai schmoll.gif o grįžus į jas pažvelgiau kitaip wub.gif
Atsakyti
Dar prieš kelias dienas aš čia guodžiausi, kad gyvenimas neteko savo žavesio blush2.gif Dėkoju už palaikymą, šiandien jaučiuosi šiek tiek geriau. Padėjo šiek tiek atsigauti ilgas savaitgalis. Maloniai praleidome laiką su šeima kaime. Nebuvo nei kasdienybės, nei buities, nei barnių thumbup.gif
Dar labai padėjo susitikimas su drauge, kuri man priminė senus laikus, ir net ne pačius geriausiu. Lyginant dabartinis gyvenimas kaip pasaka, tik..... buvau primiršusi mirksiukas.gif
Dabar belieka laikytis toliau ir vertinti tai, ką turiu šiandien. mirksiukas.gif

Ačiū Gabija, apie mintį dėl gerų ir blogų dalykų sąrašėlio. Kai aš ji ėmiau rašyti, blogą dalyką tegalėjau sugalvoti vieną ax.gif Apie jį vakar ir gi pasikalbėjau su vyrų, tikiuosi buvau išgirsta

QUOTE(shaiba @ 2008 03 11, 18:16)

Shaiba, kažkada buvo situacija, kai aš sirgau. Gulėjau lovoje kelis mėnesius ir visi turėjo manimi rūpinti.... Aš tiesiog gulėdavau lovoje ir svajodavau, kas bus kai galėsiu vėl atsikelti ir gyventi paprastą savo kasdieninį gyvenimą. Svajodavau, kaip aš ankstyvą rytą bėgioju krosą, net rodos matydavau pirmuosius saulės spindulėlius, jausvau tą ryto vėsą. (tiesa pasveikusi to niekados neprisiruošiau padaryti) Svajodavau, kad aš einu į darbą, vaikštau po miestą.... Ir tos svajonės man padėdavo.
Pirmosios dienos, kai aš galiausiai išėjau iš namų, buvo kažkas nerealaus. Džiugino viskas aplinkui - žmonės, sniegas, kvapai, garsai. Rodės, kad nieko nėra geriau, kaip būti savarankišku žmogumi, kuris gali eiti kur tik nori.
Pabandyk ir tu pajausti tą jausmą, kuris apims tave, kai būsi vėl sveika. drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(`delfine` @ 2008 03 12, 15:41)
Patarimas: jei norit prablaškyti savo mintis ir pabėgti nuo nuolatinio pilkumo Lietuvoje - vykit slidinėti  bigsmile.gif  apie problemas paliktas Lietuvoje nepagalvojau nei valandai  schmoll.gif  o grįžus į jas pažvelgiau kitaip  wub.gif

drinks_cheers.gif
Kalnai visais metų laikais tikra atgaiva sielai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shaiba @ 2008 03 11, 18:16)

Natūralu bijoti, kad tavo kūną pjaustys.Aš jau patyriau normalią operaciją.Svarbiausia , kad pačios operacijos nejausi, narkozės dabar geros , nei pykino , nei velniai vaidenosi.
Blogiau , kad po to kiek skauda ir palatos moterys knarkia schmoll.gif .Bet nuo skausmo duoda vaistų, tiek kiek prašai ir naktį normaliai miegi.
O dabar išgerk raminamųjų arbatų, jei gali pakęsti valerijono kvapą, arba paprašyk išrašys receptą raminamiesiems.Daugiau pavaikščiok gamtoje.
Po operacijos labai skanus pirmas sultinio šaukštas.Kažkas nerealaus.
Mintys materializuojasi, todėl įsivaizduok , kaip žvaliai atsibusi , sveiksi,
juk tai daroma tau pagelbėti.
Aukščiau galvą.
Atsakyti
QUOTE(Gabija. @ 2008 03 12, 19:16)
Natūralu bijoti, kad tavo kūną pjaustys.Aš jau patyriau normalią operaciją.Svarbiausia , kad pačios operacijos nejausi, narkozės dabar geros , nei pykino , nei velniai vaidenosi.
Blogiau , kad po to kiek skauda ir palatos moterys knarkia schmoll.gif .Bet nuo skausmo duoda vaistų, tiek kiek prašai ir naktį normaliai miegi.
O dabar išgerk raminamųjų arbatų, jei gali pakęsti valerijono kvapą, arba paprašyk išrašys receptą raminamiesiems.Daugiau pavaikščiok gamtoje.
Po operacijos labai skanus pirmas sultinio šaukštas.Kažkas nerealaus.
Mintys materializuojasi, todėl įsivaizduok , kaip žvaliai  atsibusi , sveiksi,
juk tai daroma tau pagelbėti.
Aukščiau galvą.

drinks_cheers.gif pritariu
todėl tikrai neverta dabar juodai galvoti schmoll.gif
aš turiu tėtį, 110% pesimistą...jam darė širdies operaciją, patikėk, kai žmogus netiki, labai labai yra sunku jam pačiam pasveikti.... gerai kad mes su mama optimizmo jam pūtėme nerealiom dozėm ax.gif
tu negalėsi sau padėti operacinėje, bet gali padėti prieš ir po operacijos - galvok tik teigiamai, kitaip negali būti, viskas pasiseks 4u.gif
Atsakyti
Taip, po operacijos sultinys būna toks skanus kaip niekad bigsmile.gif

O aš šiandien tokios geros nuotaikos, nes vakar supratau, kad viskas man klostosi tik į gerą. O naujas darbas taip man patinka, kad nebegalvoju apie rytojų. Džiaugiuosi šiandiena.

Per tv gerą mintį išgirdau : "jei galvočiau, kas blogo gali nutikti ateityje, prarasčiau nuostabią dabartį " thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti