QUOTE(Elldija @ 2008 03 07, 09:56)
Sveikos
ilgus metus save lakiau pozitivyste
Net maniau, kad man puikiai sekasi - dažniausiai būdavau geros nuotaikos, džiaugiausi viskuo aplinkui, mačiau daugybę gerų dalykų... Ir kitiems nuolatos padėdavau, pasijausti geriau. Kažkaip dažnai girdėdavau, kad šalia manęs gera ir ramu. Ir klūtis, nors jų buvo tikrai didelių, atrodydavo įveikiamos. Kažko siekiau gyvenime, svajojau. Žinau, kad dauguma mano ankstesnių svajonių tapo realybe
Deja, jau kelis mėnesius jaučiuosi visai susipainiojusi. Nuolatos pykstuosi su vyru namie, nebemoku džiaugtis net gi tuo, kas anksčiau man atrodė puikūs dalykai. Net nebepastebiu tikrai gerų dalykų, dėl kurių anksčiau bučiau šypsojusis visą dieną...
Nežinau, ar čia man vienai? Ar kartais ir kitoms buna tokių sunkių periodų? Ir svarbiausia, kaip vėl atsitiesti? Kaip vėl pajausti tą gyvenimo džiaugsmą? Kaip tapti tokia, kokia buvau anksčiau - o buvau tiesiog laiminga

ilgus metus save lakiau pozitivyste

Deja, jau kelis mėnesius jaučiuosi visai susipainiojusi. Nuolatos pykstuosi su vyru namie, nebemoku džiaugtis net gi tuo, kas anksčiau man atrodė puikūs dalykai. Net nebepastebiu tikrai gerų dalykų, dėl kurių anksčiau bučiau šypsojusis visą dieną...
Nežinau, ar čia man vienai? Ar kartais ir kitoms buna tokių sunkių periodų? Ir svarbiausia, kaip vėl atsitiesti? Kaip vėl pajausti tą gyvenimo džiaugsmą? Kaip tapti tokia, kokia buvau anksčiau - o buvau tiesiog laiminga

Manau per šventes vėl sugrįš gera pozityvi nuotaika.
Aš galvoju, kad tau yra kažkokių problemų, kurias gal tavo pasamonė priima perdaug dramatiškai.

Gal atsisėdus susidaryk gerų ir blogų dalykų sarašėlį , kuris bus didesnis?
Jei pasamonė siunčia pavojaus signalus, o blogame saraše to neužrašei dar pergalvok, kur slypi problema.Gal paprasčiausiai išsikrovei , pervargai darbe ar namuose, gal ant savo pečių užsivertei per daug spręstinų problemų.Gal kažką galima perduoti atlikti kitiems , kažkas gali palaukti arba galima apsieiti kažko nepadarius.Na ir pribūriau...

Pagalvok kuo gali palepinti, pamaloninti save.Jei leidžia finansai pasidaryk savaitgalio išvyką su šeima Druskininkų vandens atrakcionuose, SPA procedūrose.
Gero savaitgalio .

Tiesa vis pamirštu paklausti, kodėl aš nemoku įkelti paveikslėlių.Nepriima man jų ši svetainė.