QUOTE(Gabija. @ 2008 03 15, 21:12)
Pozityvizme reikia baigti su neapykanta.Tai velniškai sunku.Ką duos neapykanta anytai, kad dabar jos sūnaus , o tavo vyro išlindo kažkokie tavęs netenkinantys bruožai.Manau kad ir kai draugavot jis buvo toks pat, tik gal jo nepasitikėjimas savimi , tau leido pasijausti svarbesne , globėja,galėjai daugiau vadovauti.Ir tai tau patiko.Po to ateinha metas kai moteris nuo visko pavargsta ir norisi, kad kažkas dalį naštos nuimtų nuo pečių, įsivaizduoju kiek lakstymo prie statybų, štai tada ir pamatai , kad niekas tos naštos nepaims.O dėl neryžtingumo pradėk pati stumti , iš pradžių duok nesudėtingas užduotis, paaiškink.Po truputį žmogus įpras, kad smagu būti ir reikšmingu, kad ir jis gali kažką sutvarkyti.Jei aš teisingai supratau situaciją.
Esu ir aš neapkentusi.Tai toks alinanti s jausmas , kuris dažniausiai vis auga, pyktis atrodo sprogdina.
Gero savaitgalio, sekmadienį girdėjau bus gražu.
zinau kad neapykanta blogai. seip esu geras zmogutis... o nuo anytos atsiribojom kiek imanoma, per sventes valandziei uzsukam ir tiek. kiek kartuis jos esu girdejus "nu ka jau cia jus pasistatysit" "ka jau jus cia padarysit". toks vaizdas kad mes jau toki beviltiski. o MB bandau skatinti kazka daryti, surasau uzduotis

kai einam su kokiais darbininkais susitikt vis klausiu - mes taip taremes? o kaip tu ten sakei? ka tu galvoji? vis kad kazkaip ji uz liezuvio patempt. Jus labai teisingaisituacija supratot, tikrai po 7 metu nusibodo kad viska tempiu as. matau kad ir jis isgyvena, ir jaudinasi, bet tik kartais tai parodo. ir toks vaizdas kad jis nemato kiek as pastangu dedu kad tas namas uzaugtu. kartais su baltu pavydu paklausau kaip moterytes pareiskia "oi nezinau, cia vyras pas mus namo statybom uzsiima". nors aisku as taip ilgai negaleciau

nes kazkoks mergeliskas bruozas reiskiasi - vis atrodo kad bemanes nieks taip gerai nepadarys

bet as su tuo kovoju
turbut nuskambes juokingai, bet anyta dar nera buvus musu sklype su pamatais... as vis atidelioju ta jos apsilankyma, suprantu kad kazkada gi ateis tas metas. bet kai ji tokia kupina kazko neigiamo, as labai bijau kad i mano laimes kampeli ji kazko negero atves ir paliks

turbut vaikiskai mastau, bet taip jau yra
va ir prisipazinau
cia toki reti silpnumo momentai, kai leidziu sau pasibedavoti

vis atsiranda kazkokiu kliuciu, vis nauji nervukai. tai matyt toks sunkus metas
tikiuosi ryt grazi diena bus

vaziuosiu zeme kapstyti - sirdis atsigaus

buna sedziu sode, kapstau kokia gelyte sodindama, ir pagaunu save kad man taip labai gera ir ramu, o tada kazkaip net nustebus susimastau nu ir ko man cia taip gera
Papildyta:
QUOTE(Alan @ 2008 03 15, 23:24)
Su neapykanta išties baikit... keiskit tą jausmą kuo kitu - gal gailesčiu iš pradžių, paskui atlaidumu, galiausiai supratimu... Žmonės yra tokie, kokie yra. Mes jų nepakeisime. Vienintelis dalykas, kurį pakeisti galime - MŪSŲ POŽIŪRIS.

Ir nuo jo priklauso, kiek leisime sau būti laimingoms...
teisingai sakot. pirmus tris metus baiseliausiai jos nekenciau, po to pradejom atsiriboti, dabar ir "nekenciiamas zmogus" bandau pakeisti "negeras zmogus", kuriam visgi linkiu sekmes ir sveikatos gyvenime, kad tik musu nebeskaudintu