Įkraunama...
Įkraunama...

praktinį pozityvizmą praktikuojame toliau

na, va perskaičiau visą šią temelę thumbup.gif šaunuolės gi jūs 4u.gif reikės dar ankstesnes temeles kažkur susirasti ax.gif
Atsakyti
"Kiekviena negatyvi mintis apie save - daro mūsų gyvenimą pilką, varganą, nuobodų ir neįdomų kitiems ir sau pačiam. user posted imageKiekviename mūsų yra paslėpti lobiai ir tik nuo mūsų pačių priklauso ar mes leisime juos išvysti. Nuvalykime voratinklius ir dulkes nuo mūsų protų, juk kiekvienas iš mūsų esame unikalus ir nepakartojamas. Kito lygiai tokio paties nėra visame pasaulyje. Supraskite kokią mes turime vertę ir neleiskime savo pačių negatyvioms mintims žudyti tai, kas gero įdėta į mus ir tai, ko pasaulis laukia iš mūsų. Taip praturtindami save ir kitus."

Daug daug tik gerų, šviesių minčių! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 14 balandžio 2008 - 16:22
Sveikos, merginos 4u.gif

Ar Naujokes vis dar laukiamos? blush2.gif Buvau baisi pesimiste, nusivylusi gyvenimu, bet jau beveik 2 men. lankau joga, pradejau skaityri ezoterine literatura ir mano gyvenimas pradejo svieseti, o dar SM puikia tema radau, argi gyvenimas nenuostabus? wub.gif
Atsakyti
Šaunu thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2008 04 14, 18:59)
Sveikos, merginos  4u.gif

Ar Naujokes vis dar laukiamos?  blush2.gif  Buvau baisi pesimiste, nusivylusi gyvenimu, bet jau beveik 2 men. lankau joga, pradejau skaityri ezoterine literatura ir mano gyvenimas pradejo svieseti, o dar SM puikia tema radau, argi gyvenimas nenuostabus?  wub.gif

aš laukiu bigsmile.gif oi kaip aš noriu lankyti jogą wub.gif ir lankysiu tikrai žinau biggrin.gif
Atsakyti
Dekui merginos uz silta sutikima group.gif

Joga gerai veikia prota ir kuna... visada lankiau plaukima, aerobika ar gym'a, bet si kart susigundziau ismegint joga ir zinokit veza thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 14 balandžio 2008 - 20:51
Sveika prisijungus prie musu, Zunkeli
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2008 04 14, 21:50)

Joga gerai veikia prota ir kuna... visada lankiau plaukima, aerobika ar gym'a, bet si kart susigundziau ismegint joga ir zinokit veza   thumbup.gif

labas rytas smile.gif jogą aį irgi lankiau iki nėštumo, bet po to teko nutraukti smile.gif tikiuosi pavyks atnaujint man vėl šį užsiėmimą nes man tikrai patiko thumbup.gif bet joga ne visiems patinka- daug kas sako kad tai sėdėjimo sportas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(RVB @ 2008 04 16, 00:05)
Sveika prisijungus prie musu, Zunkeli

Sveikute group.gif
Papildyta:
QUOTE(daiwulencija @ 2008 04 16, 06:51)
labas rytas smile.gif jogą aį irgi lankiau iki nėštumo, bet po to teko nutraukti smile.gif tikiuosi pavyks atnaujint man vėl šį užsiėmimą nes man tikrai patiko  thumbup.gif  bet joga ne visiems patinka- daug kas sako kad tai sėdėjimo sportas  biggrin.gif

Nu taip ne visiems, bet saviitaiga gera gali pasidaryt ir tikrai kitaip atrodo nesekmes ir sunkumai...

Merginos, turiu prasyma, man valstybinis egzaminas si sestadieni, prasau parasykit man ka nors kas mane teigiamai nuteiktu, kazkaip tikiu, kad islaikysiu, bet vis vien siurpuliukai per kuna begoja book.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Įkelsiu šokius tokius "priminimus" apie savo gyvenimo formavimą pagal A.Svijašą.
user posted image

Tavo laimė arba
gyvenimas - tiktai žaidimas?..

Ar įmanoma formuoti savo gyvenimo įvykius energetine minties galia? Pasirodo, taip. Tam reikia kuo tvirčiau valdyti savo protą, liežuvį, norus...
"Tik nelaukite stebuklų. Jų paprasčiausiai nėra... Viskas, kas vyksta - amžino, nepakeičiamo įstatymo padarinys. Ir, be abejo, gali išsipildyti kiekvienas tavo noras..."

Septynios burtų lazdelės.
Ir jei tau nesiseka, gerai pagalvok - gal vieną jų išleidai iš rankų?"

Pirmasis principas:
"Jūs pati formuojate visus savo gyvenimo įvykius".
Iš pirmo žvilgsnio tai - ginčytinas teiginys. Argi patys formuojame savo ligas, nemalonumus šeimoje ar darbe, algos nemokėjimą, kainų augimą ir kitus gyvenimo "nuodus"?

Kažkam pašėlusiai sekasi, o jums - vieni nemalonumai. Kažkieno sveikatos nepakerta nei rūkymas, nei rūpesčiai, o jūs vos alsuojate... Kažką be galo myli, o jūsų dienos pilkšvai vienodos... Kas tai - bjaurus likimas, bloga karma ar koks netikęs Zodiako ženklas?
Ogi ne. Kiekvienas atsimintų tokį gyvenimo įvykį, kai išsipildė svajonė, ūmai atsirado mielas darbas ar kas pasiūlė žavią kelionę... Taigi - pirmiausia prisiminkite tokį netikėtai sėkmingą savo gyvenimo įvykį.

Antra - prisiminkite, kaip "pritraukėte" prie savęs negatyvius įvykius. Tarkim, bijojote, kad pavogs jūsų mašiną ir, nepaisant garsios signalizacijos, ją pavogė. O gal bijote peršalti, vaikštote nuolat apsimūturiavusi ir... nuolatos sloguojate. O gal ruošdamasi kokiam svarbiam reikalui, apmąstote dešimtį įmanomų negatyvios įvykių eigos būdų, atrandate visiems jiems gynybą, ir staiga užgriūna tas vienuoliktasis, nenumatytas, ir reikalas žlunga...

Pasirinkite tik vieną viršūnę ir - kopkite, kitas pasilikę ateičiai!

Esate vieniša? Tik mintyse nuolatos nesimėgaukite saldžiu gailesčiu sau. Verčiau įsivaizduokite įvairius susitikimus su savo būsimuoju ar būsimąja. Po kelių tokios kryptingos minties mėnesių jūs jį būtinai sutiksite - o kur jam daugiau dėtis? Žinoma, be svajonių būtina žengti ir realius žingsnius, antraip jokia svajonė neišsipildys.

Kaip tai vyksta? A.Svijašas remiasi egregorų teorija. Anot senovės astrologų bei ezoterikų, agregoras - tai savarankiškai besivystantis subtilaus pasaulio objektas, susietas su konkrečia žmonių grupe bei konkrečia idėja.

Egregoras gimsta, kai tam tikra grupė žmonių ima vienodai mąstyti. Taip susikuria partijų, draugijų, religijų, klubų, darboviečių egregorai... Vienodai mąstančių žmonių išskiriama psichinė energija arba minčių materija susilieja ir pamažu įgauna tam tikrą dydį. Maži bendrų minčių egregorai, anot ekstrasensų - it debesėliai, o galingi tamsūs debesys - stiprūs egregorai; patys galingiausi - krikščionybės, induizmo, musulmonybės, budizmo... Jie juose esančiam žmogui duoda apsaugą. Dar egzistuoja šeimos, mokslo, meno, politikos, karo, nacionalizmo egregorai bei daugybė kitų. Ir - "laimės" bei "nelaimės" egregorai.

Tie žmonės, tvirtina parapsichologai, kurie ne kartą jautėsi "patys nelaimingiausi" ir daugybę laiko skyrė savo kančių apmąstymams, išaugino milžinišką "nelaimingo gyvenimo" egregorą, iš kurio tiesiasi tokie čiuptuvai:"aš - nelaimingiausias", "aš - nevykėlis", "aš - negražus", "gyvenimas nepavyko" ir t.t. Ir bjauriausia, kad tokie išgyvenimai tam egregorui suteikia didžiulį malonumą, ir jis stengiasi kiek begalėdamas, kad niūrios mintys jus kamuotų kuo ilgiau... Na jau ne! Jei nenorite tam beširdžiam suteikti džiaugsmo, apsiginkluokite antruoju principu.

Antrasis principas:
"Ropškis į vieną viršūnę", arba "Bėk tik į vieną pusę!"

Tai reiškia, kad iš gausybės prote knibždančių troškimų reikia išsirinkti vieną ar du, sutampančius savo kryptimi, ir savo egregorą mintimis aprūpinti visais įmanomais ir jums geidžiamais rezultatais. Pasirinkite tik vieną viršūnę ir - kopkite, kitas pasilikę ateičiai. Visai įmanoma, kad jų ir nebeprireiks.

"Viršūnė" gali būti įvairi - mašina, butas, kailiniai... Arba - naujas darbas, kelionė, gal - mylimojo sutikimas, išlošimas, pasirodymas per televiziją... Arba - gyvenimo posūkis, šlovė, grožis ir sveikata. Galiausiai - intelektualinis nušvitimas - nauja teorija, problemos išsprendimas, puikios eilės, dainos, paveikslai. Kieta jūsų nuostata privers keisti, pritraukti tikslui palankias gyvenimo aplinkybes, ir "viršūnė" taps pasiekiama. Jeigu nepamiršite ir trečiojo principo.

Trečiasis principas:
"Plauk pasroviui"

Jisai padeda iš daugybės norų išsirinkti tą, kurį šiuo metu lengviausia įgyvendinti. Daryk tai, kas šiandien pavyktų geriausiai! Visada mokėk tarp daugybės reikalų pasirinkti svarbiausius, o tarp jų - šiandien lengviausiai sutvarkomus. Tiktai netaranuokite! Tokio veiksmo padarinių neįmanoma apskaičiuoti. Verčiau pasekite prieš srovę plaukiančios lašišos patirtimi - toji žuvis pakankamai išmintinga, kad neplauktų tiesiai prieš tėkmę, ji lanksčiai prisitaiko prie visų upės vingių, sūkurių ir išsišakojimų.
Stebėkite visus su reikalu susijusius įvykius. Tarkim, atėjote į banką įnešti indėlio ir sutikote žmogų, kuris stengiasi iš ten savo indėlį susigrąžinti. Jį palaikote silpnapročiu - juk jūs pati viską sužinojote, apskaičiavote, bankas klesti, ir štai...

O iš tiesų, teigia parapsichologai, jūsų egregoras surengė šį susitikimą tam, kad suprastumėte signalą ir tame banke nepaliktumėte pinigų. Bet to signalo jūs negirdite, ir štai - po kelių mėnesių gailitės dėl neteisingo sprendimo. Tokių nemalonumų galima išvengti, jei įdėmiau stebėsite aplinkinio pasaulio įvykius ir įsiklausysite į silpnutėlius signalus, kuriuos jums duoda neregimi jūsų globėjai.

Ketvirtasis principas:"Draugauk su savo egregoru!"

Jis numato tikslo pasiekimo taktiką. Vienas svarbiausių elementų - kontaktas su savo egregoru. Susidraugaukite! Dažniau jį prisiminkite, bandykite suprasti jo ženklus ir gyvenime atraskite jo veiklos rezultatus.
Jam galima užduoti įvairių klausimų - atsakyta bus įvairiomis netikėtai kilusiomis mintimis, laikraščio eilutėmis ar kino kadrais, pokalby kažkieno ištarta fraze... Tai jūsų egregoras bando atkreipti dėmesį į jūsų sėkmės ženklus.

Turbūt buvo daugybė dienų, kai viskas sekėsi, reikalai it burtų lazdele mostelėjus tvarkėsi patys...

Penktasis principas:
"Būk stipri!"

Siūloma stiprybė - ne fizinė jėga. Sąvoką "jėga" ar "vidinė energija" parapsichologai supranta kaip itin subtilią substanciją, gaunamą iš kosmoso, oro, gamtos, kitų žmonių, įvairių egregorų, maisto ir kitko. Įvairios sistemos ją vadina visaip: "bioenergija" (europiečiai), "prana" (induistai), "ei" (daosistai).

Šių laikų dalykiniame pasaulyje dažnokai vyrauja žemų lygių energija - pykčio, neapykantos, agresijos, apgaulės, nusikaltimų, parsidavimo, sekso, pinigų, malonumų, valdžios... Moters, subtilios būtybės, bioenergetinį kūną tokia energija veikia itin neigiamai. O liūdniausia, kad žemos energijos egregorai dažniausiai valdo tuos, nuo kurių esame priklausomi - valdžios žmones, verslininkus, valdininkus... Stipriausias ir šviesiausias egregoras iš savo viršūnių "mato" daugiausia, taigi savo globotiniui gali pasiūlyti daugybę variantų lyginant su pirmais dviem. Taigi būk išmintinga ir sugebėk rinktis tai, kas šviesiausia, stipriausia, tvirčiausia.

Šeštasis principas:
"Nesiblaškyk ir venk staigių judesių!"

Sekti šeštuoju principu paprasta - jeigu kažkas jums nepavyko, gink Dieve, nesiblaškykite! Jums gali pasirodyti, kad nelaimės ar nesėkmės nuolat jus persekioja, o iš tikrųjų gali būti kitaip. Gal viskas šiandien nesiseka todėl, kad išmoktumėte rasti išeitį, ir būtent šios dienos pamoka padės jums ateityje pasiekti sėkmę? O gal jūsų norai didesni už realų potencialą ir reikia kurį laiką gyventi ramiau?

Aiškiaregiai tvirtina, kad dažnokai likimas jus gelbsti nuo didelės nelaimės, pasiuntęs kelis mažyčius nemalonumus. Išmokite bet kuriame įvykyje regėti savo likimo palankumą.

Antroji šeštojo principo dalis reiškia, kad minties darbas - labai svarbus, ypač - kai jį organizuojame jums reikalingiems įvykiams formuoti. Tačiau jei kartu su mintimi nežengsite realių žingsnių santykiuose su kitais žmonėmis, nieko neišdegs. Jei, tarkim, atsirado būtinybė su vienu ar kitu žmogumi nutraukti santykius, pasistenkite tai padaryti kuo švelniau, kuo menkiau įskaudindama.Antraip - pernelyg staigus judesys, ir jūs galite (ezoterikai tuo tiki) suardyti to žmogaus neregimų globėjų planus, o jūs pati būtinai gausite atgalinį smūgį - užplūs negatyvių įvykių srautas.

Septintasis principas:
"Dievas neturi kitų rankų, tiktai tavo!"

Štai ką tai reiškia - minties darbas labai svarbus, ypač kai jis tinkamai organizuotas jums reikalingiems įvykiams formuoti. Tačiau jeigu tuo pat metu jūs nežengsite realių žingsnių pagal savo aukštųjų globėjų patarimus, jiems bus labai sunku įvykdyti jūsų "užsakymą".

Išsirinkę "užsakymą" ir pradėdama jį praktiškai realizuoti, būtinai vadovaukitės visais penkiais savo metodikos principais.

Ir tuomet pamatoma, kad gyvenimas - norų-nenorų, sėkmės-nesėkmės pynė - tik žaidimas. Kartais žiaurus ir piktas, kartais - džiuginantis. Mūsų valioje pasiekti, kad jis būtų kuo sėkmingesnis."
Atsakyti
patinka man šis Hay puslapis smile.gif
http://www.louisehay...tions/index.php
kažn ar įmanoma padaryti, jog įsijungus internetą užsikrautų pirmas šis puslapis? g.gif dabar man tik google užsikrauna ir nemoku pakeisti doh.gif
ps:
o šios dienos afirmacija tai kaip tik man, nes nežinia kaip ir kur sugebėjau gripą pasigauti doh.gif bet jau žinoma sveikstu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daiwulencija: 16 balandžio 2008 - 11:44
QUOTE(daiwulencija @ 2008 04 16, 10:43)
patinka man šis Hay puslapis smile.gif
http://www.louisehay...tions/index.php
kažn ar įmanoma padaryti, jog įsijungus internetą užsikrautų pirmas šis puslapis?  g.gif  dabar man tik google užsikrauna ir nemoku pakeisti  doh.gif
ps:
o šios dienos afirmacija tai kaip tik man, nes nežinia kaip ir kur sugebėjau gripą pasigauti  doh.gif  bet jau žinoma sveikstu  biggrin.gif

Taip gali pasidaryti, eik i Tools-toliau pats paskutinis laukelis internet options ir ten hur home adress ivest puslapio atdera- paspausk ok ir viskas, ji tau mes kiekviena karta vos tik isijungus interneta mirksiukas.gif

Nusipirkau ir as Skvasijo knyga "ismintingas pasaulis" l. noriu paskaityt, bet kad niekaip laiko neturiu, po mokslu tikrai pazadu pradeti rolleyes.gif
Atsakyti