Įkraunama...
Įkraunama...

praktinį pozityvizmą praktikuojame toliau

Oho, kiek patarimų prirašėt smile.gif. Dėkui didelis 4u.gif Situacija šiek tiek pasikeitė-vyras prie kompo nebesėdi. Gal dėl to. kad pavasaris ir aplinką reik prižiūrėt, gal dėl kitos priežasties, nesvarbu. Jau prikimba ir mano darbuose.Dukra jau irgi rodo iniciatyvą-nori išmokt valgyt daryt, bet indų dar neplauna. Nereik norėt iškart.
Bet aš ne apie tai. Dirbu mėgiamą darbą, bet nekaip susiklostė situacija šiais metais ir keletą kartų pagalvojau, kad reiktų keist įstaigą. Ir ką jūs manot. Atsirado ta įstaiga irgi visai atsitiktinai. Kitą savaitę reik nunešti CV. Galima daryti išvadą, kad mūsų mintys iš tiesų materialios.
Atsakyti
o man va su darbo paieškomis ne kas schmoll.gif kad ir kaip besistengčiau, gal jau persistengiau blink.gif
Atsakyti
Sveikos, ir aš norėčiau prisijungti. 4u.gif ax.gif
Mano pesimizmas net mane pačia jau erzina, bet nežinau, ka daryti. unsure.gif Gal tiesiog esu per daug jautri, greit imu liūdėti, o kadangi liūdėti bijau, būna dar blogiau...
Dėl to liūdesio, nepaaiškinimo nerimo, pesimizmo ir baimės, kad visą laiką praleisiu liūdėdama, nebesugebu normaliai gyventi, mokytis, dirbti, siekti ko nors, kas galėtų nuotaiką ir pakelti, suteikti tikslų ir prasmės. Užburtas ratas.

Einu paskaitinėti šitą temelę ir gal rasiu naudingų minčių. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 12, 15:48)
Sveikos, ir aš norėčiau prisijungti.  4u.gif  ax.gif
Mano pesimizmas net mane pačia jau erzina, bet nežinau, ka daryti.  unsure.gif Gal tiesiog esu per daug jautri, greit imu liūdėti, o kadangi liūdėti bijau, būna dar blogiau...
Dėl to liūdesio, nepaaiškinimo nerimo, pesimizmo ir baimės, kad visą laiką praleisiu liūdėdama, nebesugebu normaliai gyventi, mokytis, dirbti, siekti ko nors, kas galėtų nuotaiką ir pakelti, suteikti tikslų ir prasmės. Užburtas ratas.

Einu paskaitinėti šitą temelę ir gal rasiu naudingų minčių.  biggrin.gif

geroms mintims, butu gerai ir geras nick'as bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2008 04 12, 12:07)
o man va su darbo paieškomis ne kas  schmoll.gif  kad ir kaip besistengčiau, gal jau persistengiau  blink.gif

paprasčiausiai, viskam savas laikas mirksiukas.gif
Atsakyti
Dažnai skaitau SM temas apie pozityvumą.
Nusprendžiau prisijungti. ax.gif
Perskaičiau ir aš knygą "Pąsamonės galia".Nors iš pradžių ne labai patiko. Kvepėjo pasakomis. lotuliukas.gif Tai galvojau kas per nesąmonės čia prirašytos.
Žavi mane ir Paulo Coelho. Yra labai daug nuostabių minčių.
Šią savaitę bandžiau galvoti tik gerai, optimistiškai, daug šypsotis.
Nors savaitė pasitaikė labai sunki, nes buvo labai didelis darbo krūvis, savaitė praėjo nuostabiai. biggrin.gif
Ir aš pastebėjau kuo aš daugiau galvoju, kad man pasisesk, kad viskas pavyks kuo puikiausiai, taip ir atsitinka. thumbup.gif
Kadangi labai dažnai buna migrena, tai kartais sugebu ją nuvaryti.
Patebėjau, kad pozityvus mąstymas reikalauja labai daug pastangų, jėgų. Net moralinių, bet ir fizinių.
Ketvirtadienį iš ryto labai stengiausi šypsotis, pakelti sau nuotaiką, mąstyti pozytiviai, tiesą sakant pavyko tik po geros valandos doh.gif Trečiadienį buvau taip privargus, matyt ir atiliepė. Bet aš nenuleidžiu rankų, man patiko tas jausmas, kai šypsaisi, atrodo, kad tau šypsosi visas pasaulis, kai jautiesi laiminga, atrodo ir aplinkui visi laimingi.
Tikiuos man pavyks ir toliau taip galvoti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija5: 12 balandžio 2008 - 22:07
QUOTE(**SM** @ 2008 04 11, 22:51)
mano savaitgalis namuose, paguldžiau mažylę  wub.gif , tai dabar ilsiuosi prie kompo  ax.gif
galvoju kokią knygą imt skaityt, jaučiu, kad man labai labai reikia  g.gif  norėčiau tokio pat nuostabaus jausmo po skaitymo, koks buvo paskaičius "Vienuolis, kuris pardavė ferrari", "Pasąmonės galia" ir "Nieko nėra neįmanoma"  wub.gif  toks fainas lengvas jausmas ir toks užtikrintinumas būdavo paskaičius  wub.gif  to man trūksta, gal kokią knygą dar žinot, kad nebūtų per sunki, bet būtų naudinga  smile.gif

Jo, mane labai veze knyga "KOdel vyrai myli kales" arba, "Kodel vyrai meluoja, o moterys verkia". ZInok prisijuokiau abiejas skaitydama lotuliukas.gif
O siaip, mano mielos, naujai prisijungusios ir jau seniai beskaitancios apie pozityvuma, ne taip jau lengva pakeisti ta pesimistiska gyvenima, ypac, kai iki siol sugebejai tikjuoda ir pilka daugumoj matyt. Apsiginkluokit kantrybe, teigiamomis emocijomis (bent praziai) ir sypsena, tokia, kokios jus geistumet kasdien is savo aplinkiniu, bendradarbiu, sefo ir pan.. Pamatysit, nedaug truks ir pastebesit atnesamus vaisius mirksiukas.gif
Tingeti ir viska palikti taip, kaip iki siol buvo zymiai lengviau, nei keistis. Bet tai jums spresti, ar jus norit i gera puse sukti ar likti toje klampyneje, kurioje negerai jauciates.
Viskas juda tik i gera puse, o kad isitikintumet tuo, paskaitykit musu temas nuo pat pradziu. Pamatysit, kad ir mums, toliau pazengusioms, nelengva buvo keistis, bet, bendromis pastangomis gavosi daug kas! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 12, 15:48)
Sveikos, ir aš norėčiau prisijungti.  4u.gif  ax.gif
Mano pesimizmas net mane pačia jau erzina, bet nežinau, ka daryti.  unsure.gif Gal tiesiog esu per daug jautri, greit imu liūdėti, o kadangi liūdėti bijau, būna dar blogiau...

Einu paskaitinėti šitą temelę ir gal rasiu naudingų minčių.  biggrin.gif

Paskaityk Murphy knygą "Jūsų pasąmonės galia" - thumbup.gif Tikrai keičia mąstymą ir išvaiko pesimizmą.
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2008 04 12, 17:19)
geroms mintims, butu gerai ir geras nick'as  bigsmile.gif

hihihi.gif blush2.gif Reikėtų pasikeisti, bet jau pripratau prie šito. Jis man daug neigiamų emocijų nesukelia, tad tegul dar pabūna. mirksiukas.gif

QUOTE(Džiaugsma @ 2008 04 13, 13:58)
Paskaityk Murphy knygą "Jūsų pasąmonės galia" -  thumbup.gif Tikrai keičia mąstymą ir išvaiko pesimizmą.

Ačiū, paieškosiu. bigsmile.gif 4u.gif

Šiandien dar tiek darbų laukia, net nežinau, kaip spėti, nors labiausiai norisi tiesiog sustoti ir pasiilsėti. Ir tuo pačiu metu nervinuosi, kas bus, jei neatliksiu visko.. verysad.gif Niekaip nenukrapštau savęs nuo pc. biggrin.gif Na bet tikiuosi, kad viskas išeis gerai.

O čia žiedelis visoms optimistėms: bigsmile.gif

user posted image

Iš truputis šokolado: laugh.gif

user posted image

Geros dienos 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2008 04 12, 15:27)
paprasčiausiai, viskam savas laikas  mirksiukas.gif

tai kad man taip labai labai reikia, tai nėra tik šiaip sau schmoll.gif man labai reikia naujo darbo, nes mums su mažiuke tai labai svarbus klausimas unsure.gif Tiesiog kažką ne taip darau, galbūt savimi abejoju unsure.gif

QUOTE(RVB @ 2008 04 12, 23:16)
Jo, mane labai veze knyga "KOdel vyrai myli kales"...

ne taip jau lengva pakeisti ta pesimistiska gyvenima, ypac, kai iki siol sugebejai tikjuoda ir pilka daugumoj matyt. ....

Tingeti ir viska palikti taip, kaip iki siol buvo zymiai lengviau, nei keistis. Bet tai jums spresti, ar jus norit i gera puse sukti ar likti toje klampyneje, kurioje negerai jauciates.
Viskas juda tik i gera puse, o kad isitikintumet tuo, paskaitykit musu temas nuo pat pradziu. ...

RVB, man knyga "Kodėl vyrai myli kales" tapo kasdienine palydove biggrin.gif super knyga, truputuką ir proto įkrečia ir nuostabiai nuotaiką pakelia hihihi.gif hihihi.gif

kartais užeina pesimistiškos nuotaikos, bet iš visų jėgų stengiuosi jas nuginti lauk, kartais nepasiseka blush2.gif bet ir to reikia, kad tobulėčiau smile.gif

Aš perskaičiau visas temas...nuo...iki...jėga wub.gif wub.gif

Ir iš vis pozityvumas, tai jėga, viskas pradeda gyvenime keistis wub.gif

Atsakyti
user posted image
Geros ateinančios savaitės, mergaitės.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif tikiuosi priimsit ar mane į savo ratą blush2.gif neesu naujokė tokiuose dalykuose- esu perskaičius begales knygų, mačiau ir filmą 'the Seacrert'... nebuvau anksčiau jūsų temelės radus, bet džiaugiuosi kad radau thumbup.gif dabar dar skaitinėju- iki galo dar neperskaičiau šios temos, bet jau supratau, kad papuoliau ten kur reikia smile.gif prieš tai tik bendraminčiuose buvau panašią temelę radus "savęs kūrėjos" mirksiukas.gif
savęs kūrėjos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daiwulencija: 14 balandžio 2008 - 07:50