Įkraunama...
Įkraunama...

praktinį pozityvizmą praktikuojame toliau

QUOTE(Zunkelis @ 2008 04 16, 14:07)
Taip gali pasidaryti, eik i Tools-toliau pats paskutinis laukelis internet options ir ten hur home adress ivest puslapio atdera- paspausk ok ir viskas, ji tau mes kiekviena karta vos tik isijungus interneta  mirksiukas.gif

Nusipirkau ir as Skvasijo knyga "ismintingas pasaulis" l. noriu paskaityt, bet kad niekaip laiko neturiu, po mokslu tikrai pazadu pradeti  rolleyes.gif

aciu labai 4u.gif jau pasikeičiau nustatymus thumbup.gif

Svijašą aš irgi esu perskaičius jau senokai- visai nieko knyga smile.gif tik kai kurie skyriai gal kiek sudėtingai ar painokai parašyti smile.gif pvz, tų egregorų aprašymai.. kažkaip jis gal kiek perkeltine prasme rašo, kad žmogui lengviau įsivaizduoti būtų kaip, kokiu būdu savo gyvenime pritraukiam ir maitinam tuos blogus ar gerus egregorus biggrin.gif žodžiu mano manymu tai visos tos knygos rašo apie tą patį- traukos dėsnį, tik kiekvienas autorius gal kitaip perteikia, su savais palyginimais, kiekvienas kitaip pavaizduoja tą patį dalyką- bet esmė ta pati: formuojam savo gyvenimą patys biggrin.gif kaip kokie Mikelandželai- kuriam savo gyvenimą kaip kokį meno kūrinį, ka sukursim, ta ir turėsim smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2008 04 16, 11:27)
[color=Chocolate]Įkelsiu šokius tokius "priminimus" apie savo gyvenimo formavimą

Vijurka, ačiū wub.gif
Atsakyti
Kažkada, kažkur, kai sėkmingai gyvavo Konstruktyvaus mąstymo temos, IX temoje citavau šiuos žodžius. Įkeliu dar kartelį čia. mirksiukas.gif
"Įsivaizduok, kad esi galingas medis nuostabiame sode. Medžio šakos, lapai, atspindi tavo prisiminimus ir emocijas. Kai kurie lapai tik skleidžiasi, o kiti jau ruošiasi nukristi. Kiekvienas lapas turi gyvybės, kiekviena tavo emocija turi priežastį. Pripažink neigiamą, bet taip pat ir teigiamą.
Kaip lapams yra natūralu nukristi ir sudžiūti, taip ir emocijos natūraliai atsiranda ir sunyksta. Tu neturi vertinti savo emocijų patyrimo ir įsikalbinti, gali jas paleisti. Kaip medis, tu nuolat keitiesi."

Turėjau kompe susikėlusi nuorodas į puslapius su A.Svijašo knygomis. Bet kompą praėjusią savaitę perinstaliavo, tai ir mano nuorodos dingo. Ar ne TikGerai buvo jas įkėlus? Būčiau dėkinga už pakartojimą. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kaip cia pas jus gera wub.gif Jau buvau pamirsus sia temele blush2.gif Reikes uzsukti dazniau mirksiukas.gif

QUOTE(**SM** @ 2008 04 11, 22:51)
gal kokią knygą dar žinot, kad nebūtų per sunki, bet būtų naudinga  smile.gif

Is lengvu, bet ikvepianciu knygu labai rekomenduoju John Kehoe "Proto galios 21-ame amziuje arba Lynn Robinson "Tikrasis klestejimas". Pirmoji nedidele, tad gretai perskaitysi, o naudos gausi tikrai labai daug mirksiukas.gif

QUOTE(**SM** @ 2008 04 13, 16:07)
tai kad man taip labai labai reikia, tai nėra tik šiaip sau  schmoll.gif  man labai reikia naujo darbo, nes mums su mažiuke tai labai svarbus klausimas  unsure.gif Tiesiog kažką ne taip darau, galbūt savimi abejoju  unsure.gif

Gal perspaudi? Pati tuoj pradesiu dirbti naujam darbe ir ieskant tikrai buvo visokiu minciu. Ypac jos kyla, sedi namie doh.gif
Matyk save dirbancia megstama darba artimiausioj ateity ir tuo paciu aktyviai ieskok. Pamatysi, kai ilgai netruks mirksiukas.gif Sekmes didziausios 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, pozityvistes smile.gif
Labai sauniai jus bendraujate ir skleidzite pozityvias bangas. As daznai skaitau ir pasisemiu is jusu ikvepimo smile.gif Atrodo viska zinai jau mintinai, bet uzsisuki rutinoje ir pamirsti viena is pozityvumo ingridientu - lengvumo jausma, pasitenkinimo jautima...

O cia Vijurkai panorejus, Svijasho knygos rusu kalba :

1. Knyga

2.Knyga

3.Knyga

Geros dienos visoms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TikGerai: 17 balandžio 2008 - 14:34
QUOTE(pepilota @ 2008 04 16, 21:45)
Sveikos 4u.gif  Kaip cia pas jus gera wub.gif  Jau buvau pamirsus sia temele blush2.gif  Reikes uzsukti dazniau mirksiukas.gif
Is lengvu, bet ikvepianciu knygu labai rekomenduoju John Kehoe "Proto galios 21-ame amziuje arba Lynn Robinson "Tikrasis klestejimas". Pirmoji nedidele, tad gretai perskaitysi, o naudos gausi tikrai labai daug mirksiukas.gif 
Gal perspaudi? Pati tuoj pradesiu dirbti naujam darbe ir ieskant tikrai buvo visokiu minciu. Ypac jos kyla, sedi namie doh.gif
Matyk save dirbancia megstama darba artimiausioj ateity ir tuo paciu aktyviai ieskok. Pamatysi, kai ilgai netruks mirksiukas.gif  Sekmes didziausios 4u.gif

na va šitų ir nesu skaičiusi bigsmile.gif būtinai paskaitysiu wub.gif skaitymas mane labai labai atgaivina ir suteikia naujų jėgų bigsmile.gif

o dėl darbelio turbūt, kad perspaudžiu, naujo darbo ieškau jau labai gal net gi labai labai ilgai, ir matau save dirbančią naujame darbe wub.gif ir laukiu ir mąstau , ir svajoju...tik kažkodėl kaip nėr darbelio naujo, taip nėr, matyt per daug paspaudžiau unsure.gif
o už sėkmę, Tau ačiū labai labai wub.gif wub.gif
Atsakyti
TikGerai, ačiū už nuorodas. wub.gif Skaitysim! biggrin.gif
Atsakyti
o as rusiskai neskaitau schmoll.gif kazkaip man sunku labai, geriau jau angliskai, bet geriausia lietuviskai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2008 04 17, 18:40)
o as rusiskai neskaitau  schmoll.gif  kazkaip man sunku labai, geriau jau angliskai, bet geriausia lietuviskai  thumbup.gif

Tada turėtum pasieškot A.Svijašo knygų bibliotekoje, arba nusipirkti. cool.gif
Atsakyti
Jau nusipirkus "Ismintingas pasaulis", bet vis neturiu laiko kada skaityt doh.gif , tai baigiamsis tai valstybiniai egzai blush2.gif
Atsakyti
Smagu jus paskaityt ir ryto, nuotaika iskart pasitaiso ? drinks_cheers.gif thumbup.gif Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Geros dienos wub.gif
Atsakyti