Įkraunama...
Įkraunama...

praktinį pozityvizmą praktikuojame toliau

sveikutės wub.gif pasiilgau šitos temos biggrin.gif
aš visą šį savaitgalį bendravau su labai pozityviu, geru žmogumi, vajei kiek naujo išmokau ir sužinojau bigsmile.gif
supratau, kad man nieko daugiau nereik, tik žmogaus su kuriuo jausčiausi dvasiškai rami bigsmile.gif

dabar turiu klausimėlį ax.gif kaip išmokti vizualizuoti, man taip sunkiai sekasi doh.gif knygas skaičiau apie vizualizavimą, bet man labiau reiktų tokio iš širdies patarimo, tokio kuriuo Jūs pačios naudojatės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2008 04 20, 18:32)
dabar turiu klausimėlį  ax.gif kaip išmokti vizualizuoti, man taip sunkiai sekasi  doh.gif knygas skaičiau apie vizualizavimą, bet man labiau reiktų tokio iš širdies patarimo, tokio kuriuo Jūs pačios naudojatės  blush2.gif

ogi pats paprasciausias variantas - rinkti vaizdus visko, kas tau grazu ir ka nori tureti, kaip nori gyventi ax.gif Tinka viskas, net ir iskarpos is zurnalu, laikrasciu, nuotraukos, kompe issisaugot foto, pati kazka parasyt ir tt., kiek tik fantazija nesa. Ir dedi viska i kokia svajoniu skrynia ar kabini ant svajoniu lentos ir butinai daznai ziuri i tuos dalykelius, ir isijauti i jausma, kad viskas, ko nori, yra tavo. Pvz. fotke su nuostabiu sodu, isivaizduoji, ka jame veiki, pvz. geles graziausias sodini, pavesy skaitai knyga, zaidi su vaiku ir tt. mirksiukas.gif Tai manau, labai parasta, ir svarbiausia, gana veiksminga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2008 04 21, 00:10)
ogi pats paprasciausias variantas - rinkti vaizdus visko, kas tau grazu ir ka nori tureti, kaip nori gyventi  ax.gif Tinka viskas, net ir iskarpos is zurnalu, laikrasciu, nuotraukos, kompe issisaugot foto, pati kazka parasyt ir tt., kiek tik fantazija nesa. Ir dedi viska i kokia svajoniu skrynia ar kabini ant svajoniu lentos ir butinai daznai ziuri i tuos dalykelius, ir isijauti i jausma, kad viskas, ko nori, yra tavo. Pvz. fotke su nuostabiu sodu, isivaizduoji, ka jame veiki, pvz. geles graziausias sodini, pavesy skaitai knyga, zaidi su vaiku ir tt.  mirksiukas.gif Tai manau, labai parasta, ir svarbiausia, gana veiksminga  mirksiukas.gif

pagal secret filma vizualizuoti viena kart per diena 5-10 min. (tiksliai nepamenu kiek), bet kai suvizualizuoji, tai ir daugiau negalvoji apie tai, tiesiog paleidi ir toliau dirbi savo darbus biggrin.gif .
Atsakyti
Na mus per joga tai moke vizualizuot/medituot matyt egipto piramide ar deimanta ir susitapatint save su juo, kaip tvirtybes, gerio ir nenugalimybes simboliu bigsmile.gif kazkaip issivaizduoji dykuma, ta piramide, issivaizduoji, kad tu esi ji... kad tavo kaklas tysta i auksti ir jau net nebematai dykumos, nosis taip pat, ir tade zvelgi i save is virsaus ir tu esi ta piramide, urioj sukaupta viso senoves gyvenimo paslaptis ar kazkas pan thumbup.gif

jauciu biski juokingai skamba, bet veikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 21 balandžio 2008 - 10:35
QUOTE(Zunkelis @ 2008 04 21, 11:34)
Na mus per joga tai moke vizualizuot/medituot matyt egipto piramide ar deimanta ir susitapatint save su juo, kaip tvirtybes, gerio ir nenugalimybes simboliu  bigsmile.gif  kazkaip issivaizduoji dykuma, ta piramide, issivaizduoji, kad tu esi ji... kad tavo kaklas tysta i auksti ir jau net nebematai dykumos, nosis taip pat, ir tade zvelgi i save is virsaus ir tu esi ta piramide, urioj sukaupta viso senoves gyvenimo paslaptis ar kazkas pan  thumbup.gif

jauciu biski juokingai skamba, bet veikia  lotuliukas.gif

Ir čia labai asmeniška. Pvz., aš tikrai negalėčiau save įsivaizduoti Egipto piramide. Kai žiūrėjau į jas iš arti, ne kokį nors amžių išminties ar tvirtybės dvelksmą jaučiau, bet kraupų žmonių, stačiusių tas piramides, skausmą, negalėjau išmest iš galvos tų vergų kančių, kraujo, ašarų, pralieto prakaito ir neatsakytų maldų vaizdinių blink.gif
Atsakyti
nu buvo taip kaip buvo... bet cia jau nepozityvus mastymas galvojant apie kieno nors skausma schmoll.gif esme ta kokios jos yra dabar...
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2008 04 21, 12:34)
nu buvo taip kaip buvo... bet cia jau nepozityvus mastymas galvojant apie kieno nors skausma  schmoll.gif  esme ta kokios jos yra dabar...

Tai suprantu, bet būtent dėl tos priežasties, kad man jos asocijuojasi ne su pozityviais dalykais, reikėtų ieškot kito įvaizdžio, ne piramidžių, čia kiekvienam žmogui gali būt priimtini kiti vaizdiniai, manau, piramidės - tik pavyzdys, gali rasti daugybę kitų objektų.
Atsakyti
tai zinoma galima rasti ax.gif as tik apibudinau pavyzdi kaip pati taip darau, nes kazkuri klause kaip lengviau vizualizuoti... tai cia buvo tik mano pavyzdys ir praktika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2008 04 20, 15:38)
Oj, merginos, as tai noriu su jumis pasidalinti pozityvaus mastymo sekme  bigsmile.gif  Vakar laikiau valstybini pedagogikos egzamina, traukiu bilieta, bijau labai, bet taip pozityviai galvoju, kad istrauksiu paty paty geriausia ir net neprisileidziu minciu, o jeigu...

ir ka jus manot?  blush2.gif  bilietas 7, klausimai super... o ivertinimas 10  thumbup.gif

Na va ir priburem! biggrin.gif TU su mumis nesusidek, nes ir toliau taip keistai klostysis tavo likimas lotuliukas.gif
Sveikinu nuosirdziai 4u.gif
O del piramidziu statymo... Neseniai maciau mokslininku filma apie visas pasauly pastatytas piramides (pacios pirmos buvo statomos ne Egipte, o Peru). Taigi, kai Egipte buvo statomos piramides, nebuvo tuo metu vergoves. Jas state is didelio isitikinimo, kad, jei laiku spes (iki mirstant valdanciam faraonui) pastatyti jam piramide, jis palaikys, kaip padeka, rysi tarp zemeje gyvenanciu ir dievu ir saugos gyvennacius nuo negandu, sausru ir pan. Vnz., cia buvo statantiems, kaip tam tikra "pagarba", bent jau pradzioj, o velaiu viskas issigime", piramides tapo vis mazesnes, ne tokios svarbios. Taigi, tas pats dalykas, bet skirtingai kiekvienas i tai ziuri. Dvikovos, buvusios viduramziais, mums irgi nepriimtinos, bt tais laikais tai buvo garbes dalykas...
Faktas tame, kap Zunkelis rase, kiekviena musu turi savo vizualizacija, samprata, i tai ir butina remtis, siekti.
Geros dienos visoms!
Atsakyti
Oj, merginos, nu jus ir manes gasdinat doh.gif ot tai bus kai pakeitus mastyma prades sektis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2008 04 21, 15:43)
Oj, merginos, nu jus ir manes gasdinat  doh.gif  ot tai bus kai pakeitus mastyma prades sektis  g.gif

O ko bijoti? Geresnio gyvenimo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2008 04 21, 16:09)
O ko bijoti? Geresnio gyvenimo? biggrin.gif

va cia ir visa beda rolleyes.gif kaip ismokti gyventi be problemu lotuliukas.gif
Atsakyti