Įkraunama...
Įkraunama...

praktinį pozityvizmą praktikuojame toliau

QUOTE(Zunkelis @ 2008 04 21, 20:14)
va cia ir visa beda  rolleyes.gif  kaip ismokti gyventi be problemu  lotuliukas.gif

Tada pritrauksi problemas ir jos butinai ateis mirksiukas.gif
Atsakyti
Problemos gyvenimo prieskonis mirksiukas.gif Be jų jis būtų vienpusiškas ir neįdomus. Tada ir netobulėtume, nesiektume ir "nesikapstytume"vardan geresnio drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltė** @ 2008 04 21, 20:26)
Problemos gyvenimo prieskonis mirksiukas.gif Be jų jis būtų vienpusiškas ir neįdomus. Tada ir netobulėtume, nesiektume ir "nesikapstytume"vardan geresnio drinks_cheers.gif

kadaise ir as taip galvojau. dabar turiu ju tiek, kad vos pavelku...
tikrai tikrai ne! mirksiukas.gif GYVENTI gali tik tada, kai ju nera arba jos mazytes kaip nuluzes negas ar netinkama suknele tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltė** @ 2008 04 21, 18:26)

Gerai pasakyta, pritariu drinks_cheers.gif

problemos mano varomoji jega, negaliu as be ju gyventi, o jeigu ju nera tai pati susikuriu doh.gif ot vis linksmiau gyventi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 21 balandžio 2008 - 19:36
QUOTE(Zunkelis @ 2008 04 21, 20:32)
Gerai pasakyta, pritariu  drinks_cheers.gif

problemos mano varomoji jega, negaliu as be ju gyventi, o jeigu ju nera tai pati susikuriu  doh.gif  ot vis linksmiau gyventi  bigsmile.gif

nori, imk mano, kad linksmiau gyvent butu smile.gif liga, artimo zmogaus mirtis, darbo netekimas, 0 litu piniginej ir saskaitu kruva mirksiukas.gif ot bus smagu lotuliukas.gif varomoji jega tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2008 04 21, 18:44)
nori, imk mano, kad linksmiau gyvent butu smile.gif liga, artimo zmogaus mirtis, darbo netekimas, 0 litu piniginej ir saskaitu kruva  mirksiukas.gif  ot bus smagu  lotuliukas.gif varomoji jega  tongue.gif

siaip cia pozityviai mastanciu skyrelis, o ne tu kurios nori issilieti blush2.gif Uzjauciu del nelaimiu ir linkiu stiprybes, bet nereikia savo bedu primesti kitiems unsure.gif
Atsakyti
ne taip mane supratote. jus ieskote problemu. o as neprimetu nieko ir neissilieju. tiesiog noriu pasakyti kad zmones nesuvokia kaip problemos apsunkina gyvenima ir kad nereikia ju kviestis kad idomiau butu gyvent, nes tikrai gali prisikviest.
o siaip as pozityviai mastau. juk viskas praeina ir viskas, kas mums atsitinka iseina tik i gera, siaip ar taip, mes juk nezinome.
Atsakyti
gal galit pasidalinti patirtim kaip darot tuos vadinamus 'lobių žemėlapius'? aš galvoju gal kompiuterinį variantą su Power pointu darytis g.gif aišku būtų galima atsispausdinti mielus paveikslėlius ir lipintis i sasiuvini, ar virš darbo stalo, bet atspausdinus man kažkaip ne tas efektas- ne taip ryškiai ir gražiai atrodo kaip per kompą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltė** @ 2008 04 21, 21:26)

As pritarsiu Naoko, kad toks mastymas tarsi duoda zalia sviesa problemos - tipo, gerai tureti problemu. As sutinku, kad gyvenime problemos realiai vienokios ar kitokios nutinka, bet norint ju isvengti, toks mastymas tikrai ju nepamazins.
Ir siaip kazkur skaiciau, kad geriausia jas vadinti kitu vardu - issukiais. Issukiai, kuriuos mes galime iveikti.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2008 04 21, 20:44)
nori, imk mano, kad linksmiau gyvent butu smile.gif liga, artimo zmogaus mirtis, darbo netekimas, 0 litu piniginej ir saskaitu kruva  mirksiukas.gif  ot bus smagu  lotuliukas.gif varomoji jega  tongue.gif

Laikykis, Naoko! Iš patirties galiu paguosti (nors žinau, kad nelabai kas paguodžia širdį tokiu momentu), kad po juodžiausio nakties periodo ateina aušra. Tai - šimtaprocentinė tiesa, bent jau mano gyvenime. Po skaudaus gyvenimo išbandymo (gyvenimo testo, egzamino, gali vadint, kaip nori), gauni malonius gyvenimo siurprizus, kartais net didesnius, nei galėjai kada nors įsivaizduot thumbup.gif O sunkiaisiais periodais nereikia kovoti, įsitempti, versti save pozityviai mąstyt - tai nepadeda (vėlgi kalbu apie save), daug efektyviau PAPRASČIAUSIA IŠLAUKTI, išbūti, kuo labiau nuraminus mintis, atsipalaidavus, tarsi plaukiant valtele neirkluojant. Sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2008 04 21, 21:44)

Naoko, matau, tavo juoda humora kai kurios priima tiesiogiai lotuliukas.gif Nieko tokio, leisk joms apsiprasti.
Merginos, jos nenorejo savo problemas pazerti, kadsubegtumet ir ja glostytumet. JI norejo tik paminet, kad problemu ar kazko panasaus nereikia net sauktis, jos ateina savaime, kaip isbandymas ar perspejimas. Tik kiekviena skirtingai jas pasitinkam irnezinom, ka su jomis daryti. As, asmeniskai, didziuojuos paskutiniu metu Naoko labai, kaip ji po daug kliuciu, netekciu kelia savo galva i virsu, kartais sarkastikai posijuokia is visko, bet as, turbut irgi taip daryciau - i daug ka su juodu humoru ziureciau (bent jau kazkoks humoras, nei panika). Manau, jai kasdien galva dirba ir iesko iseities is sios situacijos, taciau ji vis tiek sypsosi, kad ir per sukastus dantis. Tai tikrai pozityvizmas, nes ji zino, kad po sio isbandymo jai pageres.
Naoko, brangioji, as su tavim. Linkiu, kad tie nemalonus gyvenimo issukiai greiciau praeitu ir kuo reciau nuo siol tave lankytu 4u.gif

AS nedarau jokiu zemelapiu, nekarpau jokiu paveiksliuku. Kiekvienas savas tikslo pasiekimo metodas. Paprasciausiai daznai pagalvoju apie tai, ko noriu, siekiu. Zinoma, tie paveikslai, o gal ir tam tikri uzrasai po jais, sutvirtins ir pastumes ta tiksla labiau, bet tai ne man. Esu kai pasirasius ir pasikabinus ant sienos, bet, tiesa pasakius, tai nors ir kabo pries mano akis, bet retai paziuriu i tuos uzrasus. Bandykit, ieskokit savo metodu ir rasit, butinai, juk mes nesam loginiu mokslu mokykloj, kur viskam yra duotos formules. Isivaizduokit, kad esat vienai dienai pakviestos i meno kursus. Jums duotos medziagos, irankiai. Tema "Kaip isivaizduoju savo ateiti". Taigi, pradekit lipdyt, karpyt, klijuot, uzrasinet savo ateiti. Gal kasdienvis daugiau prisides prie sio kurinio. Ka iskelsit labiau i virsu, ka nustumsit labiau i apacia?
Sekmes!
Atsakyti
Netikėtai vėl atradau šią temelę, pataikiau ant Gabijos postų ir užsimiršus viską perskaičiau iki galo. Užsimiršau net, kad darbe sėdžiu blush2.gif
Matau, kad labai šaunios moterys ir merginos čia susirinkę, belieka tik mokytis iš Jūsų optimizmo ir pozityvumo wub.gif
Gabija tai thumbup.gif wub.gif Likau apžavėta wub.gif Tik kur dabar jinai?
Na mano pozityvumas auga, stengiuosi kaip įmanydama mesti blogas mintis į šalį. Dar reikia kuopti savo minčių sodą, bet jau neblogai. Kuom džiaugiuosi, tai tuo, kad jau mažiau vis vartoju priešdėlį -ne, nes anksčiau pirma mintis tai būdavo, kad man nepavyks, nemokėsiu, negraži ir t.t....Dabar jau beveik pamiršau žodžius negaliu ar nemoku smile.gif
Dabar myliu save, aplinkinius, gamtą ir gyvenimą smile.gif
Atsakyti