QUOTE(Naoko @ 2008 04 21, 21:44)
nori, imk mano, kad linksmiau gyvent butu

liga, artimo zmogaus mirtis, darbo netekimas, 0 litu piniginej ir saskaitu kruva

ot bus smagu

varomoji jega
Naoko, matau, tavo juoda humora kai kurios priima tiesiogiai

Nieko tokio, leisk joms apsiprasti.
Merginos, jos nenorejo savo problemas pazerti, kadsubegtumet ir ja glostytumet. JI norejo tik paminet, kad problemu ar kazko panasaus nereikia net sauktis, jos ateina savaime, kaip isbandymas ar perspejimas. Tik kiekviena skirtingai jas pasitinkam irnezinom, ka su jomis daryti. As, asmeniskai, didziuojuos paskutiniu metu
Naoko labai, kaip ji po daug kliuciu, netekciu kelia savo galva i virsu, kartais sarkastikai posijuokia is visko, bet as, turbut irgi taip daryciau - i daug ka su juodu humoru ziureciau (bent jau kazkoks humoras, nei panika). Manau, jai kasdien galva dirba ir iesko iseities is sios situacijos, taciau ji vis tiek sypsosi, kad ir per sukastus dantis. Tai tikrai pozityvizmas, nes ji zino, kad po sio isbandymo jai pageres.
Naoko, brangioji, as su tavim. Linkiu, kad tie nemalonus gyvenimo issukiai greiciau praeitu ir kuo reciau nuo siol tave lankytu
AS nedarau jokiu zemelapiu, nekarpau jokiu paveiksliuku. Kiekvienas savas tikslo pasiekimo metodas. Paprasciausiai daznai pagalvoju apie tai, ko noriu, siekiu. Zinoma, tie paveikslai, o gal ir tam tikri uzrasai po jais, sutvirtins ir pastumes ta tiksla labiau, bet tai ne man. Esu kai pasirasius ir pasikabinus ant sienos, bet, tiesa pasakius, tai nors ir kabo pries mano akis, bet retai paziuriu i tuos uzrasus. Bandykit, ieskokit savo metodu ir rasit, butinai, juk mes nesam loginiu mokslu mokykloj, kur viskam yra duotos formules. Isivaizduokit, kad esat vienai dienai pakviestos i meno kursus. Jums duotos medziagos, irankiai. Tema "Kaip isivaizduoju savo ateiti". Taigi, pradekit lipdyt, karpyt, klijuot, uzrasinet savo ateiti. Gal kasdienvis daugiau prisides prie sio kurinio. Ka iskelsit labiau i virsu, ka nustumsit labiau i apacia?
Sekmes!