Įkraunama...
Įkraunama...

praktinį pozityvizmą praktikuojame toliau

Vertingiausi gyvenimo dalykai yra paprasti, dinamiški. Ir nepritarčiau mintims, kad problemų reikia bijoti, ar nuo jų bėgti. Niekas nuo to nesikeičia. Didelis atradimas kiekvienam bus savy rasta jėga tuos iššūkius "įveikti".
Argi nebus laimingas žmogus, kuris gali save realizuoti? Bet ar ne varomoji jėga būna iškilusi problema? ax.gif Ir spręsti tai reikia ypatingai ramiai, žinant, kad tikrai viskas bus gerai. Juk tiek kartų girdėta "ko bijojau, tas ir nutiko". unsure.gif Vidinio potencialo gyventi turime kiekvienas, bet...būna, pamirštam. wub.gif

Dėl "lobių žemėlapio". Aš jo neturiu. Bet už tai visai puikiai vizualizuoju. tongue.gif Matau mintyse formas, daiktus. Matau save po daugelio metų..., užuodžiu žolę, kuri augs prie mūsų namo, matau lakstančią dukrą... wub.gif

-ELI-, labai graži paskutinė tavo mintis. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 22 balandžio 2008 - 14:31
RVB, labai tiksliai mane supratai smile.gif beje, atsirado litu: nei is sio nei is to paskambino uosviene buvusi, paklause kiek litu turiu piniginej, sakau ne vieno. ir pervede man 300 mirksiukas.gif
is esmes tereikia atsiduoti i Dievo rankas ir tiketis geriausio. po nakties ateina rytas visada...
Atsakyti
Naoko, esi puikiausias pavyzdys, kaip reikia galvoti 4u.gif
...ir dėl problemų tavo požiūriui pritariu : nereikia prisižaisti. 4u.gif
Judėdama tokia linkme marias nuveiksi ir kalnus įveiksi, garantuotai 4u.gif
Atsakyti
Na, merginos, kadangi as cia naujoke ir dar tik besimokanti taigi klausau jusu... bet jus mane ne taip supratot, as problemu nenoriu sauktis, tik sakiau jeigu taip pakeitus mastyma prades sektis (kaip per egzamina), tai labai bus sunku pradet gyvent be problemu rolleyes.gif cia buvo mano mintis, bet galbut kazkas neiki galo suprato blush2.gif

Naoko stiprybes tau ir daugiau pozityviu, geru, siltu jausmu aplinkiniams, paciai sau ir gyvenimui... Laikykis, imk balioneli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2008 04 23, 00:40)
Na, merginos, kadangi as cia naujoke ir dar tik besimokanti taigi klausau jusu... bet jus mane ne taip supratot, as problemu nenoriu sauktis, tik sakiau jeigu taip pakeitus mastyma prades sektis (kaip per egzamina), tai labai bus sunku pradet gyvent be problemu  rolleyes.gif  cia buvo mano mintis, bet galbut kazkas neiki galo suprato  blush2.gif

Visi cia suprato, todel Naoko su tam tikru juodu humoru pajuokavo apie savo problemas biggrin.gif
Atsakyti
ai tiesiog nebegaliu i viska taip rimtai ziureti mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2008 04 23, 09:28)
ai tiesiog nebegaliu i viska taip rimtai ziureti  mirksiukas.gif

Ir liuks. drinks_cheers.gif Ir labai gerai. Ir toliau taip mirksiukas.gif
Gyvenimas duotas ne problemoms spręsti, o džiaugsmui kurti. Ir kuo anksčiau mes tai suprasime, tuo geriau bus mums ir aplinkiniams.
Atsakyti
Gera mintis, bet manau kartais truputi sudetinga sia misija vykdyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2008 04 23, 12:48)
Gera mintis, bet manau kartais truputi sudetinga sia misija vykdyt  blush2.gif

Nezinau, ar patikesi, bet stebuklu buna, as esu to liudytoja savo gyvenime. Tik reikia but siek tiek drasesniai ir kantresniai vykdant sia misija, nes musu iprociai ne taip lengvai pasiduoda pokyciams mirksiukas.gif
Labas rytas! Smagu, kad atgijot 4u.gif
Linkiu visoms pozityvios dienos!
Atsakyti
QUOTE(RVB @ 2008 04 23, 10:00)

Labas rytas! Smagu, kad atgijot  4u.gif
Linkiu visoms pozityvios dienos!

Labas rytas 4u.gif geros dieneles ir jums 4u.gif
Atsakyti
Merginos, as kazkaip labai keistai jauciuosi... tokia rami tokia savmi tikinti ir tikrai mastanti tik pozityviai bigsmile.gif atsirado siokiu tokiu problemu su sveikata, zinoma buvo ir tokiu, kurie prigasdino, kad ten gali buti baisiausi dalykai, bet... einu rytoj ir viska issiaiskinsiu, bijau, o gal nereimauju, bet negalvoju negatyviai, tikrai zinau kad kazka ras, bet zinau, kad tai nieko baisaus ir tai tik i gera nes as uzkirsiu kelia tolimesnems ligoms thumbup.gif Merginos, pries keleta menesiu, as jau buciau gilioj depresijoj, uzsiverkus ir visiems issipasakojus savo problemas, o dabar... dabar kazkaip kitaip ir man tai labiau patinka wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2008 04 24, 00:46)
Merginos, as kazkaip labai keistai jauciuosi... tokia rami tokia savmi tikinti ir tikrai mastanti tik pozityviai  bigsmile.gif  atsirado siokiu tokiu problemu su sveikata, zinoma buvo ir tokiu, kurie prigasdino, kad ten gali buti baisiausi dalykai, bet... einu rytoj ir viska issiaiskinsiu, bijau, o gal nereimauju, bet negalvoju negatyviai, tikrai zinau kad kazka ras, bet zinau, kad tai nieko baisaus ir tai tik i gera nes as uzkirsiu kelia tolimesnems ligoms  thumbup.gif  Merginos, pries keleta menesiu, as jau buciau gilioj depresijoj, uzsiverkus ir visiems issipasakojus savo problemas, o dabar... dabar kazkaip kitaip ir man tai labiau patinka  wub.gif  thumbup.gif

Vis tik uzsikretei... g.gif pozityvisciu liga biggrin.gif
Atsakyti