QUOTE(Zunkelis @ 2008 04 24, 10:01)
bet, merginos, kaip valdyti mintyse ta panieka kitam, nu juk yra zmoniu, kuriu nemegsti nu ir kaip dabar teigiamai apie ji galvoti, kalbeti tai gali, o galvoti, jeigu mintyse vien tik blogos mintys knibzda

pagauna save ir baru, baru, baru... bet vis dar baru, o ne nemastau pozityviai

patarkit prasau

Kai aš pakliūnu į tokią situaciją, visad prisimenu tokį patarimą:
jei negali apie žmogų ar kitą objektą mąstyti teigiamai, NEMASTYK VISAI. Žinai, tikrai

Iš pradžių nemokėdavau nemąstyti, tos mintys tarsi uodai zvimbdami lindo per visus plyšius

Paskui išmokau: kai tik ateina mintis, kai dar tik ją tarsi pajunti, dar neįvardiji žodžiais mintyse, tada staigiai atsipalaiduoji (net kūno visus raumenukus atleidi) ir taip pabūni keletą sekundžių. bent jau man tas būdas fantastiškai veikia: vidų užlieja džiaugsmas, net garsiai juoktis norisi (jei aplinkybės leidžia, taip ir darau

). O tuo momentu zyziančios mintys dingsta. Kurį laiką jų nebūna, o kai grįžta, darau tą patį. palaipsniui tos mintys ateina vis rečiau, rečiau, kol išnyksta visai. Išsiaiškinau viso to proceso dvasinę pusę. Pasirodo, neigiamos mintys reikalauja mūsų energijos, kad galėtų gyvuoti. Jei jos neteikiam, t.y. nepriimam ir nerutuliojam jų mintyse, tos energijos negauna ir miršta
Papildyta:QUOTE(Takelis @ 2008 04 24, 09:02)
Kiekvienas sveikatos sutrikimas rodo tau, kad kažką ne taip galvoji, ko pasekoje-ne taip darai. Tavo kūnas tau kalba, kad turi keisti kažkokių minčių eigą.
Sutinku su tom mintim, tik kyla klausimas:
o kaip su vaikais?Kūdikiai ir maži vaikai irgi ne taip mąsto? Ir jiems reikia keisti minčių eigą??? Va čia aš jau nieko nesuprantu

Aišku, visa tai lengva paaiškinti karma arba tėvų klaidomis, bet ar tai būtų tiesa? Labai laukiu dienos, kai sužinosiu atsakymą į šį klausimą.