Įkraunama...
Įkraunama...

praktinį pozityvizmą praktikuojame toliau

QUOTE(Zunkelis @ 2008 04 24, 12:21)
Gal galite patarti kaip man pradeti mastyti pozityviai jeigu kisenese svilpia velai  doh.gif 

pinigai nėra blogai, tik kažkodėl mums mokykla, o gal ir tėvai įdiegė tokį požiūrį, jog pinigai kažkas gėdingo .. nieko čia gėdingo- reikia keisti tą seną sovietmečio įdiegtą mąstymą.. mus taip mokė, kadangi kažkam tai gal būt buvo paranku, tiesiog buvo tokia politika.. aišku, nieko nėra gyvenime svarbiau už meilę (plačiąja prasme), bet visom kitom smulkmenom taip pat turime džiaugtis 4u.gif

čia mini filmukas apie pinigus (pinigų pritraukimui vizualizuoti), gal padės biggrin.gif 4u.gif

be to, kas liečia pinigus, patarčiau Kiyosakio knygas paskaityti 4u.gif vieną knygą turiu kompe PDF formatu. jei norėsi parašyk i AZ savo skype vardą- galėsiu tą knygą permesti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daiwulencija: 24 balandžio 2008 - 13:31
QUOTE(Takelis @ 2008 04 24, 12:23)
O kodėl reikėtų nemėgti pinigų blink.gif ? Kodėl apie juos mąstyti negatyviai? g.gif

Mielas Takeli, kodėl dirbate mano darbą, blink.gif atimat duonos kasnį lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2008 04 24, 15:28)
Mielas Takeli, kodėl dirbate mano darbą, blink.gif  atimat duonos kasnį lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pardon ax.gif tyliu ph34r.gif lotuliukas.gif
4u.gif
Atsakyti
vėlu tylėti, užpelengavau, komisiniais teks dalintis 4u.gif
O minėtame filmuke pamenu vieną frazę, kuri man užkliuvo ir kurios mano manymu nereikėtų naudoti- apie tai, kad dabar man spausdinama krūva naujų pinigų. Žodžiu, kas dirbsit su tuo filmu, geriau be tos frazės.
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2008 04 24, 14:58)
vėlu tylėti, užpelengavau, komisiniais teks dalintis 4u.gif
O minėtame filmuke pamenu vieną frazę, kuri man užkliuvo ir kurios mano manymu nereikėtų naudoti- apie tai, kad dabar man spausdinama krūva naujų pinigų. Žodžiu, kas dirbsit su tuo filmu, geriau be tos frazės.

o kas dėl tos frazės blogai? g.gif
Atsakyti
Sveikos,

paskaitineju vis, ka cia rasot.
Labai naudingu minciu randu ir bandau galvot pozityviai, tik kartais kantrybes pritruksta.
mane irgi domina ta knygele apie pinigelius, gal ir as galeciau gauti el. var?
būtų labai dėkui
Atsakyti
Noreciau paklausti, ar cia tema apie pozityvu savo gyvenimo kurima per mintis ir isivaizdavima(kaip filme The Secret), ar ne?
Atsakyti
QUOTE(greeninlosangeles @ 2008 04 25, 02:40)
Noreciau paklausti, ar cia tema apie pozityvu savo gyvenimo kurima per mintis ir isivaizdavima(kaip filme The Secret), ar ne?

taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Beje, kur galima rasti paziuret ta filma "the secret" as macius tik trumputes daleles unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2008 04 25, 09:13)
Beje, kur galima rasti paziuret ta filma "the secret" as macius tik trumputes daleles  unsure.gif

angliskai

http://video.google....CE4e82wLU9uSoBA

rusiskai

http://cinemaxx_ru/2.../04/sekret.html
Atsakyti
WOW thumbup.gif

bet vis delto man dar sunku tuo patiketi... bet manau, kad galetu taip buti, neveltui yra tas posakis, reikia tik labai noreti... o mano beda ta, kad noriu, noriu, noriu, o kai jau nebegaliu daugiau laukt i viska spjaunu, nes atrodo niekados to neturesiu unsure.gif bet cia jau kantrybes reikia blush2.gif

Merginos, prasau pasidalinikit patirtim, kaip sekasi gyventi naudojant si principa? Ar tikrai taip viskas pildosi, is kur semiates kantrybes? rolleyes.gif
Atsakyti
pasižiūrėjus į savo gyvenimą atgal, matau, kad išsipildė viskas, kam ruošiausi. tiek geri, tiek blogi dalykai. dabar ruošiuosi geriems ir po truputėlį reikalai juda wink.gif
Atsakyti