QUOTE(busVakare @ 2007 10 30, 12:31)
O! dzenkuje bardzo! Siandien kaip tik eisiu pro knygyna! (tik mano beda: prisiperku knygu- paskaitau iki vidurio-ir...neberandu laiko baigti...Ne todel, kad neidomu, o todel, kad vel nauja rekomendacija ir vel nauja knyga ant stalo...Ech, reik susigriebti!)
Žinok, aš irgi lygiai taip pat

Susirgau kažkokia knygų pirkimo manija, o perskaityta dauguma po pusę

Bet aš vis paimu tai vieną tai kitą - pagal tos dienos nuotaiką
QUOTE(smiltutė @ 2007 10 31, 22:36)
sveikos
Prieš pusę metų man temos apie pozitvų mąstymą padėjo atsitiesti po skyrybų,
o šįvakarą, kaip juokauju turėjau viešnią- ponią depresiją, tai va paskaitinėjau čia, prisiminiau, kas man padėjo pavasarį atsitiesti ir mano viešnia iškeliavo
rytoj manęs laukia piuiki diena
Sveikute, smagu tave vėl matyti smiltute
Puikiai tą viešnią išgrūdai
QUOTE(RVB @ 2007 11 01, 02:23)
Kita karta, kai si viesnia vel pasirodys, pasakyk jai, kad nezinojai, jog ji uzsuks ir nespejai laiku namu sutvarkyti, jai pyrago ar sausainiu iskepti, kavos padaryti. Lai pasako kita karta anksciau, kad nores uzsukti, tai galesi tam pasiruosti padoriai. Mes juk esam taip aukletos, kad svecius priimam maloniai, bet ir laiku parodom, kur isejimas
Vis pasiziurejau, ar kitoj temoj ka paraset, o pasirodo cia siandien visos buvo susiburusios

Dabar reikes spagata daryt
Labanakt!
Xi xi xi

Gerai tu čia parašei

Reikės ir man tavo patarimo paklausyti ir kai ta viešnia pasirodys, priimsiu ją su vaišėmis
O apie kokią dar temelę tu čia kalbi?
Papildyta:
O aš šiandien visą dieną leidžiu namie, niekur neskubu, skaitinėju ir noriu su jumis pasidalinti tuo ką randu

Nieko naujo, bet pozityvių minčių juk niekada nebūna per daug ane?
Apie sėkmę
Sėkmė - tai požiūris, nesėkmė - taip pat. Tarpusavio ryšiai, nuosavybė, pinigai negali pakeisti žmogaus nuomonės apie save. Jis jaučiasi arba laimėjęs, arba pralaimėjęs šiame pasaulyje. Žmogus yra toks, koks manosi esąs. Tik tiek.
Gyvenime Jūs negaunate to, ko norite, gaunate tai, ko jaučiate esąs nusipelnęs.
Jausmas yra kuriantis. Galvoti apie sėkmę yra tas pats, kas ją kurti. Galvodami apie nesėkmę, jūs taip pat ją pritraukiate. Jei kurdamas paveikslą įliesite į jį jausmo - sukursite šedevrą. Tik tas, kuris gali pajusti poeziją, yra pajėgus ją kurti. Visiškai taip pat yra ir kitose gyvenimo srityse: žmogus ukuria tai, ką giliausiai išgyvena ir jaučia.
Slegiantys jausmai kuria nepasitenkinimą. Nuolat išgyvenamas nesėkmės jausmas didėja. Pasąmonė nesirūpina tuo, ką kuria. Jausmai gimdo situacijas; dar daugiau - jie lemia nuolatinį tų pačių situacijų pasikartojimą.
Egzistuoja paprastas, bet galingas dėsnis, kurio ištikimai laikosi išmintingas žmogus. Pirmiausia kontroliuokite savo emocijas, tuomet pasistenkite jas nukreipti taip, kad jos tarnautų jūsų aukščiausiems siekiams.
Norint patirti sėkmę gyvenime, reikia gyventi sėkmės nuojauta ir mintimis apie ją, tik taip ji materializuosis realiame gyvenime. Patirti sėkmę - tai išgyventi jausmus, susijusius su sėkme, kurie patys ją pritraukia.
Jei apie ką nors mąstote ir įdedate į tai dalelę širdies, gyvybinės energijos, laikote savo mintyse, rūpinatės ir puoselėjate, galų gale tai tampa realybe. Ten, kur giliausi jausmai, ten glūdi ir jūsų sėkmė arba pralaimėjimas.
Sukuriate tai, apie ką daugiausia galvojate, nepriklausomai nuo to, ar tai gerai, ar bloga, ar vidutiniška.
Tas, kuris geba jausti giliausiai, daugiausia ir sukuria.